diyet kardeşliği

Evet canım manevi hayatım ibadetleri m aksadı ondan iyi dgildim
Bu gece uykudan uyanıp yemek işi sıkıntılı. Ama sen sebebi biliyorsun. Her neyse içini sıkan sebep onu düzeltmeye çalış. İç huzurun olunca kalkmazsın zaten çoğunlukla. Bu da bi çeşit uyku problemi ve yeme bozukluğu...
Okulu uzattığım dönem ben de 2 günde bir kalkardım. Çoğunu yarım yamalak hatırlardım. O kadar alakasız şeyi yerdim ki...
Ertesi gün aşşırı mutsuz olurdum kendimden nefret ederdim... Ama dedim ya iradeyle alakası yok. Yarı bilinçli yaptığımız bişey bu.

Bu da benim öncesi sonrası halim sevgili bayanlarr
öğretmenim maşallah
aklından neler geçiyo mali
ne macerası arıyon de bakim
diyet?
gezme?
senin evde canın sıkılıyo gibime geldi çalışmayı düşündün mü hiç?

Kötü olmuş kuzum ya bende 3 gündür yoğundum ama çok şükür bu hafta rahatladım İso işleri kaldı sadece

bende o işler için geldim kuzum hafta içi hiç bakamadım

matematik61
Canım değişimine hayran kaldım tü tü maşallah
Seninle morti olalım mı bu hafta kilolarımız yakın
Teşekkür ederim canim ben bu hafta cok yogunum misafirlerim var mortiligin hakkini veremem sözün yoksa baskasina onumuzdeki cumadan sonra olalim olur mu?

kötü bi niyetim yokki.takılıcaz sadece

Toton küçülmüş kizzz tabi düşer pantullarin. Ben napsam gitmez benim toto
Canim benin toto eskiden de kucuktu.gobekten kilo alirim gobekte yer olmayinca sirta giderdi.orda da yer kalmayinca bacaklara inmişti artik

Antepia27 bu bendede oluyor dönem dönem
İnşallah tekrar etmez masumum...
İnsan o durumda kendini suçluyor sabah ama gece neden uykudan uyanıp gözünü açmadan yemek yedin deseler verecek cevabın yok...
Midemden dolayı 5-6 sene oldu kola içmeyeli. Bir yudum dahi gazlı içecek içmiyorum...
Ailemle olan problemlerden sonra gece uykudan kalkıp yarım ekmek ve yarım litre kola içmiştim... Ve bunu ev arkadaşım görmüş o söyledi. Hatırlamıyorum bile...Bayağı ekmeği kolaya banıp yemişim. Kombinasyonum mikemmel

Bu da benim az önceki tabağım . Yanıma da mantarlı yumurta 2 yumurta ile 1 çay kaşığı balkaymk. Çok mu ne Eki Görüntüle 2112342
Bal kaymağa gerek yok bi de havuca da gerek yok. Ya meyce ya havuç etipufum. İkisi de şekerli çünki
Yumurtadan peynirden korkma güzelce ye yanına zeytinin boll yeşilliğin (emzirirken sıkıntı vermiyorsa tabi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…