Nice mutlu yıllarıniz olsun kuşum.Kızımın doğum günü 19 yaşına giriyor bugün öğleden sonra dışarda minik bir sürpriz hazırladım çıkacağım
Şimdiye kadar iyi gittim hatta insülin ilacımızda aldım çıkıyorum umarım bundan sonrasında iyi geçer
olur başlayalımOyyyy hadi bakalım 7. Takım herkes bugunden itibaren tam dikkate baslasın ve haftaya diyet günlükleri bolumunu sallayalım
Masallah ıgde sende de alma potansiyeli cok güçlüymüş bunu gormus olduk aman kuzum dikkat et bundan sonraGüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın
Ne çok konuşmuşsunuz okurken 2 kez mola verdim
Kilomu bildireyim önce kim etiket yapacağım hala karışık kafam olmuş Sivas'ın dağları
Geçen hafta: 53.3
Dün: 56.4
Güncel kilom: 55.1
Fark: +1.8
dünki saf pro -1.3 olarak gösterdi etkisini
@Lunyahepfit
Artık korumadayım ne alayım ne vereyim hep böyle kalayım belki uslu bir kız olursam Şirinleri bile görebilirim de miii
Şimdi hemen alıntılarıma döşeyecem
yok aslında sana böyle bir şok iyi oldu, şimdi vermen daha rahat oluramaan ağladığın şeye bak nolmuş iki gr aldıysak
veririz yerleşmeden gider hepsi
Hadı bakalımha haaa güldüm doğrusu, ben seni kıtır kıtır çıtır çıtır yerim haftaya makbuş
Güüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın
Kilomu bildireyim önce kim etiket yapacağım hala karışık kafam olmuş Sivas'ın dağları
@Lunyahepfit
Artık korumadayım ne alayım ne vereyim hep böyle kalayım belki uslu bir kız olursam Şirinleri bile görebilirim de miii
Çok teşekkür ederim.Nice mutlu yıllarıniz olsun kuşum.
Bugün menü bekliyorum, beni etiketle muhakkak
Ben onu yuzde 3 yapacagım hıc merak etme sen
Fırtınalara hedefi ben vericem simay kuzuBegum @nehirnil111 benim baslattigim liste haftaya hedef listesi bizde boyle mi yapalim yoksa hedef listesini yarin mi olusturalim once bugunu mu kapasak napsak kuzular
hepfit
umut fakirin ekmeği işte bakalım dediğin gibi olacak mı kuzum.çarşı işlerimi bitireyim de eve gelince spor yapim.cumartesiden beri iyice saldım sporu dayok aslında sana böyle bir şok iyi oldu, şimdi vermen daha rahat olur
Küçük bi tatildi, başlıyoruz kuzum.ödemlerimle kilolarımla geldim.91 kilom ellerinizden öper
geçen cuma:88,100
bu cuma:91,00
fark: +2,900
hadi başlayalım ben de sıkıldım yemek içmekten
Ucacagıııızzzz
Haftaya sen ben %3 yapsak firtinalar
Fırtınalara hedefi ben vericem simay kuzu
haftaya ödemini indir gel yeşile çevirelimödem o ödem hemen de düdük kırmızı kart.bide kırmızıyla yazmış
Kuzum kilonu not aldım. Diğer bilgilerin tam miydi? Yaş hedef boy? Tamsa seni tabloya eklicem, sen korumadasin seni öyle takip ederizGüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın
@Lunyahepfit
Nası yanı tuzlu yemek yemiyor musun senkızlar bu gün yemeğe tuz yerine şeker katmışlaraç kaldım, neyse fıstık var onu yerim artık
Yoğurt ayran biseyler bul Kuzu, sadece fıstık olmasinkızlar bu gün yemeğe tuz katmışlaraç kaldım, neyse fıstık var onu yerim artık
yok kız şeker katmışlar yaniNası yanı tuzlu yemek yemiyor musun sen
dışarı çıkmak istemiyorum bu gün böyle olsun artıkYoğurt ayran biseyler bul Kuzu, sadece fıstık olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?