Bugunki menumde sıvı olan herşey:)300 kalori falan aldım ve hiç aç değilim zaten sorunum açlık yada iştah değil kilo verememek
Cnm nasil dayaniyon 300 kaloriyle hastalanma dikkat et kendine cnm bnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugunki menumde sıvı olan herşey:)300 kalori falan aldım ve hiç aç değilim zaten sorunum açlık yada iştah değil kilo verememek
Benimde pantolonlarim olmuyor esortman giyiyommmhepte yeni yeni pantolonlarim ama olmadigi için dolapta bekliyor
![]()
Benim pantalonlarim da olmuyor ya gitsin şu kilolar kiyafet dolu ceşit çeşit giyeriz :-(
Bende zayiflamak istiyorum 2 Kizim var.73 kiloyum bende bir haftadan beri ekmegi kestim,cayimi sekersiz iciyorum tatlidanda kaciyorum ama bir istahim varki kizlar dayanilmaz. Masallah demiyorum belki nazar degerde istahim kesili verir
Bende zayiflamak istiyorum 2 Kizim var.73 kiloyum bende bir haftadan beri ekmegi kestim,cayimi sekersiz iciyorum tatlidanda kaciyorum ama bir istahim varki kizlar dayanilmaz. Masallah demiyorum belki nazar degerde istahim kesili verir
Cnm nasil dayaniyon 300 kaloriyle hastalanma dikkat et kendine cnm bnm[/QUOTE
Bünyem çok alışık hiç iştahımda yok
Kizlar ben öğle arasına çiktım..canım trambolin falan zıplamak istemedi hemen içine girmek istediğim elbisemi çıkardım denemeye çalıştım olmadığını görünce tabi hırs geldi kendi kendime "bu elbiseyi ben giyiyordum yine giyebilirim" dedim ve sertap erenerin dönmüyorsun şarkısını açtım (son zamanlarda favorim) kulaklıgı taktim çıktım tramboline bacaklarimi çeke çeke deli gibi dans ettim normalde 1 kez dinledigim kadar ziplayamaz kesilir inerdim dinlenip sonra yapardim simdi 2 kez kesintisiz dinleyip ter attim çok mutluyum kendimle gurur duyuyorum dün yürüyemedim bu akşam iki elim kanda olsa yürücem akşam ;-)
Spor yapan arkadaşlar siz devam edin çok kıskanıyorum benide başlatacaksınız