Bugün gonderdigin şeyler aklıma geldikçe gülmekten oldum. Bugün çok pozitiftim olumsuzluklara rağmen
Haftaya başlasın bu hafta takımlar belli olacak değil mi haksızlık olmasın ben 2 gündür diet yapiyorum çünkü kendimi haftaya saklıyorumPeki yarış bu hafta mı başlıyor
Sen yeterki gül canim ben hep resim atarimBugün gonderdigin şeyler aklıma geldikçe gülmekten oldum. Bugün çok pozitiftim olumsuzluklara rağmen
Gitti -100Oğlan yerken birkaç balık kreker yedim
Abla ya bugun 9 saat dersim ustune toplanti vardi ve nobetciydim halsizlik oldu epey elime geldikce attim agzima saymadim vallaCanım gayet güzel menu
Ne kadar cok badem var abartmamissin umarım hocam
kuzu bilgisayar yoksa halledemezsinCanım benim menüleri incelerim ben simdi jjunyir kaptanmi olcam ama bende bilgisayar yok liste falan filan yapamam
Verdim ama görmedinbana niye yüz vermiyon sen
Hemen görmüyon diye yargısız infaz yap sen dahaheee vurucam kırbacı
Ilk defa yariscam bak çok heyecanlıyım ona göre ay stres oldum bizde yenidenler bitmez
Ilk defa yariscam bak çok heyecanlıyım ona göre ay stres oldum bizde yenidenler bitmez
efser yarın yarış başlıyor ve yarışmadasın, yarın kilo bildir ve başla. hepimiz günahımızla başlıyoruzBugün yediğim makarnalarla mı tartılayım
gözümün önünde ol gitme bi yereHemen görmüyon diye yargısız infaz yap sen daha
Canım 3 grup yapalım ben menü yorumlarım sporları yine kaptanlar yazacak zaten yorum konusunda yardim ci olabilirim yuzdeler falan onları yapamam amaefser yarın yarış başlıyor ve yarışmadasın, yarın kilo bildir ve başla. hepimiz günahımızla başlıyoruz
Abla ya bugun 9 saat dersim ustune toplanti vardi ve nobetciydim halsizlik oldu epey elime geldikce attim agzima saymadim valla
Çok haklısın ya. Ama işte kendim psirdim ya tadına bakma maksatlı şey ettim diÖnceki menülere göre bugün daha iyi ama bir kaşık pilavı yesen ne olur yemesen çok şey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?