DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

300 gr. sadece, süper
O da biraz ödemdir bence

Çarşamba günü tartılmayı düşünüyorum
Evden uzaktayım şu günlerde
Ne olursa olsun önünüzdeki pazartesi 53.00 kg görmek istiyorum!
Bunun için elimden geleni yapacağım bu hafta

LadyInGray canım çok Hoşuma gitti yoğurtla hafif bir kahvaltı yapman
Baş ağrısı kısmı hiç Hoşuma gitmedi
2 litre su içiyor musun günde?
2 litreyi bulmuyorum ama 2 litreyi buldugum günlerde de ağrıyor. 3 yıl kadar önce spinal anestezi ile bir operasyon geçirmiştim. Ondan mı kaldı acaba ya, pöf.

Pazartesi menüm:

SABAH
- 1 YK kuzu kıyma, 1 yumurtayla yapılmış Omlet

ÖĞLE
- tavuklu salata

AKŞAM
- 200 gr hindi
- 1 YK kuzu kıyma, 1 Yumurtayla yapılmış omlet

Bugün seminerdeki öğle yemeğinden faydalanmak istemiştim
Salata yememe rağmen Allah'ım bir miskinlik oldu bende yemekten sonra sosundan mıdır nedir günün ikinci yarısı konsantrasyon denen bir şey kalmadı
Halbuki bir Şeyler Öğrenmeye gelmiştin
Yemek yiyip miskinleşmeye değil

Salı aynı hatayı yapmamak için bu akşam kebap Alıp Salı sabah 2 Şiş kebap yiyip öğle Seminerde yememeyi düşünüyordum
Kebapçı kapanmış
Bakalım kahvaltıya ne yapacağım...
Iki öğün yemek ne büyük rahatlıkmış

Öğle yemeğinden dolayı sabahı hafif tuttum
Akşam çuvalladım
Planda azıcık hindiyle kapatmak vardı günü
Yarabbim yedim de yedim

Bu ara bu anti et/Protein lobisini kınıyorum
Insanin adam akıllı karnını Doyuran, kilo yapmayan ve miskinşeştirmeyen bir gıda grubu
Vücudu asitlrndiriyormuş filanmış falanmış
Pirinç, patates ve hurma mi yiyelim onun yerine bitkisel diye

Sevgiler

Demek ki salata gibi görünen her şey salata değilmiş

Ben et yemeden yaşamak isterdim ama et olmadan yeterli beslenemeyecegimizi düşünüyorum. Vegan beslenmesini çok inceledim. Sürdürülebilir gelmedi

selamlar
kilo vermek için sağlıklı olmak için Karatay ı tercih etmen çok isabet olmuş ve bunun da farkındasın sen
ben de zamanında 15 kilo kadar da vermiştim 3 yıl önce. abartmadığın yoldan çıkmadığın sürece geri gelmiyor kilolar sağlıklı kilo vermenin en güzel yönü de bu.
başarılar diliyorum umarın en kısa sürede hedefine ulaşır ve orda kalırsın

Hiiiii nasıl güzel geldi yazdıklarııın
Cok teşekkür ederim zaman ayırdığın ve bu mesajı yazdığını için Beklerim her zaman
Karatay'ı keşfettim çok şükür geç olmadan. Bir daha da bırakmam Sadece bu aralar hayatım karman çorman. Çok güzel başlamıştım, devamını getiremedimHayırlısı

rica ederim
inişler çıkışlar zorluklar hepimizin hayatında var ama bunlara rağmen inatla istikrarlı bi şekilde devam edersek başarı oluyor, güzellikler meydana geliyor.

devamını bu günden itibaren getirebilirsin ve neticeye ulaşırsın benim de zorlandığım tıkandığım bıktığım zamanlar oldu ama ertesi gün sıfırdan başlanmazsa kilo vermekte hedefe ulaşmakta zayıf çıtır olmakta hayallerde kalıyor.
ama tüm bunlar bence hayallerde kalmasın hayal ettim oldu diyebilmelisin

Ohhh çok şükür uzun zaman sonra % 100 Karatay'a uygun bir gün geçirdim. Üstelik öğlen dışarıdaydım. 1 muz, 500 ml süt (günlük), 4-5 ceviz yedim. Ancak bunu uydurabildim. Akşam eve geç geldim ne yazık ki, 2 yumurta ile menemen ve peynir yedim. Şimdi çayımı içiyorum

Tebrikler lady aynen devam

Ben de menümü paylaşayım
9:00
Kaşar peyniri beyaz peynir zeytin 2 ceviz
Biber marul domates salatalık
Ve olmazsa olmazım çay

16.00
Bir arkadaşım çaya çağırdı çayın yanında fındık ceviz badem koymuştu yedim hepsi toplam 1 avuç olmuştur

18.30
Yoğurt çorbası Bulgurlu
Kıymalı kabak yemeği

2 litre su arkadaşın evine çıkarken 100 metrelik bir yokuş tırmandım spor sayılır mi nefes nefese kaldım ya sayılsin lütfen :)

Merhaba kızlarım
3 günlük new york maceramın sonuna gelmiş bulunuyorum

Salı yediklerim

SABAH
- 100 gr hindi
- 350 kalorilik çerez (badem, fıstık)

ÖĞLE
- tavuklu salata
- 350 kalorilik çerez

AKŞAM
- açık büfe
- yine çerez

Birisi bana sopayı çekmeli
Çerez sağlıklı mağlıklı da yani... Az uz masum değiller kilo yapma konusunda.. Bunlarda da karbonhidrat var insülin salgılatan..

Bakalım yarın nasıl olacak...
Sevgiler

Acıkma olmadı mı 16.00'a kadar?
Ben de yumurtasız kahvaltı yapmak istiyorum bugün yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…