Nerden geliyorlar canimVakti bulursam don lastigini de ayarlarim :) yarin anam babam gardasim esim dostum yoldasim kim varsa geliyo
Salı menüm
Sabah 11 (bebek küçük gece geç yat sabah yuruyuse çık o sebeble bu saate kaldı aç karna spor yapiyorum)
2 haşlanmış yumurta domates sos zeytin peynir 1 çay kaşığı reçel
15.00 gibi Ara 1 portakal 1yk yoğurt
Akşam19 .00 daha yemedim
1yk taze fasulye
Karişik kurutmalık yemek
Yoğurt yeşillik
Şu 3 olur
Spor zaten yazmıştım liste yorumu için tekrar yazıyorum
begum75 ortim ins. Spor yapmışsındır.
@Lunyahepfit nehirnil111 sporu eklemiştin zaten canim
Masumu gördün beni unuttun tabi
he yaa dolmuşa bin sonra başka dolmuşa bin, iki saat memurları bekle iki dolmuşla geri dön üffff hiç çekilmez
Ahahahhaa benim sağlamEsra_4378 esroşum ben menülerimi akşam yazamıyorum,senin için sıkıntı olurmu?
sabah aç karna spor güzel, metabolizmayı hızlandırmakiçin bir türk kahvesi içebilirsin,tabi miden sağlamsa
kahvaltını beğendim, domates salatalık yerine, yeşillik eklersen daha güzel,maydanoz,roka gibi...
ara öğün süper
akşamdan bişey anlamadım, 1 kaşık taze fasulye çok değilmi kuzum
karışık kurutmalık yemeğide ilk defa duydum ama sanırım kuru patlıcan kabak domatesli bi yemek mi acaba?
sen emziriyomusun esra? eğer öyleyse dere otu yemeni tavsiye ederim
su miktarın da çok güzel
esra kalbin sağlam mı?
sana menü paylaşıcamda
yol mahfediyo adamı gerçekten.bide burdaki taşıtlar 30 sene öncesinin woswos minibüslerinden tor tor tor tor diye gidiyoMasumu gördün beni unuttun tabikıskanç smiley
Yollar yoruyor vallahi bende servis olmayınca işyerinde yorulduğumdan daha çok yoruluyorum
Sabah 3 kayısı gözüme çok geldi ama onun dışında çok iyi
1er tane..Canım aç karnına spor yapmasan diyeceğim ama bebekle haklısın elinden başka bir şey gelmez normalde spor yemekten 1 saat sonra yapılıyor spor sonrası da protein ağırlıklı beslenmek her zaman daha sağlıklı kaslar erimesin diyeMenün çok güzel
Afiyet olsun canım güzel menü ama kuru incir kuru kayısı ne kadar fazlası zarardır biliyorsun şeker açısından
Harikasın
Benim boyum neden 1.57 olarak kalmış ki hep ben 1.58 boyundayım çok fark var
Zıplayarak mı yaptın leslieyi kuzuekledim balım
Ahahahha bende yoğunum bugün ya ama buradan da kopamıyorum daha geçmişe gideceğim
He ya yapalım valla cuma 60.5 idim bu sabah 62.6 sabah kahvaltımı yaptım güzelce ogleye de salata aldım 2 yk nohut ekledim ama icine aksama da tavuk salata falan olur tahminen planım boyle zaten benim genelde aksam bozulur diyet senin ne durumda kilonCutemom007 makbiiileee gecen gunler gitti kuzu bosver olan oldu.
Saglam oldu hemde saglam sarsildik hersey yazilmiyor iste...
Dukan şeyi yapalim iki gun. Sadece sabah ekmek yiyelim ogle aksam ekmeksiz.
Bakalim nolucak. Bu sabah kactin?
Ayy o en kötüsü sallıyor beşik gibi insan pertyol mahfediyo adamı gerçekten.bide burdaki taşıtlar 30 sene öncesinin woswos minibüslerinden tor tor tor tor diye gidiyo
1er tane..
he vallaaa.ben gidim de hazırlanim eşsiz bir gün beni beklerAyy o en kötüsü sallıyor beşik gibi insan pert
O zaman nefisben kuru kayısı genelde 2-3 tane garanti yerim yediğimde ondan sordum
1yk taze fasulye canim çok muEsra_4378 esroşum ben menülerimi akşam yazamıyorum,senin için sıkıntı olurmu?
sabah aç karna spor güzel, metabolizmayı hızlandırmakiçin bir türk kahvesi içebilirsin,tabi miden sağlamsa
kahvaltını beğendim, domates salatalık yerine, yeşillik eklersen daha güzel,maydanoz,roka gibi...
ara öğün süper
karışık kurutmalık yemeğide ilk defa duydum ama sanırım kuru patlıcan kabak domatesli bi yemek mi acaba?
sen emziriyomusun esra? eğer öyleyse dere otu yemeni tavsiye ederim
su miktarın da çok güzel
esra kalbin sağlam mı?
sana menü paylaşıcamda
Allah kolaylık versin kuzumhe vallaaa.ben gidim de hazırlanim eşsiz bir gün beni bekler
AAaa uzun storm@masumm gelmişşşşşş
konsolosluğa varınca yazarım hadi görüşürük.meşajım da çok havalı oldu haa konsolosluk falan
hadi görüşürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?