Diyet günlüğüm

Kızlar kandiliniz mübarek olsun hayirlara vesile olsun inşallahbu sabah 59.8 geldim adet şişliği yavaş yavaş gidiyor ğibi yarın başlıyorum inşallah hergun kilomu yazicam

Eveet günlüğü m bir türlü baslayamadigim gunlugum sabah başladım akşam feciii dağıttım ama yılmak yok 15kilo gittiyse bir 7kilo daha gider İnşallah.
Bugün neler yedim
Sabah omlet ,1kk.kasar.1kk beyaz peynir,1kk helva , salçalı sos iki dilim ekmek, şekersiz çay
Ara bir kase leblebi
Yeşil çay
Öğle bir tabak bulgur pilavı,turşu yoğurt.
Akşam az pırasa yemeği, salata.
Buraya kadar iyiydim bana göre bu yediklerimle eksi görürdüm sabah ammaaa saat sekiz sonrası kurabiyeler sandviç kendimi kaybettim fakat morelimi bozmuyorum yarın telafisi mümkün
Dün 59.8
Bugün 60.1

Mesajını yeni okuyorum nasıl begenmisim peki anlamadım bende diyorum pamikten ses yok:)) hayırlısı olsun canım inşallah rabbim hayırlı bir evlat daha nasip etsin . Bilemiyorum canım ilk oglumda bende adet olmuştum ama bir gün sadece fazla olmaz muhtemelen.

Yettim gariiiii günayyydddııııınnnnn kocamaaaannnnnn.

ay yoğundum kızlar bir türlü fırsat bulup gelemedim. Y yagmur7968 m randevu almadım. Adeti bekliyorum batmalar çekilmeler hala devam ama sanırım kist. Doktor adetin 3. Günü gel diyor hep o yüzden iki kez para vermicem maalesef yazık günah. Adeti bekliyorum. Geçen turşu yemiştim en son 58 gördüm bende gidiyo derken şiştim ellerim balon gibiydi ama ne turşuydu var yaaa offf anlatamam kütür kütür sabah sabah ağzım sulandı yine yaaa
Bu gün cücüğümlr gezmeye çıkıcam inşallah 2-3 saat dolanırız dışarda ne yaksak kardır dimi.

K kecigibi yaşıyor musun kıııı nasıl gidiyo.

Geçmiş olsun canım bir git bakalım önemli bir şey yoktur inşallah. Geçen haftalarda bende turşu yedim çok aserdim sankiim:))
Bu arada ben çok hastalandım adet geçtiği halde sancılar halsizlik geçmedi meğer idrar yolu enfeksiyonu ymus Dr sen neredesin bu zamana kadar çok ilerlemiş dedibütün ayimi mahvettim hep yattım nryseki tedaviye başladım 10gun sonra tekrar test yapılacak bakalım.kiloda aldım yiyip yiyip yatiyorum ne olucaksu istahta hicmi kesilmez diyorum hastalık filan etkilemiyor.saglik olsun da iyileşince başlarız inşallah.

Canım adet oldun mu sen? Bu gün 29 gün normalde olmam lazım dı ama olmadı. Oldum Olacakmışım gibi ama inşallah olmam bebiş vardır. Azıcık heyecan var kafam karışık tuhaf bişey bakalım yarın olacakmıyım?

Ben 21inde olmustum benim rahatsız lklarım idrar yolu enfeksiyon una bağlıymış ama bu ara hep korkuyorum kalırsam die hap kullanamıyorum spralde benim adet düzenimi bozuyor nasıl korunucamı şaşırdım

Pamik çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim.cizgilerde çok net gittinmi doktora tekrar ne kadarlıkmş bebişin.

Amiiinnn inşallah çok sağol. Adetime göre 5+2 şuan salı gününe randevu alabildim. Salı saat 11:10 bakalım Allah'tan hayırlısı. Sağlıkocağında baktırdım Beta hcg geçen perşembeydi sanırım 4594 çıkmıştı.
Ben 21inde olmustum benim rahatsız lklarım idrar yolu enfeksiyon una bağlıymış ama bu ara hep korkuyorum kalırsam die hap kullanamıyorum spralde benim adet düzenimi bozuyor nasıl korunucamı şaşırdım
Dün gece bi haber okudum. Amerika sanırım bi kadın doğum yapmış bil bakalım bebeğin elinde ne var Spiral Allah istesin yeter. Sen yasmin kullan bak adet filan hepsi düzene giriyor.

Bebişin elinde spral hee çok doğru söyledin Allah isterse olur.yasmin sinir yapmıyormu aile hekimi dogum kontrol hapları nı önermiyorum demişti

Bebişin elinde spral hee çok doğru söyledin Allah isterse olur.yasmin sinir yapmıyormu aile hekimi dogum kontrol hapları nı önermiyorum demişti
Aynen öyle araştır bak elinde spiral vardı bebeğin Valla kistimi eritti adetimi düzene soktu 1 sene de korudu bıraktığım gibi de hamile kaldım. Burda sağlığa çok önem veriyorlar kötü olsa sanmıyorum versin özellikle yasmin dedi ebe. Reçeteli olsa karı var dicem ama yok öyle bişey. Hatta doktor bile onu önerecekti 2. Kistte ama kendiliğinden düştü adetle.

Canımmm çok şükür iyi gidiyor. Cuma günü 6. Ayım bitiyor. Eğer doğru gördülerse kızım olacak :)). Sen napıyorsun nasılsın nasıl gidiyor. Canımsın yaaa
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende iyiyim aylardır ugramadim buralara seni merak ettim. Allaha emanet ol canım yaz yine arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…