diyet kardeşliği

Eveeeeeet

Adalet li arkafasim
Hee cok güzel yener yaparsın tabi tabi he he[/QUOTE]
Haftaya goruselim

Ayy cnm şu anda bebişi emzirirken yazıyorum düşün o kadar yoğunum kafam dolu.. kusura bakma... bundan sonra her msjıma etiketliyorum seni

smykmy ♡♡♡

Hakikaten ya benden çok zor morti oluyoruuu

Canım benim gıcıklık dediğin bu mu ayyy cork korktum bak korkudan 100 gram verdim hi hoyt

Yeni basliyorum calisirken anca bu kadar oluyor firca yemeseydim daha disli olurdum cokerttiler beni ama hala neseliyim herseye inat neseme devam etcem sen beni haftasonu gor hic affim yok ama dietisyen bana kilo verdirmezse ben de kendim diet yaparim yine

Ayy teşekkürler ablacim sarkinda harika müziğin ritminde emojilerde oynuyor ritme göre sanki cok hoşuma gitti canımın

aplaaaaq heyecan yapTin valaaa bende . Senle yarışak mi . Sen bu hafta iyi vermsiin tebrikler bu arada . Hedef koyam sen mi söylesen kaç oliyumm.
66.9 dan 65.9 olsam ya ben .[/QUOTE]

Ayy ablacim bilmemmi burkere yarışta ortak olup diğer grubu yenecektin hastanelik olmustun açlıktan bebde kaytarip kaçırmış menü vermemiştim ayy necok utanmistim senden
Canım _1 hedef süper hatta 1200 yapabilirsin canım sen

Himmmm cok eglenceli

Varim

igdedali hoşbuldum canım evliyim ben kendi evimde kalıyorum üniversitenin son yılı alttan dersim kalmazsa 21 yaşındayım :) 69-70 arası gidip gelen bi kilom var son zamanlar çok rahatsız olmaya başladım özellikle basen bölgesinden alıyorum boyum 1.65 böyle işte buna bir dur demem lazım artık :)

hepfit @nehirnil111
Geçen hafta: 69.5
Güncel:69.8

İki gündür ipin ucunu kaçırdım maalesef.. bugünden itibaren tutuyorum
tut şu ipi daha da bırakma hipoooo

poh yok 3 gündür
Memleket meselesi oldu senin poh mali

iğde ne ettun
haftaya -1 kg mu
Akşam 25 tane kızarmış hamsi gömmezsen neden olmasın

Senin sayfada kendi kendine yenileniyor mu benimki gibi?

Eki Görüntüle 2111989 geçen hafta 77.2
Bu hafta 77.3
+100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…