diyet kardesi ariyorum

canim buralardayim ben, takip ediyorum basarili diyetini ben de bir kilo verdim sonunda, insallah önümüzdeki hafta 60lari görürüm yine sen nasilsin??

canim buralardayim ben, takip ediyorum basarili diyetini ben de bir kilo verdim sonunda, insallah önümüzdeki hafta 60lari görürüm yine sen nasilsin??

ozlettin kendini ya regen nerelerdeydin kayboldun neyse geri dondugune sevindim ben devam ediyorum ama yine takildim kilo vermem durdu olsun birakmak yok eninde sonunda tartiya yansir degil mi sen anlatsana neler yaptin yoklugunda

evet sevgili gunlugum bugun tartildim veee 56 bucuk emin adimlarla ilerliyorum 2 3 gundur kosuyorum ya gercekten sporun etkisi cok neyse simdi kahvaltimi yapayim kepekli ekmek peynir domates salatalik cay

Merhaba,

bende diyete bugün itibariyle başladım ve seni takip ediyorum. ramazan olması endeniyle pek bir düzenli olmayacak ama dikkat edicem
şu an 1.53 boyum var ve 63 kgyum ya ne yapacağım bilmiyorum.. neyse buradan biribirimizi motive edelim o zaman
benim hedefim 45-47 kg ama tabii öncelikli olarak 58 kyu görmek...

uzun bir aradan sonra daha dogrusu kilolari geri aldiktan sonra tekrar geri donmeye karar verdim yani diyete baslamaya... sali gunu baslamayi dusunuyorum 66 67 civarindayim daha onceki diyetimde 55lere kadar inmistim diyet kardeslerim sizleri bekliyorum sali gunu genelde ptesi baslanir ama ptesi bana pek uymuyor neyse sali insallah ugurlu gelir hadi bakalim

Mrb hadi diyet kardesi olalim dun diyete nasladiiim 62kg yim nisana kadar 5lg vermeliyim dugunum var:) her yedigimi buraya yazıp fazlasini yememeye ozen gosteriyorum ama benimle bu yolda yuruyecek azimli arkadaslara ihtiyacim varr

Mrb hadi diyet kardesi olalim dun diyete nasladiiim 62kg yim nisana kadar 5lg vermeliyim dugunum var:) her yedigimi buraya yazıp fazlasini yememeye ozen gosteriyorum ama benimle bu yolda yuruyecek azimli arkadaslara ihtiyacim varr

olduk bile gamzebrn ama ben sali gunu baslamayi dusunuyorum kendimi saliya odakladim hangi gunler kilo bildirimi yapacagiz bu arada boyum 1.68 aslinda kilolu degilim ama durdurmazsam oyle olucam 65 66 67 civari dolasiyorum hedefim 52 haftaya katilirim sana insallah sevgili diyet kardesim sana motive olsun diye once bir alkis gondereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…