- Konu Sahibi LadyInGray
-
Ceru'cuğum diyetim sürekli kazaya kurban gidiyor. Günlük hayatım çok kaotik.LadyInGray canım motivasyon sorunun mu var? Motive olmanın/hedefe kitlenmenin yollarına bak. Her şey beyni ikna etmekte, o ikna olmayınca olmuyor
Ayrıca keke rağmen o gün fazla yemişe benzemiyorsun
Canın sıkılmasın hiç
Sabırla yola devam
Sevgiler
Canım bilemedim kiCeru'cuğum diyetim sürekli kazaya kurban gidiyor. Günlük hayatım çok kaotik.
Kazaya kurban gitmediği bir gün geçirsem, motivasyon problemim var mı yok mu görebilirim. Ama şu anda hiçbir fikrim yok.
Sabahları zeytinyağı içmeyi ve yediklerine keten tohumu eklemeyi denedin mi?Canım bilemedim ki
Sen taşınıyorsun bir de bu ara
Ama bunu da avantaja çevirebilirsin
Hayatta aksiyon olunca daha kolay aslında diyet
Oyalanacak bir sey var çünkü
Yemek aklına gelmiyor insanın
Ben tatillerde hep çok zayıflarım
Gezmeden tozmadan bir de sicaktan yemek aklıma gelmez
Normal düzenime geçince geri alırım kiloları
Bu ara kabızlığa bir çözüm var mı
Canım çok şekersin vallahiYa böyle ünlüler rehabilitasyon merkezine gidiyor ya, benim de öyle bir yere alsalar 2 ay.
Doğru söylüyorsun.Canım çok şekersin vallahi
Rehabilitasyona mı ihtiyacın var senin. Şaşırmış ünlüler gibi
Altı üstü kilo sorunu
You are welcome sunshine
Sabırla olur inan
Yıllarca yapılan hatalar maalesef 3 günde düzelmiyor
Yemeklerden önce yarım Çay kaşığı tarçın
Insülin hormonuna benziyor tarçin pankreas daha az insülin salgılatma ihtiyacı duyuyor
Sevgiler
Canım ya, aynen, aynen, aynen. Ben aynaya da bakmıyorum biliyor musun. Şu lanet olası yaz tatili için izmire gitmek zorunda olmasaydım iyi bir düzen oturtmustumLaydicim ben de her sabah aynaya bakıp igrencim çok çirkinim diyip kendimi zorla depresyona sokuyorum bir aydır uğraşıyorum niye gitmiyor kilolarım diyorum eşim de bir ayda mi aldın o kiloları diyor sabret diyo öyle işte sabır sabır sabır
Allah Allaaaah?Allahım evet ya okullar açılıyorveriyorum ama basenden zerre gitmiyor üstten kıyafetlerim bollasti ama altta aynı zorla çıkarıyorum bacağımdan yukarı
Ben alt bedene yönelik spor yaptığım hafta en az kiloyu vermiştim. Çok ciddi eğitim sarfetmistim üstelik.Yok yürüyüş yok ebru sallinin 2 haftada 2 beden incelme videosunu yapıyorum kalça ve basen için ama yok yani gittim dün sıkılastirici krem aldım hani belki yağ gitmiştir de deri sarkiyordur ondan mi acaba diye bir ümit aldım ama bakalım
Hoşgeldin :)Selam kızlar....
benim de yardıma ve motivasyona ihtiyacım var sanırım birazcık..kaç kere diyet yaptım, neleri denedim artık hatırlamıyorum bile..çok aşırı kilolu değilim aslında 10-15 kilo arası versem yeterli olacak..ama bir türlü adeptasyonumu üst seviye de tutamıyorum.. hep bir yerler de pes ediyorum..Ama birbirimize destekle üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum.:)
inşallah olacak :)
Hoşgeldin :)
Karatay yaptın değil mi daha önce? Bu sisteme aşinasın yani?
Benim de 15 kg vermem lazım. 2-3 kilosunu çok güzel verdim ama araya tatil girince her şey allak bullak olduben de biraz adaptasyon problemi yaşıyorum ama burda arkadaslarla yazışınca gitgide daha iyi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?