Merabalaar bende kendime kardeş arıyodum tam, tek başıma sıkıldım:) 17 yaşındayım 1.65 boyunda 58 kiloyum, hedef 50-53 arası iri kemikli olduğumdan fazla düşmemek lazım:) Diyet geçmişime gelirsek.. 1.5 aydır uğraşıyorum nerdeyse. Başta 60 kiloydum, düzenli beslendim bi süre sonra elma diyeti yaptım 1 buçuk hafta ama gerçektende aç kalınarak verilen kilolar bırakınca hemen geri alınıyormuş 4 kg gitmişti tartı 56yı gösteriyodu bir hafta sonra tartıldığımda 59 çıktım aşırı bi şey yemediğim halde büyük şok
Sonra bi süre kalori sayımı yaptım 1000 kaloriyi aşmıyordum her gün yürüyüş mekik hareket falan, 1 buçuk haftada 1 kg verebildim baya üzüldüm çok zor veriyorum gerçekten.. Şimdiiiyse burdayım 58 kg olarak ve bugün et diyetimin ilk günü. Günde sadece 3 but hakkım var: haşlanmış yağsız tuzsuz. Sabah ve öğle birer tane yedim 2.5 lt su da içmeye çalışıyorum. Yürüyüşe tabiki devam. Bu diyet 5 günde 4 kg verdiriyormuş ve en önemlisi aç kalmıyorum gayet tokum, umutluyum, hadi bakalım çarşamba sonuçları yazarımm:)