diyet kardesi ariyorum

inci80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
190
1
68
A.B.D.
merhabalar ben bugun diyete basladim boyum 1.68 kilom 64 bana eslik edecek diyet kardesi ariyorum

umarim istedigin sonuca ulasirsin canim.. ben de bu hafta basladim güya... tek basina olmuyo gercekten, sen de istersen birbimize destek olalim baska gelenler de olur belki.. yaza kadar vaktimiz var nasilsa..

benim boyum 1,75 canim, kilom da 69-70 arasi, hedefim 62-63 ani evlenmeden önceki kilom kendime üc ay verdim, ynai yaz tatiline kadar bu süre icerisinde de 7-8 kilo vermem gerekiyo iste, ay da ortalama 2-3 cok fazla yüklenmeden dengeli bir sekilde.. ynai umarim öyle olur sen kac kilo vermek istiosun peki?

ben newyorkta yasiyorum saat farkindan dolayi ayni zamanlarda yazamayabiliriz biliyorsun 7 saat var arada ama firsat buldukca yazarim gunluk durumu belirtmek istiyorum diyeti birakmamak icin ben 55 56 kiloydum yine ayni kilolara donsem iyi olacak insalllah

Turkiye su anda uyaniyordur ama biz uyumak uzereyiz diyetteki ilk gunum iyi gecti bakalim yarin nolucak

ben de almanyadayim zaten dedigin gibi saat farkindan dolayi zor olcak biraz karsilasmak ama olsun, önemli olan kilo vermek..

su anda newyorkta saat 1.55 pm bugun diyetimin 2. gunu aksama da kar firtinasi geliyor programlar iptal edildi bakalim hayirlisi bugun kahvaltimi gec yapiyorum zeytin domates kepek ekmegi cay sonra da kahvemi icerim

aslinda evde yurume bandi da var bir kac gune spora da baslayacagim her hafta da kilomu yazarim regen senin kacinci gunun diyette neler yiyorsun

arkadaslar desteginizi bekliyoruz ozellikle basari oykuleri olanlar paylasirlarsa memnun oluruz

cok kalabalik olmamiza da gerek yok birkac kisi olsak birbirimize destek icin iyi olur bu arada hava karardi yagmur var kar daha baslamadi eminim herkes yiyecek stoklamistir kasirgada oldugu gibi

bende aranıza katılmak isterim günlük menu paylaşimi hiç yapmamışsınız

merhaba,bende bi diyet kardeşi arıyodum ve aranıza katılmak istiyorum.boyum 172cm kilomda 68-69 arası henüz diyete başlamadım ama spora başladım hedefim 55 olmak.yarın diyete başlıycam ve günlük yediklerimi yazmam mı gerekiyo?desteklerinizi bekliyorumm:))))
(o kadar acemiyim ki burda nasıl mesaj yazılacağını bile bilmediğiimi utanarask yeni farkettim lütfen yardım piliis)

ben anca bu saatlerde geldigim icin kimseleri göremicem galiba

arkadaslar herkese slm bence herkes gun icinde neler yedigini yazsin amacimiz destek olmak birbirimize diyetimizi bozmayalim diye yoksa herkes kendine gore bir menu belirleyebilir ama tavsiyelerde bulunuruz ben hergun ne yedigimi yazarsam kacamak yapmazmisim gibi geliyor mart ayina kadar biraz kilo verirsek ben bahar detoksu yapmayi dusunuyorum mart ayinda yapiliyor ve 1 hafta suruyor hem arinma hem gunde 1 kilo kadar verilebiliyor belki biliyorsunuzdur o zaman birlikte yapabiliriz de

bugun 3. gunumdeyim az once kahvaltimi yaptim zeytin biraz domates salatalik biber yesil cay ve kepekli ekmek yedim dun gece biraz acikinca yaterken yogurt yedim biraz boyle gittikten sonra holywood ve karatay diyetlerini denemek istiyorum

bugun 3. gunumdeyim az once kahvaltimi yaptim zeytin biraz domates salatalik biber yesil cay ve kepekli ekmek yedim dun gece biraz acikinca yaterken yogurt yedim biraz boyle gittikten sonra holywood ve karatay diyetlerini denemek istiyorum

merhabalar.diyetinizde başarılar.ben kalorisepetini kullanmaya başladım.çok faydasını görüyorum.gün içinde yediklerimin ne kadar kalori olduğunu takip ediyorum.ayrıca hareketleriminde ne kadar yaktığını da hesaplıyor. kalorisepeti.com a bakın isterseniz.

ogle yemegi olarak 2 tabak corba ictim sonra da tabii ki kahvemi aksam yemegi olarak da yine corba ve salata yatmadan once de heralde meyve yerim genelde yediklerim yogurt corba ve sebzeleri karistirarak yaptigim salatalar agirlikli olarak. sebzeleri haslayip zeytinyagi limon sirke tuz ve yesillik koyarak salatalar yapiyorum hem yemek yerine hem de dusuk kalorili hem de lezzetli

slm blackseea ne kadar zamanda verdin bu kiloyu nasil bir diyet uyguluyorsun bu arada bugun 40 dk kadar yurume bandinda yuruyus yaptim saat gece 2 olmak uzere yatmaliyim artik erken yatip erken kalkmak ta diyet icin onemli vucudun hangi saatlerde nasil davrandigini okumustum sabah 7 8 gibi midenin hizli calistigi saatlerdi yanlis hatirlamiyorsam kahvalti saati icin ideal

ben iki gündür hasta yatiyorum yaa.... biraz kilo vermisimdir muhtemelen tabi almazsam iyi sizler nasilsiniz? nasil gidiyor diyet isleri???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…