mali buna bayıldıBu da benim öncesi sonrası halim sevgili bayanlarr
Kötü olmuş kuzum ya bende 3 gündür yoğundum ama çok şükür bu hafta rahatladım İso işleri kaldı sadece
çok işim var gelmek zorunda kaldım
paketli gıdaya karşıyım
ama arada kaçamağım oluyo(çikilata gibi )
Bu da benim öncesi sonrası halim sevgili bayanlarr
Bu gece uykudan uyanıp yemek işi sıkıntılı. Ama sen sebebi biliyorsun. Her neyse içini sıkan sebep onu düzeltmeye çalış. İç huzurun olunca kalkmazsın zaten çoğunlukla. Bu da bi çeşit uyku problemi ve yeme bozukluğu...Evet canım manevi hayatım ibadetleri m aksadı ondan iyi dgildim
öğretmenim maşallahBu da benim öncesi sonrası halim sevgili bayanlarr
aklından neler geçiyo malihee ondan
Kötü olmuş kuzum ya bende 3 gündür yoğundum ama çok şükür bu hafta rahatladım İso işleri kaldı sadece
Abla bu gece kalkıp yemek işi iradenin biraz dışında. Dün gün içinde canını sıkan bişey mi oldu ? Ya da son günlerde?
Ayağın için de geçmiş olsun çok
Teşekkür ederim canim ben bu hafta cok yogunum misafirlerim var mortiligin hakkini veremem sözün yoksa baskasina onumuzdeki cumadan sonra olalim olur mu?matematik61
Canım değişimine hayran kaldım tü tü maşallah
Seninle morti olalım mı bu hafta kilolarımız yakın
Toton küçülmüş kizzzBu da benim öncesi sonrası halim sevgili bayanlarr
Allah kolaylık versin ballı çörekimöğretmenim maşallah
aklından neler geçiyo mali
ne macerası arıyon de bakim
diyet?
gezme?
senin evde canın sıkılıyo gibime geldi çalışmayı düşündün mü hiç?
bende o işler için geldim kuzum hafta içi hiç bakamadım
Olur canım tabiki. Haftaya mortimsinTeşekkür ederim canim ben bu hafta cok yogunum misafirlerim var mortiligin hakkini veremem sözün yoksa baskasina onumuzdeki cumadan sonra olalim olur mu?
kötü bi niyetim yokki.takılıcaz sadeceöğretmenim maşallah
aklından neler geçiyo mali
ne macerası arıyon de bakim
diyet?
gezme?
senin evde canın sıkılıyo gibime geldi çalışmayı düşündün mü hiç?
bende o işler için geldim kuzum hafta içi hiç bakamadım
Canim benin toto eskiden de kucuktu.gobekten kilo alirim gobekte yer olmayinca sirta giderdi.orda da yer kalmayinca bacaklara inmişti artikToton küçülmüş kizzztabi düşer pantullarin. Ben napsam gitmez benim toto
İnşallah tekrar etmez masumum...Antepia27 bu bendede oluyor dönem dönem
Biz her zaman her yerde bir numarayıız hipoooomTrend konularda birrr numarayız
Ayy çok güldüm ya o ne güzel anlatış.Canim benin toto eskiden de kucuktu.gobekten kilo alirim gobekte yer olmayinca sirta giderdi.orda da yer kalmayinca bacaklara inmişti artik
Bal kaymağa gerek yok bi de havuca da gerek yok. Ya meyce ya havuç etipufum. İkisi de şekerli çünkiBu da benim az önceki tabağım . Yanıma da mantarlı yumurta 2 yumurta ile 1 çay kaşığı balkaymk. Çok mu neEki Görüntüle 2112342
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?