Diyet günlüğüm

İstersen yaparsın ya yapma böyle.

Foto eklemeyi becerebilirsem eklerim sonra bugün çekmedim sabah 54 kg geldim son 3 gündür fazla kaçırdım piknik misafirlikler ve gelen misafirler derken yarin tekrar az yiyerek ve sporla dengeleyeceğim inşallah ilk hedefim 48 sonra duruma göre bakıcam vucudumun ölçülerine gore karar vericem yani :))

Tamam canım salı ve cuma tartı günü atmaya calis.Senin boyun kaç canım 54cok çok iyi bir kilo

Bu sabah ne yedim:
Menemen ,2dilim ekmek,1dilim beyaz peynir,2dilim kaşar,1kk helva, şekersiz çay.
Ara yeşil çay
Şimdide müthiş acıktım hazırda yemek yok küçük bir tost yaparım belkimm

Joleya nında dediği gibi senin kilo vermene gerek yok ki maşallah çok iyi kilon. Boyun yaşın kaç bu arada.

Öğle menüm
Kaşarlı tost
Ayran , maydanoz
Ara üçü bir arada
Akşam
Bir karnıyarık, yarım tabak pirinç pilavı,bir kase cacık
Şekerpare (sayısını yazamicam kızlar)
Yeşil çay
Spor karın bacak hareketleri

Canım bana kızma sakın ama cidden sen diyet filan yapma ilk günden ben kendime kızdım şöbiyet için sen şekerparenin sayısını vermicem diyorsun olmaz böyle boşuna günlük filan açma. Bismillah daha il günden. Ben böyle seni rakip görmem ki.he birde yarım tabak pilav

Canım birlikte yarışırsak motive olurz diye düşündüm ve seni davet ettm günlüğüme ama yavaş yavaş ilk günden süper bir performans bekleme benden.bu ara fiziksel olarak da rahatsızım zaten oyuzden baslayamadım günlerdir diyete .kendin bilirsin canım devam etmek istemezssen anlarım .

Canım bir şey daha diyim ben katı diyet uygulamadım hiç bir zaman her gün tatlımı yedim çok kaçırdığım zamanlar ertesi gün hep telafi ettim dengeledim ve 16 kilo verdim .şu an çok incindim sen diyet filan yapma ne demek motivasyonum tamamen düştü su an sanırım ben yalnız devam etmeliyim .

Canım seni kırmak istemedim. Kırdıysam özür dilerim. Ama katı diyet beklemiyorum biliyorsun zaten bende her istediğimi yiyorum ama sen çok abartıyorsun. Sadece gaza getirmek istemiştim. Belki işe yarar diye ama neyse tekrar özür dilerim. İstemiyorsan çıkarım. Helal et hakkını etmezsen de canın sağolsun. Fiziksel rahatsızlığını da bilmiyordum çok geçmiş olsun.

Anladım canım motive amaçlı yazmışsın ama incindim zaten toparlanamiyorken birde sen diyet yapma sözü üzdü beni . Hakkım helal olsun canım .Senin motiveni artıracak guruplara girebilirsin ben biraz toparlanıp öyle devam etmek istiyorum yanlış anlama beni olurmu seni istemedigimden değil . İyiyim zannediyorum ama vücudum çok bitkin ,sende hakkını helal et olurmu arada yaz yine .

Helal olsun canım problem yok başka bir topiğe girmeme de gerek yok ben zaten tek başıma kilo verdim ben sadece seni kızdırıp gaza getirmek istemiştim. Kızıp gaza geleceğini düşünmüştüm ama tersi oldu. Özür dilerim. Sadece senin için gelmiştim.hadi Allah'a emanet

Kızlar ikinizde iyi niyetlisiniz birakmayin böyle bende adet oldum tatli canım istedi hatta kiloda fazla çıkınca moralim bozuldu ama adet siskinligim gidince kilom azaldı çok şükür zararli şeyler yememe rağmen simdi biraz daha motive oldum devam edeceğim inşallah sizde öpüşüp koklasın ..sporu yapamicam evimden misafir gitti ve çok işim var onları halledicem ve canım hic istemiyor (

Benim için problem yok ben her türlü veririm ama joleya beni istemiyor burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…