diyet kardeşliği

Merak etme canım yarınki kahvaltıyı atlatayım pazardan itibaren karabugday la geliyorum bu hafta İÇİN farkli bısıyler dusunuyorum hedefim 59 u ucundan gormek Insallah sporsa spor diyetse diyet

biz çakılla olucaktık ama çakıldan ses yok daha.o ses etmezse seni alırım
Biz aynı takımdayiz diye Sarayca ve sana bişi demedim tüm mortiligimi firtinalara verdim hepsi ile tek tek baş edebilirim çünkü hepsini yencem ele ele verip onları yenebiliriz alın size mortiligimi deriz hazır mortiligimi ariyorlarken. Siz benim ortilerimsiniz ne derseniz o olsun

Olmaz sen hem ortim hem mortimsin

Menü verdin miiiii

Fitim brokolimde yoğurt vardı canım. ama daha fazla olabilirdi haklısın. Dediğin gibi güne geç başlayınca öğle öğünü yapamadım. Koşuşturmada bir muz atabildim ağzıma

Hoşgeldin canim. Gözlerim seni araması değil

Kuzum biz iyi gün dostu degiliz ♡♡♡♡ iyi günde kötü günde
İnan takım kapandiginda bile 2 - 3 gün hep baktım belki bir ortası bulunur donersiniz diye ama işte her şerde bir hayır vardır demek zorundayız

Yaa cnm bende çok üzüldüm ama ölmemiş taburcu edilmiş çocuk.. evdeymiş.. 3 günde e aynı haber.. gebersinler..

Mortim niye menu vermiyorsun cok pis planlarım var bu hafta İÇİN haberin olsun

Bu gün kuruyemiş çok fazla oldu

Oldu bitti gitti. Hepberaber buradayiz. Diğer arkadaşlarımız bir gün gelir yine kaldığımız yerden devam ederiz. Sevgiler

Bu gün kuruyemiş çok fazla oldu

Oldu bitti gitti. Hepberaber buradayiz. Diğer arkadaşlarımız bir gün gelir yine kaldığımız yerden devam ederiz. Sevgiler
Karbon yoksa kuruyemis telafi edilir canım bısı olmaz ondan ama yarın dikkat et artık bak yaza hıc bısı kalmadı son bir kac hafta zaten son 1 kac 5 6 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…