diyet kardeşliği

Hoşgeldin canım.severim dobraları sen de çok dobrasın belli

hoşgeldin, helal diyeceğim dahada bir şey demeyeceğim,

sen anladın zaten benim neler demek istediğimi...

Bogazima dizildi hersey bu mesaji gorunce
demi bende yazarken vok duygulandim mium mutlu olur yuzunde gulumseme olusur diye resimledim

Gece MİU la görüştüm gelirmisin diye kk kulübü bitti benim için dedi
su an cok daha taze her sey biraz daha sabirli olmaliyiz bence canim

Miuuu ne demek gelmiyorum, ne demek kk bitti! Bizde mi bittik! Biz nasıl görüşeceğiz???

Biz ona dagilmadigimizi gostericez ne zaman gelmek isterse biraz zaman taniyalim bence
Günaydınlar ❤

Günaydın güzeller...

Ortalık durulsun gelir inşallah mium... @MiuLego
Gunaydin canlarim

Ziyaretçi 12 ABİ BİZİ BİZE BIRAKIN BURAYIDAMI KAPATTIRACAĞUSUNUZ ÇEKİNDE GİDİN DAAA

Artık daha da merakli gozler ustumuzde bunlar nasil hemen yoparlandi kapilarina kilit vurulmusken diye

Olsun toparlandik biz daha iyi olucaz

Ziyaretci sayisi artik umrumuzda olmasin kızlar bosverin
günaydın hanımlar
Gunaydn hemsom
@nehirnil111 ve @begum75 cok merak ediyorum ne düşündüğünüzü
Canlarım bı SS verin
Sizinde az emeğiniz yok 7. Takimda
aynen dun olmalarini cok istedim kuzularim benim

Ah canim ah canim dun sabah 11 bucuktan gece 2 ye kadar burdaydim her seye anlık sahit oldum cok yorucu bir gundu coook sukur toparlandik
Dün gece canım 3 kadar uyuyamadım sınıftan atılmış öğrenci gibiydik ilk geldiğim gün heyecanlarim edindiğim dostlar bu kadar kilom cuma heyecanlarim cok üzüldüm gerçekten
Aynen bu haksızlgın elbet birgun farkına varacaklardır emin ol
tam 89 çıktım.+900üm
oooo maliii
Bende eksi 100 çıktım

ama iki koca kupa kahve içtim.500 gr onlar eder.sabah ödemi de var bi 700 gr düşeyim ben en iyisi

Gunaydin arkadaslar,bence sohbetimizi artik burdan surdurmek daha iyi.aus abla da gelir zaten
Gunaydın coco insallah canim
Günaydın cococum
bide yalıyo

Tartıldım pattislerimiii haşladım..cuma ne kadar verdiğimi yazarım..
PATATES yiyoz mu yaf
Kızlar ismini kullanmakta sakınca görmeyen yazabilir mi?öyle daha samimi geliyor bana..
ben simay

Kızım sana söyleyim gelinlerim siz anlayın,
Kilo alanı emeğini hiçe sayanı vururum

KURUCU MUDURumu kizdirmayın

Hulyacim ben fatma

Cocooooooooooo
Sen kaç kilosun tarti ver hemen
fatma ben simay

Sudan cikmis balik gibiyiz dimi.en azindan aus abla geleydi
Sabırlı olalım insa grlirler

Tahmin edebiliyorum.Benim bile kısa sürede böyle olduysa.Bir de derler sanal ortam.Aniden oldu herşey,hala üzerimdeki şok ,şaşkınlık gitmedi.
Sanal alemden baska bi boyuta gecis yapmisiz biz sanaldan coktan cikmisiz
Valla mali anlamadim ne oldugunu
Birden griye dondum
Kendi istegi uzerine uyelik iptali hatasini verdi
Boyle bi talebimde yoktu
Bilemedim
aaaaa

Ben basından beri burdaydim hemsom
ah kıyamam iyi olucaz bin sukur

Iyi ki geldin kuzummm

Burası olmasa gunluk hayatlarimizda hep ozlucez birbirimizi daha kotubolucaz bu sebple cok iyi oldu bura

sidelya cok uzuldum ya dun gorememene gece rahat yatardın ah canım

smykmy simaycım şok yapacağım 5 gün..ilk gün patates..2 tane anca yerim hiç sevmem haşlanmışını.karbonhidratın aslında diyetten tamamen çıkartılması uygun değil..azda olsa almak gerek..makarna mesela haşlanıp yoğurtla tatlandırılıp öğlen yenebilir...patates fazla karbon..

Merhaba topiginizi yeni gordum diyet kardesligi... bende baslayip baslayip bırakıyorum yaa konsantre olamadim hic ve kendime cok kızıyorum( adapte olma konusunda yardimci olabilecek onerileriniz vaemi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…