diyet kardeşliği

Esra_4378 esroşum ben menülerimi akşam yazamıyorum,senin için sıkıntı olurmu?

sabah aç karna spor güzel, metabolizmayı hızlandırmakiçin bir türk kahvesi içebilirsin,tabi miden sağlamsa
kahvaltını beğendim, domates salatalık yerine, yeşillik eklersen daha güzel,maydanoz,roka gibi...

ara öğün süper

akşamdan bişey anlamadım, 1 kaşık taze fasulye çok değilmi kuzum
karışık kurutmalık yemeğide ilk defa duydum ama sanırım kuru patlıcan kabak domatesli bi yemek mi acaba?

sen emziriyomusun esra? eğer öyleyse dere otu yemeni tavsiye ederim
su miktarın da çok güzel

esra kalbin sağlam mı?
sana menü paylaşıcamda

Ahahahhaa benim sağlam

Masumu gördün beni unuttun tabikıskanç smiley

Yollar yoruyor vallahi bende servis olmayınca işyerinde yorulduğumdan daha çok yoruluyorum
yol mahfediyo adamı gerçekten.bide burdaki taşıtlar 30 sene öncesinin woswos minibüslerinden tor tor tor tor diye gidiyo

1er tane..

He ya yapalım valla cuma 60.5 idim bu sabah 62.6 sabah kahvaltımı yaptım güzelce ogleye de salata aldım 2 yk nohut ekledim ama icine aksama da tavuk salata falan olur tahminen planım boyle zaten benim genelde aksam bozulur diyet senin ne durumda kilon

1
1yk taze fasulye canim çok mu
Aynen kurutmalık kabak patlıcan biber haşlayıp bol soğan kavurup içine Tiyoruz azıcık salça sarımsak azcik şu 3 yk yedim ondanda değil kalbim sağlam falan yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…