Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 kendime üc ay verdim, ynai yaz tatiline kadar
 kendime üc ay verdim, ynai yaz tatiline kadar  bu süre icerisinde de 7-8 kilo vermem gerekiyo iste, ay da ortalama 2-3 cok fazla yüklenmeden dengeli bir sekilde.. ynai umarim öyle olur
 bu süre icerisinde de 7-8 kilo vermem gerekiyo iste, ay da ortalama 2-3 cok fazla yüklenmeden dengeli bir sekilde.. ynai umarim öyle olur  sen kac kilo vermek istiosun peki?
 sen kac kilo vermek istiosun peki? )
)bugun 3. gunumdeyim az once kahvaltimi yaptim zeytin biraz domates salatalik biber yesil cay ve kepekli ekmek yedim dun gece biraz acikinca yaterken yogurt yedim biraz boyle gittikten sonra holywood ve karatay diyetlerini denemek istiyorum

merhabalar.diyetinizde başarılar.ben kalorisepetini kullanmaya başladım.çok faydasını görüyorum.gün içinde yediklerimin ne kadar kalori olduğunu takip ediyorum.ayrıca hareketleriminde ne kadar yaktığını da hesaplıyor.  kalorisepeti.com a bakın isterseniz.
merhabalar.diyetinizde başarılar.ben kalorisepetini kullanmaya başladım.çok faydasını görüyorum.gün içinde yediklerimin ne kadar kalori olduğunu takip ediyorum.ayrıca hareketleriminde ne kadar yaktığını da hesaplıyor.  kalorisepeti.com a bakın isterseniz.