diyet kardeşliği

Ya ben yeni tasindim goreve yeni basladim yerlesme telasi calismaya alismak fln fazla yorgun oluyorum. Bak valla hala uzerimde kotla kazakla duruyorum degismeye halim olmadi.
Bende pijama ile oturuyorum ablam akşam dışarı çıkalım dedi güç bela giyinip çıktım

Ablacim hiç menu ye benzemiyor cok saçma sapan beslendim canım
Bugün de izinli olayım
Yarın veremezssem vur meni nanam
Yarın yine bu günden ötürü menü yok diyeceğim, kaçış yok

Tamam bana uyar ben fazla yiyemiyorumZaten senin kilon katlansın ben kilo vereyim
Nevroş çok açım zaten cuma verdigimi geri almazsam iyi

N Nana bebisim ben korumadayim suan icin spor yapmiyom kanka
Ohhhh ne ala korumada olsa da fark etmez, koruyamaz kilo al bu menüler hep önüne gelecek, kayıt altında hepsi

Ye ama önce bi kendini sina bakalım kilomu koruyor mu diye
Ben yapamadım 58 de 74 oldum
Şunu farkettim eti burçak kurabi vardi tam bugdayli yulafli kurabiye.kilo yapar denilmisti.ben mezun olali nerden baksan 2 aya yakin olcak hergün o kurabiden 6 7 tane yiyorum hic kilo almadim bilginize.tabi yiyin demiyorum ama,cok caniniz isterse arada agziniza atabilirsiniz arti getirmez yani soyliyim dedim bi

Cnm kişiden kişiye değiiir bence :)) mesela sen öğlen çayla yiyorsundur seni tok tutuyordur,bağırsaklarını çalıştırıyordur

Cnm kişiden kişiye değiiir bence :)) mesela sen öğlen çayla yiyorsundur seni tok tutuyordur,bağırsaklarını çalıştırıyordur
Bazen öğlen bazen gece yiyorum cicegem.ama ben gun icinde cok yemiyorum mesela gozleme yiyorsam cok doymadan bi parça falan onlara dikkat ediyom tabi.ama herşeyden yiom

Bende çok severim yerimde zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…