diyet kardeşliği

Ne olursa olsun plan yapmaya devam et bu bizi diri tutuyor. Ben de tüm olumsuzluklara rağmen hergün yeni planlar yapıyorum vazgeçmiyorum vazgecersem kesin yerim

Kendi takım sigemizi de ekleyelim not kismimiza bir işaretimiz olsun @ # & bunlar gibi bir şekil birleşmesi de yapabiliriz
Evet bencede takım 7.5 yazsakya
Valla pek birşey anlamadım saat falan ama şükür çiş yok
Canım kahvaltı n gugüz Karatay
Bal kaymak miktar az güzel
Beğendim canım başarılı
Bal kaymağı kahveye kattı zaaarrrrr

Evet bencede takım 7.5 yazsakya

Valla pek birşey anlamadım saat falan ama şükür çiş yok

Bal kaymağı kahveye kattı zaaarrrrr
Bal kaymağı ekmeğe sürecektim dedim yemeyeyim bele elimde kaldım ben de önce kaymağı sonra balı hüplettim ağzımda birleşince tatmin etti beni ekmeği ittşm elimin tersiyle

Filmlerde goruyodum burdada oldugunu hic bilmiyomusum
Ama etkilerinin bu kadar güzel olmasina sevindim
Sosyolog ve psikiyatr istediği gibi yönlendiriyor bir bakıyorsun şakır şakır anlatıyorsun ya da tepki gösteriyorsun güzel yönlendirme ile sonuç iyi oluyor

Ne biliyon cişi yok
bakış açısı
Bal kaymağı ekmeğe sürecektim dedim yemeyeyim bele elimde kaldım ben de önce kaymağı sonra balı hüplettim ağzımda birleşince tatmin etti beni ekmeği ittşm elimin tersiyle
Bunada şükür
Yok merak etme kuzum vericem. bu ara listeden çıkınca alkol batağına düştüm de iki aydır içmiyodum listedeyim diye, yediklerim değil içtiklerim sıkıntılı sadece.
Diyettede olmazda ama alkol normaldede sagliksizki seni sevdiğim için diyorum canim yanlış anlama

Kasırgalar
lunya ve begüm başkanlığında
1.sarayca
2.ytmz
3.çakıl
4.malipina
5.zeynepleyla
6.suspushanımcım
7.springstorm
8.nevreste
9.kajupi
10.matematik
11.masum
fırtınalar
hepfit ve nehirnil başkanlığında
1.vorones
2.flower
3.antepia
4.hippo
5.tevafuk
6.makbule
7.smykmy
8.derunehatun
9.sidelya
10.efser
11.esra​

koruma güzelleri:
deynepnaz menülerinde N Nana etiketleyecek

CocoChanelmademoiselle menülerinde hepfit etiketleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…