- 16 Haziran 2012
- 1.549
- 0
- 66
Iyi geceler cok guzel kilo vermissin 5 gunde nasil verdin bi listen var mi acaba?
listeye göre yapmıyorum vucüdumu çok iyi tanıyorum ona göre besleniyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler cok guzel kilo vermissin 5 gunde nasil verdin bi listen var mi acaba?
listeye göre yapmıyorum vucüdumu çok iyi tanıyorum ona göre besleniyorum.
Ne kadar guzel..ben diyet yaptikca kilo aliyorum beceremiyorum70 kiloyum biraz zayiflasam bebek istiyorum ama kismet kendime guvenim psikolojim bitti
peki nasıl yapıyorsun diyeti ne yiyorsun?
benim 5. günüm 3 kilo verdim şimdiden nete sık sık giriyorsan eşlik ederim sana
Tatliya karsi bir duskunlugum basladi... aksam olunca tattli krizim vuruyor butun gun yaptığım diyet bosa gidiyor hevesim fakan kalmiyor..kendini zorlayip tatli yemezsem eger sinir geliyor durduk yerde caticak yer ariyorum inan bende anlamiyorum neden boyle boyle bi kisir dongu
mrb yagmur cok memnun olurum eslik edersen iyi kilo vermissin ben de diyete basladigimda ilk hafta 3.5 vermistim sonra yavasladi ben de biraz yemek olayini artirinca gerisi geldiama p tesi 60 la baslarim heralde yazarim yediklerimi hergun giriyorum yalniz ben newyorkta yasiyorum arada 7 saat fark var sen uyaninca benimkileri ben uyaninca seninkileri okurum onemli olan destek olmak degil mi hedefime de cok uzak sayilmam aslinda ama son 3 5 kilo vermek 15 20den daha zor oluyor nedense
o döngüleri hepimiz yaşadık sinirleniyoruz normalden bile fazla yiyoruz bunun sebeplerinden biride motive olamaman. motivasyonu yüksek tut ilk 3 gün önemli eğer ilk 3 günü atlatırsan gerisi çok kolay.
tatlı krizleri için zayıflatacak formül yogurdun içine zencefil zerdaçal tarçın kat iki üç kayısıyı küçük küçük doğra tatlı ihtiyacını çok güzel kesiyor hemde bu maddeler zayıflatıyor.
sadece inan:))
Dedigini uygulucam insallah ise yarar...Allah hepimizin yardimcisi olsun... cevap verdigin icin tesekkur ederim..gercekten inanmak basarmanin
Yarisi ama iste insaninin da inanci yikilmaya dursun sonra motive özgüven sifir...
slm millet yine kayboldum ben ama bu arada bir sey kesfettim master cleanse diye bir detoks turkcesi de akcaagac suruplu limonata diyeti sadece limonata diyeti de denbilir beyonce ve demi moore yapmis bu diyeti burda da cok kisi yapmis internetten arastirdim 10 gunluk ya da daha fazla yapilabiliyor vucut temizligi icin oneriliyor ama kilo kaybi biraz fazla beyonce 10 kilo kadar vermis ama hepsinin organik olmasi gerek ben de urunleri buldum ama internetten insallah siparis verebilirim muple syrup ve organic sea salt cayenne pepper(arnavut biberi) limon bir de laxative tea isteyen olursa internetten arastirabilir yapan varsa da paylasirsa sevinirim[/QUOTE
benim böyle şeylere pek inancım yok zayıflarıma ürünlerinden ölenler oluyormus dikkat et...
slm millet yine kayboldum ben ama bu arada bir sey kesfettim master cleanse diye bir detoks turkcesi de akcaagac suruplu limonata diyeti sadece limonata diyeti de denbilir beyonce ve demi moore yapmis bu diyeti burda da cok kisi yapmis internetten arastirdim 10 gunluk ya da daha fazla yapilabiliyor vucut temizligi icin oneriliyor ama kilo kaybi biraz fazla beyonce 10 kilo kadar vermis ama hepsinin organik olmasi gerek ben de urunleri buldum ama internetten insallah siparis verebilirim muple syrup ve organic sea salt cayenne pepper(arnavut biberi) limon bir de laxative tea isteyen olursa internetten arastirabilir yapan varsa da paylasirsa sevinirim[/QUOTE
benim böyle şeylere pek inancım yok zayıflarıma ürünlerinden ölenler oluyormus dikkat et...
canim bu detoks dedigimiz bir arinma sekli biliyorsun vucudumuzda bakteriler birikiyor butun bunlari atmak icin bazi yontemler yapmak gerekiyor hatta saglik merkezlerinde karaciger temizligi kalin bagirsak temizligi vs yapiliyor ve kendini daha zinde hissediyorsun daha inanilmazini soyleyeyim su orucu bazi doktorlar uygun olmadigini soylese de bazi doktorlar bilimsel aciklamasini yapiyor ben amerikada yasiyorum burda da water fasting olarak geciyor benim tanidigim cok kisi su orucunu yapti hem de 21 gun ama uzman kontrolu olmasi daha iyi tabii ama benim dedigim kendin yapabiliyorsun zaten akcaagac surubunu arastirirsan icindeki vucut icin gereken mineral vitamin vs oldugunu goreceksin yani bilgi amacli soyluyorum hepsi saglikli degil elbet ama bazi uygulamalar vucud icin ne kadar faydali ben biliyorum cevremdeki insanlardan neyse ben bugun diyete basladim detoksa degil daha malzemeleri alamadim cunku 2 bardak ilik su ictim 1 haslanmis yumurta yedim gec kalktigim icin az yedim
bende diyetteyim canlar..inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız.en az 5 kilo vermem lazim.sabırrrr :)