diyet kardeşliği

senin furduğun yerde gül biter

ödemlerimle kilolarımla geldim.91 kilom ellerinizden öper
geçen cuma:88,100
bu cuma:91,00
fark: +2,900
hadi başlayalım ben de sıkıldım yemek içmekten
Oyyyy hadi bakalım 7. Takım herkes bugunden itibaren tam dikkate baslasın ve haftaya diyet günlükleri bolumunu sallayalım

65.9 mezun oldum

Yazdigimiz sayilara dikkat bubtabloyu vuma tekrar gun yuzune cikartcam kizlarrrrr
Alıntıya gellll

Ben geçen hafta 56.3 idim.
Bu hafta 55.7 [/QUOTE]

Sen 55 'in altını görünce dans

aynen çakılım bu hafta sıkı tutalım hepfit ve takımını yenelim

Çok geçmiş olsun kuzucum

Genelde mezun olduktan sonra 2-3 kilo sabit alınıyor o yüzden ben hep koruma takılıyorum hep diyetteyim

Aynen kuzum

Yazdigimiz sayilara dikkat bubtabloyu vuma tekrar gun yuzune cikartcam kizlarrrrr
Korumak çok zor işte

Ekledim sporunu kuzum

Biliyorum kuzu bu haftanın önlemini aldım şimdiden yani haftaya daha fena vururum [/QUOTE]
Çabuk verdiğim gibi hızlıda alıyorum benim vücudum sevmediği çok şey var aksine yemek kültürümüz vücudumun sevmediklerinden ibaret yani ben ömür boyu diyette kalamam gerekir yani hiç hata payı vermem lazım

Güüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın
Ne çok konuşmuşsunuz okurken 2 kez mola verdim
Kilomu bildireyim önce kim etiket yapacağım hala karışık kafam olmuş Sivas'ın dağları
Geçen hafta: 53.3
Dün: 56.4
Güncel kilom: 55.1
Fark: +1.8
dünki saf pro -1.3 olarak gösterdi etkisini
@Lunya hepfit
Artık korumadayım ne alayım ne vereyim hep böyle kalayım belki uslu bir kız olursam Şirinleri bile görebilirim de miii
Şimdi hemen alıntılarıma döşeyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…