diyet kardeşliği

E ne güzel evdeymişsin. Yanında götürsen ya bişeyler. Misal güzel bi salata yap peynirli olur tavuklu olur, ton balıklı olur. Yanına 1 dilim tam buğday ekmeği, okulda bulabilrsen yoğurt veya ayran. Ooohh miiis. Ara öğün olarak da küçük sütlerden at çantana kuru meyve ya da ceviz- fındık hep elinin altında olsun

Tamam cajım bundan sonra çantama atıcam böyle şeyler ağzım boş kalmasın acıkınca :) sonra saçma sapan şeyler yiyorum

Yaw yine ben yokum ben de spor yapcam hatta yorulacaksiniz benkm sporumdan

senin furduğun yerde gül biter
Kıyamam ama sana
Korumak çok zor işte

Ekledim sporunu kuzum

Biliyorum kuzu bu haftanın önlemini aldım şimdiden yani haftaya daha fena vururum
Çabuk verdiğim gibi hızlıda alıyorum benim vücudum sevmediği çok şey var aksine yemek kültürümüz vücudumun sevmediklerinden ibaret yani ben ömür boyu diyette kalamam gerekir yani hiç hata payı vermem lazım [/QUOTE]
Aynı ben inanır mısın hep diyetteyim o yüzden
hepfit nehirnil111
Geçen hafta: 69.5
Güncel:69.8

İki gündür ipin ucunu kaçırdım maalesef.. bugünden itibaren tutuyorum
Bende tüfegin ucunu kaçırmışım taramalı gibi mübarek

Kuzu pazartesi hala teşrif edecek gibi gelmezse yandı gülüm ketenhelva Bende seni kocaman öptüm

Ayy ablacim bilmemmi burkere yarışta ortak olup diğer grubu yenecektin hastanelik olmustun açlıktan bebde kaytarip kaçırmış menü vermemiştim ayy necok utanmistim senden
Canım _1 hedef süper hatta 1200 yapabilirsin canım sen[/QUOTE]
He heee kafama koyduğumu yaparim he yaa.acayip stres olmustm . Anna 1200 verebilrmiyim ki oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…