- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he bu arada bugün tartildim dayanamayip onu da söyleyim de4 gündür süper yapiyorum diyetimi, ynai 3. günün sonunda 700 gr eksilme olmus, tartim öyle diyo
cok sevindim ama dedigim gibi tartilmicam bikac hafta, bu sefer diyetimi bozmadan sonuna kadar götürürüm insallah
![]()
Maşallah cnm ya az zamanda çok ve büyük işler başarmışsın, 6 kilo az değil :=)
canim supersin ya haftada 2 kiloya yakin vermis oluyorsun masallah diyelim de senin diyete baslamana senin adina da kendi adima da cok sevindim cunku simdi senin kilo verdigini duyunca ben de bir gaza geldim cunku dun baya fazla hatta asiri kacirmistim birbirini motive etmek boyle birsey demek ki beraber diyet yapmak senin yazdiklarini okuyunca da boyle bir motivasyon olustu bende aman birakmayalim yaza az kaldi neler yiyorsun peki takip ettigin bir program var mi yoksa kendine gore menu mu belirliyorsun mesela ben dunden sonra bugun yine lahana corbasi denemeye basladim 3 gun bari yapayim da dunku kacamaklarim ardan cikar belki yazima son verirken sana da burdan kocaman alkislar gonderiyorum regencim![]()
ayyy tesekkür ederim alkislar icin
canim ben belli bi program uygulamiyorum, kendimce bir seyler ypaiyorum, ama tercihim hep sebzeden ve haslamadan yana.. hazir ürünlerden tamamen kacmaya calisiyorum, hafta bir harichaftada bir gün izin veriyorum kendime.. ama daha bir kilo vermedim yaaa
son halimin üstüne de almisim 3 kilo , o yüzden kendime cok kiziyorum... tartim bozulmustu, almadim yenisini hemen, e takip etmeyince de haliyle insan kilo aliyor
o yüzden toplamda vermem gereken kilo cikti 8-9a
ooof of, önümüzdeki hafta 60li rakamlari yeniden bi görsem varya ne güzel olur
evet canim kilo vermeyene kizalim hep birlikteben de iste bakiyorum etrafimdakiler kilo veriyor ben aksine aliyorum, cok kiziyorum kendime o zaman, ayni etkiyi burda da yasiyoruz galiba... ayyy birakmayalim biz bu isini bu sefer yaaa
![]()
canim daha verirsin sen yine de birakma arada kacsa da birakma birakinca yakalamak uzun zaman aliyor hazir bu yola girmisken devam edelim bak birakirsan bu sefer sana kirmizi adamlari gondericemona gore hafif kacamaklara birsey demiyoruz zaten ben birakacak olursam sen de beni uyar lutfen cunku bu aralar bende de tehlike alarmlari calmaya basladi
zaten o yuzden lahana corbasini tekrar deniyorum moralim duzelsin diye ama yine halsizlik ve basagrisi yapti heralde yarin devam etmem bu arada newyorktan almanyaya da slmlar gonderiyoruz efendim akrabalar var orda hangi sehir unuttum ama ev arkadasim munihteydi yani ailesi burdan da giden arkadasim vardi az yemedik alaman cikolatalarini cilekli olanlarini cok seviyordum ben ama simdi kilo verme zamani hedefe ulasunca 2 3 kilo da opsiyon olarak atalim da cikolatalari goturunce nasil olsa geri aliriz
arkadaslar beni de alin araniza. bugun lahana corbami yaptim. az once iki kepce ictim.. yarin tam ve net baslicam. ise sadece meyve goturcem.. boyum 1,70 kilo 90 hedef simdilik 75..
ben yarim kilo asagi yarim kilo yukari oynuyorum yaaa anlamadim nedendirsanirim yeterince hareket etmiyorum :44:
bazen oyle oluyor ya benim mesela lahana diyetimde gecen sefer 2 gunde 1 kilo gitmisti bu sefer 4 gunu gecti 1 kilo anca ama pes etmek yok yaglar yumusuyordur belki dedevam edersek gider o kilolar ama pes edersek oldugu yerde de durmaz geri gelir
herseye ragmen hep devam edelim
![]()
arkadaslar biraz arastirdim da dolunay zamani oldugu icin bu zamanlarda kilo vermek zorlasiyormus negatif enerjiden dolayi vucut yaglaniyormus dolunaydan sonraki donemde nisan falan olur heralde tam tersi kilo vermek hizlaniyormus vucut guc kazandigi icin bilginize...cunku ben de kilo pek veremedim halbuki biliyorsunuz bu lahana diyeti cok kilo kaybettiriyor.
arkadaslar nazar degdi bana heralde bir turlu baslayamadim pazartesi 2. diyet macerama baslayayim diyorum ama bir arkadas bekliyorum yalniz birakmayin ya benimle diyet maratonuna baslayacak kimse varmi bakalim olmazsa yine kendim baslarim artik
benim 5. günüm 3 kilo verdim şimdiden nete sık sık giriyorsan eşlik ederim sana