Diyet günlüğüm

yagmur7968

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
3.310
4.914
83
46
Merhaba arkadaşlar
An itibariyle karar vermiş olup yarın diyete başlıyorum inşallah
75 kilodan 65e düştüm bir sene kadar bu kiloda kaldım sonra bir topikte 58.5 oldum . Kendi halime kalan ben yine aşırı yemeye başladım vee 59.9 u gördüm bugün
Hedefim 53 yada 55 olmak her gün yediklerimi yazıp tekrar düzene girmek istiyorum inşallah . Haydi bismillah
BAŞLANGIÇ KİLOM 59.9
HEDEF 53
23 nisan:59.8
24 nisan:60.1
25nisan:

Son düzenleme:
Saat 10:30 ılık limonlu su . KAHVALTİM sucuklu tost ,3cubuk peynir,3zeytin,2kk. Helva,2t.k. çikolata, şekersiz çay .
ARA yeşil çay.
Bu sabah 59.0 geldim bir günde 900 gram gitti ödem di muhtemelen ve çok şanslıyım metobolizmam hızlı kolay veriyorum o yüzden hiç kasma dan sevdiğim lezzetleri Azda olsa yiyerek verebilirim kalan kiloları.onemli olan akşam yemeği ni az yemek yada çok erken yemek gece atıştırmalık larını kesebilmek ve bol suyu azda olsa sporu tekrar yaşantıma sokabilmek .

Eveeet öğle yemegim
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kaç kaşık yoğurt
Bol salata
İki dilim ekmek
ARA üçü bir arada kahve yarım fincan

Saat 17:30 18:30 arası üç kaşık lokması (komşu ikrami)2 dilim helva ,bir fincan şekersiz turk kahve ,bir kase leblebi üzüm.
Yeşil çay
Su bir litreyi gecik içtim
İlk gün biraz fazla kalorili oldu sanırım onun için akşam yemeği yemedim telafi etmişimdir umarim

merhaba gunlüğüm bir kaç gün iyi dağıtan ben önce 59.4 sonra 59.6 oldum.bir turlu motıve olamıyorum ama yarın bir baslangıc yapılacak vee bu kilolarrr gidecekk

Bende 74.5 kiloyum ve yaza kadar 65 olmak istiyorum.
1 temmuza kadar 10 kilo. Seni takipteyim.dahs önce vermişsin, yine yaparsın. Bir şeyi merak ettim. Sarkma problemi yaşadın mı? Sporsuz mu verdin dahs önce

merhaba gunlüğüm bir kaç gün iyi dağıtan ben önce 59.4 sonra 59.6 oldum.bir turlu motıve olamıyorum ama yarın bir baslangıc yapılacak vee bu kilolarrr gidecekk
Merhaba
Kalori bakımından düşük besin değeri yüksek besinler tercih edersen hem daha hizlı kilo verirsin hem de kalıcı olur:) sana 1 günlük örnek menü yazıyorum
kahvaltı
2 bardak su
1 dilim tam buğday ekmeği
İstediğin kadar domates salatalık
Yağsız beyaz peynir
4-5 tuzsuz zeytin
2 yumurta(birinin sadece beyazı)
Ara
2 kuru kayısı
2 tam ceviz
Öğle
Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı limon ve az tuz)
Izgara herhangi bir et avuç içi kadar
2 kaşık yoğurt
Ara
6 çiğ badem
Ara 2
2 kaşık yulaf
2 kaşık yoğurt
1 adet meyve
Akşam 19.00
Baklagil yemeği 6 kaşık
Bol salata
Yoğurt
Bol su iç yeşil çay iç akşam 7'den sonra yemek Yok spor yap :)

Bende 74.5 kiloyum ve yaza kadar 65 olmak istiyorum.
1 temmuza kadar 10 kilo. Seni takipteyim.dahs önce vermişsin, yine yaparsın. Bir şeyi merak ettim. Sarkma problemi yaşadın mı? Sporsuz mu verdin dahs önce
Merhaba inşallah verirsin canım önemli olan kesin karar iktikrarli olmak benim iradem cok zayıf malesef verdiğim kiloları da bir topige katılarak verdim sorumlu hissetmistim su an motive olamıyorum çok kısa zamanda baslicam inşallah.sarkma yaşamadım canım düzenli olmasada ip atlama kol bacak hareketleri yapıyorum faydası oluyor.

Canım teşekkür ederim ama yapamıyorum bir öğün düzenli yesem diğer öğün acısını çıkarıyorum

Vaaaayyy günlük açılmış hayırlı olsun canım istersen yaparsın sen istemiyorsun bence
Hoşgeldin bacimmm cok sağol canım istiyorum da motive olamıyorum sizlerle birlikte hırs yapiyormusum şimdi saldım gitti 59.5 kiloyum .sen kac kilosun istersen gel bir yarışa girelim ne dersin?

Hoşgeldin bacimmm cok sağol canım istiyorum da motive olamıyorum sizlerle birlikte hırs yapiyormusum şimdi saldım gitti 59.5 kiloyum .sen kac kilosun istersen gel bir yarışa girelim ne dersin?
Girelim valla bende aldım ama ne kadar bilmiyorum birde düzgün tartı bulmam lazım ya bi tartılıyorum 57 bi 59 bi 60 anlamadım. Görüntüde bişey yok ama tartıda fazla. Ben varım yarışa. Ama kaçmıcan kaybolmucan gözümün önünden.

Tamam anlaştık kuzumm ama dijital bi tartı al tartı fotosu isterim ona göre:))salı ve cuma tartı günü olsun ne dersin daha dikkatli oluruz şu kilolardan kurtulalım biran önce benim hedefim 53 senin kaçtı?

Tamam anlaştık kuzumm ama dijital bi tartı al tartı fotosu isterim ona göre:))salı ve cuma tartı günü olsun ne dersin daha dikkatli oluruz şu kilolardan kurtulalım biran önce benim hedefim 53 senin kaçtı?
Ciğerim dijital tartım var zaten ama ev eski beton yerler yamuk doğru tartmıyor. Doğru tartan biryer bulamadım. Pazartesi inşallah dışarda tartılıcam ona göre evde gelip doğru yeri bulmaya çalışıcam inşallah. Yoksa problem yok her türlü uyar bana. Hedefim önceki topikte 53 dü ama inemem çok zor 55 razıyım.

Gece gece sizi buldum kendime bende yarisabilirmiyim bende iradesizim çok abur cubur tuketiyorum normalde ama 3 gündür dikkat edebildim birde istedigimiz şeyi yiyerek ama kalori hesabi yaparakta kilo verebiliriz bence ben öyle yapıyorum yani

Tamam canım salı günü ilk tartiyi atarız ben bu ara toparlanamiyorum sporda yapamıyorum hiç halim yok beraber motive oluruz inşallah . Fırsat buldukça menü atarız kahvaltı veya öğlen veya bir günün menüsü zorunlu değil . Çünkü benim vaktim olmuyor onun için bir gurubada girmek istemedim yinede elimden geldikçe girmeye calisicam.hadi bakalım tatlı bir yarış başlasın

Hoşgeldin canım tabi yarisabilirsin .Oda iyiymiş istedigini ye zayifla ama ben o kalori hesabını hiç yapamam bir şeye sartlanamiyorum bir gün çok kactiysa diğer gün telafiyle uğraşıyorumbu arada kaç kilosun hedefin kaç?

Tabii ki kalori takibi yaparak istediğimizi yiyerek kilo verebiliriz ama paket paket cips paket paket çikolata değil dimi

Ben önceki topikte kalori takibi yaparak kilo verdim. Ama öyle saldım ki 2,5 geri aldım. Şimdi tekrar kilo vermeyi istiyorum burda sizlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…