Herkese merhaba, su akar yolunu bulur, hak doğrudan yanadır, Sevgili miu büyük bir haksızlık ile karşı karşıya, yapan edenler kenara çekildi, dünyalar güzeli mis üslupsuz oldu, onun önce karın kaslarına sonra üslubuna kurban olsunlar.
Hoşgeldin canım.severim dobraları sen de çok dobrasın belliHerkese merhaba, su akar yolunu bulur, hak doğrudan yanadır, Sevgili miu büyük bir haksızlık ile karşı karşıya, yapan edenler kenara çekildi, dünyalar güzeli mis üslupsuz oldu, onun önce karın kaslarına sonra üslubuna kurban olsunlar.
hoşgeldin, helal diyeceğim dahada bir şey demeyeceğim,Herkese merhaba, su akar yolunu bulur, hak doğrudan yanadır, Sevgili miu büyük bir haksızlık ile karşı karşıya, yapan edenler kenara çekildi, dünyalar güzeli mis üslupsuz oldu, onun önce karın kaslarına sonra üslubuna kurban olsunlar.
Herkese merhaba, su akar yolunu bulur, hak doğrudan yanadır, Sevgili miu büyük bir haksızlık ile karşı karşıya, yapan edenler kenara çekildi, dünyalar güzeli mis üslupsuz oldu, onun önce karın kaslarına sonra üslubuna kurban olsunlar.
demi bende yazarken vok duygulandim mium mutlu olur yuzunde gulumseme olusur diye resimledimBogazima dizildi hersey bu mesaji gorunce
su an cok daha taze her sey biraz daha sabirli olmaliyiz bence canimGece MİU la görüştüm gelirmisin diye kk kulübü bitti benim için dedi
Biz ona dagilmadigimizi gostericez ne zaman gelmek isterse biraz zaman taniyalim benceMiuuu ne demek gelmiyorum, ne demek kk bitti! Bizde mi bittik! Biz nasıl görüşeceğiz???
Günaydınlar ❤
Günaydınn
Gunaydin canlarim
14 ziyaretçi
Ziyaretçi 12 ABİ BİZİ BİZE BIRAKIN BURAYIDAMI KAPATTIRACAĞUSUNUZ ÇEKİNDE GİDİN DAAA
Gunaydn hemsomgünaydın hanımlar
aynen dun olmalarini cok istedim kuzularim benim@nehirnil111 ve @begum75 cok merak ediyorum ne düşündüğünüzü
Canlarım bı SS verin
Sizinde az emeğiniz yok 7. Takimda
Ah canim ah canim dun sabah 11 bucuktan gece 2 ye kadar burdaydim her seye anlık sahit oldum cok yorucu bir gundu coook sukur toparlandikBüyük bir şoktayım mesajları okuyarak gelmeye çalışıyorum. Evimde perşembeden beri internet yok dolayısıyla cumartesi sabah gelmiştim sonra bir daha girmedim ve bu sabah geri döndüm işime bir baktım takımım ortada yok dünyaca mesaj ve olanlar nasıl anlatılır boğazımda bir yumru yüreğim çarpıyor
Aynen bu haksızlgın elbet birgun farkına varacaklardır emin olDün gece canım 3 kadar uyuyamadım sınıftan atılmış öğrenci gibiydik ilk geldiğim gün heyecanlarim edindiğim dostlar bu kadar kilom cuma heyecanlarim cok üzüldüm gerçekten
oooo maliiitam 89 çıktım.+900üm
ama iki koca kupa kahve içtim.500 gr onlar eder.sabah ödemi de var bi 700 gr düşeyim ben en iyisi
Gunaydın coco insallah canimGunaydin arkadaslar,bence sohbetimizi artik burdan surdurmek daha iyi.aus abla da gelir zaten
bide yalıyoGünaydın cococum
PATATES yiyoz mu yafTartıldım pattislerimiii haşladım..cuma ne kadar verdiğimi yazarım..
ben simayKızlar ismini kullanmakta sakınca görmeyen yazabilir mi?öyle daha samimi geliyor bana..
Kızım sana söyleyim gelinlerim siz anlayın,
Kilo alanı emeğini hiçe sayanı vururum
fatma ben simayHulyacim ben fatma
Cocooooooooooo
Sen kaç kilosun tarti ver hemen
Sabırlı olalım insa grlirlerSudan cikmis balik gibiyiz dimi.en azindan aus abla geleydi
Sanal alemden baska bi boyuta gecis yapmisiz bizTahmin edebiliyorum.Benim bile kısa sürede böyle olduysa.Bir de derler sanal ortam.Aniden oldu herşey,hala üzerimdeki şok ,şaşkınlık gitmedi.
aaaaaValla mali anlamadim ne oldugunu
Birden griye dondum
Kendi istegi uzerine uyelik iptali hatasini verdi
Boyle bi talebimde yoktu
Bilemedim
Ben basından beri burdaydim hemsomsmykmy canım buraya gel
ah kıyamamMerhabalar kızlarr
Çevrim dışı girip son mesajlarda 7. Takıma baktım kapanmış. Nasıl kötü oldum anlatamam.
Sürekli yeni mesajlara bakıyorum bi işaret arıyorum hiç yok boğuluyodm resmen.
Giriş yaptım buraya etiketlendiğimi gördm nefes aldğmı hissettm resmen...
Iyi ki geldin kuzummmBende kolay kolay uyuyamam böyle yumruyla dolaşıyorum şuanda dilim ne yazmaya ne konuşmaya yetiyor çok üzgünümAus Miu ve diğer canlarım herkesi yeniden geri istiyorum ben Ördeği vurmadan nasıl duracağım of nasıl alışacağım Takımımızı bırakamayız böyle karmakarışık bir haldeyim
Mali fırsattan istifade yedin miBende dün duysam yerdim haa bugün yiyesim var ama yemeyeceğim yemeyeceğiz bu sular durulacak inşallah geri gelecekler öyle umut ediyorum başka seçeneği düşünmek dahi istemiyorum
Burası olmasa gunluk hayatlarimizda hep ozlucez birbirimizi daha kotubolucaz bu sebple cok iyi oldu buraDaha mesajların hepsini okuyamadım sabah yoğunluğundan ama acayip üzgünüm kırgınım yorgunum şimdiden beynim yoruldu vicdanım sızlıyor bu yarayı nasıl atlatıp nasıl toparlayacağız herkesi geri istiyorum ben ya biz kocaman bir aileyiz böyle olmamalı
sidelya cok uzuldum ya dun gorememene gece rahat yatardın ah canımGrubun açıldığını dün gece görmedim hepfit etiketlemis ama gözümden kaçmış sanırım. Görsem içim rahat ederdi.
Benim için gün kötü başlamıştı. Moral motivasyon sıfırdı. Burayı gördüm kendime geldim biraz. Ama inanın şuan mesajı bile zor yazıyorum. Elim ayağım titriyor basım dönüyor. Tansiyonum düştü galiba. Kalkıp kahvaltı hazırlamaya bile takatim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?