slm blackseea ne kadar zamanda verdin bu kiloyu nasil bir diyet uyguluyorsun bu arada bugun 40 dk kadar yurume bandinda yuruyus yaptim saat gece 2 olmak uzere yatmaliyim artik erken yatip erken kalkmak ta diyet icin onemli vucudun hangi saatlerde nasil davrandigini okumustum sabah 7 8 gibi midenin hizli calistigi saatlerdi yanlis hatirlamiyorsam kahvalti saati icin ideal
slm inci80 ben uzun zamandır kilo vermek adına resmen debeleniyordumm.açıkcası ne yapmam gerektiğini bilmiyordum.çünkü alışkanlıkları değiştirmeden olmadı.nihayet hayatımdaki yanlışları öğrenerek adım adım aştım.şimdi 2 aydır bilinçli bir şekilde(burdaki insanların çok faydası oluyor motivasyon açısından)çabaladımm.ama son 3-4 gündür hızlı bir şekilde kilo veriyorumm.2 saat önce basküldeki değer 76.8kg. çarşamba günü 78 di.
galiba sonunda öğrendim bu işi.12 şubatta kilo bildirimim var.o tarihteki duruma göre kilo çizelgemi değiştiriyorumm.
şeker yok,tatlı yok ekmek çokk az .sadece az yersen vede ataklara yenilmezsen veriliyor diyorum kendimee.