diyet kardeşliği

Beni tanimayanlar için
31 yaşındayım
Boyum 1.72
Öğretmenim
2 çocuğum var kız ve erkek
Kzim 1. Sınıf bende 1.leri okutuyorum bu yil o yuzden kafa gidik
2016 şubatta oğlum 1 yaşındayken hamilelik.dışındaki en yüksek kilom 77 yi gördüm acayip iri bir teyze gibiydim
Evlendiğim kilom da 65 yanı 9 yıl önceki kilom.

Neyse burada haydi yine yeniden diye bir grupa yazmaya başladım ve destekle irade ile 10 kiloyu rahat verdim sonra sporu da katarak 62 kiloya kadar düştüm..
Bu yıl eylül.itibari ile yeni okul ortamı falan rahat davranarak 67 kiloya geldim
hepfit N Nana begum75 nehirnil111

77 ve 63 kilo hallerim aşağıda

100 gr ile 2,5 kilo artıya aynı smiley
Küstüm oynamıyorum
Hem ben korumadayım

Ayy canım maşallah cok güzel bir değişim supersss

Memnun oldum. Bende sarayca 38 yaş 2 çocuk çalışan biriyim

Değişim harika 63 sana çok yakışmış

FIRTINALARRRRRRR

Kuzum beğendim ben, gayet günü olmuş kurufasulyenin
sporsuzluk yakışmıyordu sana leslieni severim senin
bu hafta o artılar gidecek

detoks çorbası ayran aşı mı başka bi çorba mı kuzucum, gece saldırma emi hafif bi menü olmuş, akşama salata ekleseydin tok tutardı

kuzum güne geç başlaman haricinde beğendim ben, burda hemen bi Ausencia kaptanımı anıcam süt ya da yoğurtsuz olmaz kuzucum, tüketmeye dikkat edelim olur mu?

senin menü yazışını seveyim, söyle o miuya gelsin buraya. psikolojik baskılarım devam edecek
kuzum 12:00 de gün açılışı çok geç geldi onun haricinde özellikle akşamına bayıldımmmmm
spor yok lafını sevmiom, @MiuLego ayarlarımı bozdu, sporsuz gün mü olur

o kestane kaç tane? künefe
diyete alışma menüsü diyorum, amaaaaaaa efser spor görmedim muhakkak gün bitmeden spor istiyorum (spor sevmediğini biliyorum ama o künefenin iki lokmacığı erisin bari)

Ay havucu yazmamışım menüye

buldum ben havucu kuzu menü güzel ama akşam sakın ha kocandan ve yediklerinden uzak dur

Açımmmmm.... açlıktan moralim bozuk cnm sıkılıyoooo

su iç annem, çok dayanamazsan ayran iç kuzum, sen emziriyorsun

Menü veriyorum
Sabah
7 zeytin
Yumurta
Peynir
Marul
Domates salatalık
3 dlm tam bugbuy ekmek

Öğle
Hamsi
Salata
Az ekmek

Ara
Portakal

Akşam
Çorba
Y.fasulye
YoguYo
Oğlanın durumunden balikekmek cok az kamisti yedim

abla miktarları da istiyorum bekliyorum, miktarlar ve hamsi kızartma mı? fırında mı? unlu mu?

Hayallerim.yikildi dibek kahvesi kaloriliymis ya

kuzu çooookkkk yağlı bi kahve, ama menün güzel olursa günün erken saatlerinde 1 tane içebilirsin

Menü ye ek 1 elma misafir vardı

gördüm ablacan bunu

Bende son 4 kilomu verip korumak istiyorum .. 4 kilo dile kolay ama yoruldum yaa..

verirsin sen hippom bende 4 kilo verip korumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…