Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanlarımı aksam seansı yapıolar acaba. burda sabah öyle akşam seanslar var salonda bugun pilates yaptıkk![]()
2 günlük detox nasıl gitti
zorlayıcı mı
kilo verebildin mi?
çok tok tutuyodu hiç karısımın dısına cıkmadım 1 kilo verdim. bugun special k yiycem pazartesiye kadar pazartesi 5 gunde 5 kilo diyetini bidaha yapacam neden kilo veremedim onda bilmiorum ama herkez vermiş .
cnm 5 kilo vermeni isterim ama herkezin bunyesi farklı ben zor veriyoruym mesela ama sen spora yeni başlayıysan daha once spor yapmadıysan verirsin duzenli diyetle kaç saat spor yapıosun ve hangi aletleri kullanıosun
bende yapacağım detoxu hafta içi evet bende okudum bir kaç sayfa veren olmuş
ama 1 kiloda veren olmuştu takma ya herkesin bünyesi farklı sonuçta
şimdi senin toplam 3 kilo vermiş oldun dimi
daha önceden de gittim spora ara verdim 4 ay kadar ozamanda verememiştim
ama hiç dikkat etmemiştim sadece kepek ekmeği yiyordum sıkılaşmıştım baya ama şimdi ara verdiğim için
bu haftada yeni başladığım için öncelikle yürüyorum ardından bisiklet 50 mekik çekiyorum
sonra diğer kol göğüs aletlerini yapıyorum az az ama pazartesinden itibaren daha düzenli gidecek
2 saati buluyor sporum
senin nasıl gidiyor spor sen hangi aletleri kullanıyorsun?
evetsenin düğün mü var canım?
iyi ya hadi bakalım inş bende fena gitmiyorum 2 gün evde değildim anenamlerdeydim
biraz kaçırdım yarın bi aksilik çıkmazsa detoxu yapacağım bakalım.![]()