- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.130
- 358
- Konu Sahibi LadyInGray
-
300 gr. sadece, süperSabah tartildim geçen hafta 65.2 idi bugün 65.5 bu hafta kilo veremedim vermeyi de beklemiyordum zaten bir hafta içinde hem lahmacun hem çiğ köfte yersem gecenin bir Vakti olacağı buydu. Neyse moral bozmadan devam ediyorum desteğiniz için teşekkür ederim
2 litreyi bulmuyorum ama 2 litreyi buldugum günlerde de ağrıyor. 3 yıl kadar önce spinal anestezi ile bir operasyon geçirmiştim. Ondan mı kaldı acaba ya, pöf.LadyInGray canım çok Hoşuma gitti yoğurtla hafif bir kahvaltı yapman
Baş ağrısı kısmı hiç Hoşuma gitmedi
2 litre su içiyor musun günde?
Ay hadi bakalımÇarşamba günü tartılmayı düşünüyorum
Evden uzaktayım şu günlerde
Ne olursa olsun önünüzdeki pazartesi 53.00 kg görmek istiyorum!
Bunun için elimden geleni yapacağım bu hafta
Demek ki salata gibi görünen her şey salata değilmişPazartesi menüm:
SABAH
- 1 YK kuzu kıyma, 1 yumurtayla yapılmış Omlet
ÖĞLE
- tavuklu salata
AKŞAM
- 200 gr hindi
- 1 YK kuzu kıyma, 1 Yumurtayla yapılmış omlet
Bugün seminerdeki öğle yemeğinden faydalanmak istemiştim
Salata yememe rağmen Allah'ım bir miskinlik oldu bende yemekten sonra sosundan mıdır nedir günün ikinci yarısı konsantrasyon denen bir şey kalmadı
Halbuki bir Şeyler Öğrenmeye gelmiştin
Yemek yiyip miskinleşmeye değil
Salı aynı hatayı yapmamak için bu akşam kebap Alıp Salı sabah 2 Şiş kebap yiyip öğle Seminerde yememeyi düşünüyordum
Kebapçı kapanmış
Bakalım kahvaltıya ne yapacağım...
Iki öğün yemek ne büyük rahatlıkmış
Öğle yemeğinden dolayı sabahı hafif tuttum
Akşam çuvalladım
Planda azıcık hindiyle kapatmak vardı günü
Yarabbim yedim de yedim
Bu ara bu anti et/Protein lobisini kınıyorum
Insanin adam akıllı karnını Doyuran, kilo yapmayan ve miskinşeştirmeyen bir gıda grubu
Vücudu asitlrndiriyormuş filanmış falanmış
Pirinç, patates ve hurma mi yiyelim onun yerine bitkisel diye
Sevgiler
kesme kesme.. çıkmamış candan ümit kesilmez :) hergün yeni bir gün yeni bir umut.. bugün güzel bir gün olsunSabah kahvaltımı bitirdim.
Allahım lütfen artık duzenim bozulmasin. Kendimden ümidimi kesmek üzereyim...
Ne yazık ki ben de aynı durumdayım. Marketten aldım yumurtaları. İdare edeceğim 1 hafta kadarLady çok güzel gözüküyor kahvaltın ben de yaptım ama yumurta bitmiş market yumurtası da almak istemiyorum bakalım artık
kesme kesme.. çıkmamış candan ümit kesilmez :) hergün yeni bir gün yeni bir umut.. bugün güzel bir gün olsun
Hiiiii nasıl güzel geldi yazdıklarııınselamlar
kilo vermek için sağlıklı olmak için Karatay ı tercih etmen çok isabet olmuş ve bunun da farkındasın sen
ben de zamanında 15 kilo kadar da vermiştim 3 yıl önce. abartmadığın yoldan çıkmadığın sürece geri gelmiyor kilolar sağlıklı kilo vermenin en güzel yönü de bu.
başarılar diliyorum umarın en kısa sürede hedefine ulaşır ve orda kalırsın
Hiiiii nasıl güzel geldi yazdıklarııın
Cok teşekkür ederim zaman ayırdığın ve bu mesajı yazdığını içinBeklerim her zaman
Karatay'ı keşfettim çok şükür geç olmadan. Bir daha da bırakmamSadece bu aralar hayatım karman çorman. Çok güzel başlamıştım, devamını getiremedim Hayırlısı
Acıkma olmadı mı 16.00'a kadar?Tebrikler lady aynen devam
Ben de menümü paylaşayım
9:00
Kaşar peyniri beyaz peynir zeytin 2 ceviz
Biber marul domates salatalık
Ve olmazsa olmazım çay
16.00
Bir arkadaşım çaya çağırdı çayın yanında fındık ceviz badem koymuştu yedim hepsi toplam 1 avuç olmuştur
18.30
Yoğurt çorbası Bulgurlu
Kıymalı kabak yemeği
2 litre su arkadaşın evine çıkarken 100 metrelik bir yokuş tırmandım spor sayılır mi nefes nefese kaldım ya sayılsin lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?