Ne olursa olsun plan yapmaya devam et bu bizi diri tutuyor. Ben de tüm olumsuzluklara rağmen hergün yeni planlar yapıyorum vazgeçmiyorum vazgecersem kesin yerimDaha dun bununla ilgili bir suru karar aldık aslında spor yapmak gunluk carsambaları Disari cıkmak aksamları arkadaşlarla gorusmek kitap okumam icin bana fırsat yaratması gibi seyler ama tabı daha vakit olmadı Bı de Bı diziye başlayalım dedık Çocuklar uyuyunca Insallah tum bunlar iyi gelir sagol cnm destek oldugun icin yazınca biraz ferahladıgımı hissettim
Bilerek vermiyorum canım bu ara diyet modunda değildim.ama büyük ihtimal yarından itibaren atak yapıp düzeltir yazarım menülerimi
Evet bencede takım 7.5 yazsakyaKendi takım sigemizi de ekleyelim not kismimiza bir işaretimiz olsun @ # & bunlar gibi bir şekil birleşmesi de yapabiliriz
Valla pek birşey anlamadım saat falan ama şükür çiş yokÇok saçma menü geliyor
Sabah(11.00)
1 dürtücü çay
Öğlen(13.30)
İki haşlanmış yumurta
4 ceviz
1 l.k beyaz peynir
1 çay kaşığı salça
1 kaşık lahana turşusu
(Turşu bende ödem yapmıyor içtim suyumu)
Ara:16.30
1 sütlü kahve
1 çay kaşığı Kaymak
1 çay kaşığı Bal
Akşam arası(20.00)
5 kaşık pul biberli turşulu yoğurt
Avuç ayası kadar incecik et
Gerçek akşam yemeği
1 dilim fırında et
Çiğ ıspanak
( yemeği arkadaşlar yapmaya karar verdi ama yine geç kaldılar ben de sabahtan beri açım dayanamadım yedim yoğurdu..onlar ne zaman yemeği yapar Allah Kerim)
Su 2 litre şimdilik gece uzun
Spor yohhhh
N Nanahepfit
Bal kaymağı kahveye kattı zaaarrrrrCanım kahvaltı n gugüz Karatay
Bal kaymak miktar az güzel
Beğendim canım başarılı
Yok merak etme kuzum vericem. bu ara listeden çıkınca alkol batağına düştüm deMutlaka bekliyorum o zamansalmak yok, kiloları vermek var
Ne biliyon cişi yokValla pek birşey anlamadım saat falan ama şükür çiş yok
Bal kaymağı ekmeğe sürecektim dedim yemeyeyim bele elimde kaldım ben de önce kaymağı sonra balı hüplettim ağzımda birleşince tatmin etti beni ekmeği ittşm elimin tersiyleEvet bencede takım 7.5 yazsakya
Valla pek birşey anlamadım saat falan ama şükür çiş yok
Bal kaymağı kahveye kattı zaaarrrrr
Bundan sonra yine listedesinn, gönlümüzün listesiiiiiiiiiiYok merak etme kuzum vericem. bu ara listeden çıkınca alkol batağına düştüm deiki aydır içmiyodum listedeyim diye, yediklerim değil içtiklerim sıkıntılı sadece.
Kızım uyusa ben de uyucam inşallah da inatla uyumuyor... ve ben çoook yorgunum evi kırkladım daha yapacaklarm da var offSiz hala oturuyor musunuz,Miu ne derdi ,yatın leptininiz çalışsın
Bakın bana ne güzel uyudum
Ben hala akşam yemeği bekliyorumSiz hala oturuyor musunuz,Miu ne derdi ,yatın leptininiz çalışsın
Bakın bana ne güzel uyudum
Ohhh misss güle güle kirlet ,benim de gözüme batıyor bu ara ev,benim de kırklamam lazımKızım uyusa ben de uyucam inşallah da inatla uyumuyor... ve ben çoook yorgunum evi kırkladım daha yapacaklarm da var off
Kimden bekliyorsun ,akşam yemeği değil o gece yemeğiBen hala akşam yemeği bekliyorum
Kıyamam onaBuradayım geldim :) küçük bebeğim bronşit olmuş maalesef onunla uğraşıyorum iki gündür
Hala 7 . TakımBu arada hala düzene oturtamadım bi türlü motive olamadımgıcık oluyorum kendime çok şişkoyum
Sosyolog ve psikiyatr istediği gibi yönlendiriyor bir bakıyorsun şakır şakır anlatıyorsun ya da tepki gösteriyorsun güzel yönlendirme ile sonuç iyi oluyorFilmlerde goruyodum burdada oldugunu hic bilmiyomusum
Ama etkilerinin bu kadar güzel olmasina sevindim
Ne biliyon cişi yok
Bunada şükürBal kaymağı ekmeğe sürecektim dedim yemeyeyim bele elimde kaldım ben de önce kaymağı sonra balı hüplettim ağzımda birleşince tatmin etti beni ekmeği ittşm elimin tersiyle
Diyettede olmazda ama alkol normaldede sagliksizki seni sevdiğim için diyorum canim yanlış anlamaYok merak etme kuzum vericem. bu ara listeden çıkınca alkol batağına düştüm deiki aydır içmiyodum listedeyim diye, yediklerim değil içtiklerim sıkıntılı sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?