E ne güzel evdeymişsin. Yanında götürsen ya bişeyler. Misal güzel bi salata yap peynirli olur tavuklu olur, ton balıklı olur. Yanına 1 dilim tam buğday ekmeği, okulda bulabilrsen yoğurt veya ayran. Ooohh miiis. Ara öğün olarak da küçük sütlerden at çantana kuru meyve ya da ceviz- fındık hep elinin altında olsunigdedali hoşbuldum canım evliyim ben kendi evimde kalıyorum üniversitenin son yılı alttan dersim kalmazsa 21 yaşındayım :) 69-70 arası gidip gelen bi kilom var som zamanlar çöl rahatsız olmaya başladım özellikle basen bölgesinden alıyorum boyum 1.65 böyle işte buna bir dur demem lazım artık :)
Kızlar bakın kasırgalar foto paylasmisEki Görüntüle 2111909 Eki Görüntüle 2111910
Evet aldım cevabımıÇok normal değil mi?
Menülerine herkes neler yazdı okudun mu
E ne güzel evdeymişsin. Yanında götürsen ya bişeyler. Misal güzel bi salata yap peynirli olur tavuklu olur, ton balıklı olur. Yanına 1 dilim tam buğday ekmeği, okulda bulabilrsen yoğurt veya ayran. Ooohh miiis. Ara öğün olarak da küçük sütlerden at çantana kuru meyve ya da ceviz- fındık hep elinin altında olsun
Hey maşallah ya :) bende bebe istiyorum kaç aydır ama tık yok gelmiyor sıpa :)Doğurayım ben de gelcem ben de gelcem
Canım sen kaç kilosun resim süper keşke öyle olabilsek ya çok motive etti beni :)Ama haftaya yuzdemi ornek alabilirsin sekercim
Takarsan gelmiyo canim bizi de iki sene bekletti essek hiç sebepsiz. Allah tam istedigin vakitte gönlünce versin, vardır bir hayır akışına bırakHey maşallah ya :) bende bebe istiyorum kaç aydır ama tık yok gelmiyor sıpa :)
Amin canım bende Allah’a bıraktım beklemedeyim :)Takarsan gelmiyo canim bizi de iki sene bekletti essek hiç sebepsiz. Allah tam istedigin vakitte gönlünce versin, vardır bir hayır akışına bırak
Eki Görüntüle 2111926
kızlar bu geçen haftadan kalanlarla oluşan tablo,
bu haftakini nilişkoyla yeniden düzenliyecez
spor takımlarına katılmak istyenler bizi etiketlesin
spor yapmak istiyorum diyenlerden aklımda kalanlar
@Donna_salut
Nevreste
@masumm
@Ytmz
Esra_4378
spor yapanlar kızlar sizleride ekliycez takıma
@malipina
hepfit
@Lunya
@Floweroflife
sizlerde katılcakmısınız kızlar?
@Sarayca
matematik61
@smykmy
@sidelya79
hippotalamus
@derunehatun
Kıyamam ama sanasenin furduğun yerde gül biter
Çabuk verdiğim gibi hızlıda alıyorum benim vücudum sevmediği çok şey var aksine yemek kültürümüz vücudumun sevmediklerinden ibaret yani ben ömür boyu diyette kalamam gerekir yani hiç hata payı vermem lazımKorumak çok zor işte
Ekledim sporunu kuzum
Biliyorum kuzu bu haftanın önlemini aldım şimdiden yani haftaya daha fena vururum
Bende tüfegin ucunu kaçırmışım taramalı gibi mübarekhepfit nehirnil111
Geçen hafta: 69.5
Güncel:69.8
İki gündür ipin ucunu kaçırdım maalesef.. bugünden itibaren tutuyorum
Erken tartılmışsın biraz bekleyeydin en az -800
hiç de fena değil Berna bu hafta ara öğünleri azaltıp ana öğünlerde sağlam yersen tartı harika olur
Yiyip içince tazelenen bir adet Sarayca gördü bugün elf gözlerim
Haftaya Sarayca şov var
Bu hafta en az 56.9 begüşün EN AZ
Regl ödem var ama biraz da artı var sanırsam Makbuşum
Bu hafta coşangillerden biri olacaksın o belli oldu
Kajuuuuuu tebrikler kuzum
Arada muhabbete gel özlüyoruz
Ben bunu bilmiyordum
Dilara tanışamadık senle. Hoş geldin öncelikle...
Dünki menün ödem yapmıştır mutlaka ama beslenme tarzını değiştirmen lazım. Sana önerim okulda yiyeceklerini yanında taşıman. Evde mi kalıyorsun yurtta mı ?
yüzden 1.88 kuzu
Çok ama çok güzel tebrikler
Nehiri bi öpeyim de öyle devam edeyim
Donnam halan gelmiş o yanıltıcı artıya takılma. Bu hafta altın haftan iyi değerlendir kuzum ...
Haftaya 52 müthiş yakışacak. Hala da kapıdaymış. Aç kapıyı girsin kız değerlendiririz
Bildiriminin içimdeki etkisi
Çok güzel gidiyorsun abla. Bu hafta ne yaptıysan ayneeen devam
Acilen başlaması gerekenlerde ilk üçe oynuyorsun efserim. Hemmen hemmen başlıyoruz
Kızının yeni yaşı kutlu olsu. allah uzun sağlıklı ömür versin
Pohlu mu pohsuz mu ?
Yeme potansiyelim çoh güçlüdür
Var mıydı bilmiyorum bi yazayım gene de
Hedef 55
Boy: 168
Ayy teşekkürler ablacim sarkinda harika müziğin ritminde emojilerde oynuyor ritme göre sanki cok hoşuma gitti canımın
aplaaaaq heyecan yapTin valaaa bende . Senle yarışak mi . Sen bu hafta iyi vermsiin tebrikler bu arada . Hedef koyam sen mi söylesen kaç oliyumm.
66.9 dan 65.9 olsam ya ben .
Ben kasirgayimmmmmtamam o şekilde tutalım kuzum
eski grupları kaldırıyoruz o zaman
spor yapmak isteyen ya kasırga ya fırtınaya dahil olmak zorunda o zaman
Yaw yine yokum ama haksizlik bu tum gun burdaydim yine yokumsevgili kasırgalar
@Sarayca
@Ytmz
@malipina
@zeynepleyya
@suspushanimcim
@SpringStorm
Nevreste
matematik61
@masumm
kızlar bugünden itibaren sporlarınızda beni etiketlermisiniz?
Emeğine sağlık canımEki Görüntüle 2111937
Esra_4378
hippotalamus @smykmy @ecemavi @Sidelya95 Nevreste @suspushanimcim @masumm
Canlar eksik gedik var mı bakalım bugün yeniden başlıyoruz
Annaaaa bendensin. Arti 100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?