diyet kardeşliği

AA turşunun ödem yaptığını bilmiyodum bende acı yararlı diye yedim bundan sonra dikkat ederim canım nohut dokunmuyor bana o yüzden sorun olmadı çok teşekkür ederim :)
Dilara canım ben kaçırmış olabilirim kendini biraz tanıtır mısın bize?
Şöyle bir formumuz var..
ADINIZ:
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:

İnşallah tertemiz çıkar sonuçların. Haberdar et bizi merakta koma

Ben kimi etiketleyecem

Akşam yemeğinden sonra işlerimi bitirdim, ortalığı toparladım ütü vardı bi yığın onları çıkardım aradan... dersaneye gitmedim evde çalışayım dedim. Bir uyumuşuuuuuuuuuuuuuuuum...
Kabus görerek uyandım. Spor da yapamadım bi kalktım saat 1 olmuş... Sabaha kadan da uyumam artık. Neyse yarın iş yok...
Heee bi deeeee çoooook açıııııııım
İyice alışmışım bu gece yemelerine.
Durun kendimi de dövem accık
@Floweroflife yemedin di mi o beklediğin akşam yemeğini

Yedim

22.10 da yedik ben 1 dilim domates soslu fırında et yedim bir de 3 avuç çiğ ıspanak
Dayanamadım iğdedalım ya çok açtım.. gündüz öğlen doyurucu öğün yemeyince akşam yemeğini sağlam yiyiyorum ki gece acıkmayayım..ama işte akşam yemeği beklerken yediğim pul biberli yoğurt tatmin etmeyince yedim çünkü biliyorum ben kendimi onu yemeseydim şimdi kurabiye yiyiyordum..

Saat geçmiş ama napalım yemişin bi kere. Gece oturacaksın gerçi. Uyumadan 4 saat önce kesmek yeterli diyorlar ama yine de korkuyor insan

Gideyim de accık bişeyler okuyayım
Yarın burda tüm ekibin kilo bildirimini görelim olur mu ? Efser dahil
İnşallah şu an tüm bacıların yağları leptinlerden cayıııııır cayıııır yanıyordur
Ponponları bıraktım yarın üçer beşer alınız elinizi korkak alıştırmayınız

Saat geçmiş ama napalım yemişin bi kere. Gece oturacaksın gerçi. Uyumadan 4 saat önce kesmek yeterli diyorlar ama yine de korkuyor insan
İşte benimki de 4 saat olacak
Neyse yarın daha iyi olacak, bir de onlara güvenmeyeceğim bir daha ben kendi yemeğimi sekiz gibi yerim

Bir de bugün demişlerdi (hep geç kalıyorlar çünkü) saat sekizde söz yemek hazır diye

Gandırıldım ,yakamadığım 200 gram onların vebaline

Son düzenleme:

Coook mutluyum uzun zamandır 3 sene once tartida bu rakami gormustum cok mutluyum hemde cooookkkk

Gunaydinnnnnnn
ilk bildirim benden
Ciddi bir yuzdem yok ama cok mutluyummmmmmmmm
hazirlaniyorum hastaneye gidicem bu sebple bu daatte tartildim

Gecen hafta :71.4
Bu hafta :70.9
Fark:-0.5 gr
Yuzde:0.7

Yaklasik bi 4 5 yıldır da 6 lı rakam gormuyorum insallah haftaya 6 lı rakamlardayimmmm

hepfit
nehirnil111
hippotalamus

Resim yuklnmedi biraz daha ugrasicam ama oglen gelirim su tahlil islerimi bi halledeyim

İçli köfteyi sağlıklı sayıyor muyuz?
Kaju yoğurtlu patlıcan
Normal salata
Haşlanmış tavukla tavuk salatası
Hatta cuma olduğu için zyt barbunya bile olur(abartmadan)
Içli köfte korumada yiyebilirsin ama kilo verirken olmaz

Günaydın kızlar
Bugün okulum olduğu için sabah 6.30da tartıldım
Ama soğuktan heralde tartım kafayı yedi. 70.8 gösterdi beni sonra kıyafetle tartıldım 73,5gösterdi beni şimdi ben nasıl bildirimde bulunacağım
@Lunya bugün oğlumun sağlık ocağında kontrolü var öğleden sonra orada da bi tartılacam bakalım

Hadi hayırlı olsun mortim bu hafta sık dişini 6ları gör.. bakim bendr tartılırım öğlene doğru

Canim takimim canolar fistiklar fit hatunlar ozledim la hepinizi

Bugun ku menum
Sabah 2 dilim tb ekmegi
Zeytinyagli lor cokelek
Tereyag
Bal
Cay

Oglen
Elma
Portakal
Cig badem

Aksam
Kuru
Pilav

Kuzu menülerde beni etiketle, miktarlar ve saatler de yazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…