diyet kardeşliği

Canım ben ya diyetteyim ya da değilim bir türlü orta yolu bulamıyorum . Dolma sorun değil kuruyemiş çok fazla nerden baksan 2000 kalori edecek miktarda

Yaaa saraycam bir süre eve kuru yemiş almadan

Ooo cok gugüz başkan spor menu

Ayyy cok gugüz yaa canim cok tatlisin
En az menim kadar

25 eylulde basladim canim :) ilk 3 haftasi kacamakli adapte süreci olarak gecti 15 ekimden sonra tam diyet modundayim.4 ayda tam 20 kg olmustu.Kalan 2.5 kilo da son 20 gunde gitti.

Hocam seninde bı basari hikayen varmış kutlarik

merhaba komşular kolay gelsin:)

Merhaba canım teşekkürler sanada kolay gelsin

Ben de bu yıl ilk defa gönüllüleri tutuyorum ama diğer takımda ümit karahanla murat i seviyorum tabi izleyebildigim kadar

Ayy ben hep gönüllüleri tutarım murat o takımda evet en iyi çocuklardan biri huy olara

Canım ben ya diyetteyim ya da değilim bir türlü orta yolu bulamıyorum . Dolma sorun değil kuruyemiş çok fazla nerden baksan 2000 kalori edecek miktarda

Yaaa saraycam bir süre eve kuru yemiş almadan

Ooo cok gugüz başkan spor menu

Ayyy cok gugüz yaa canim cok tatlisin
En az menim kadar

25 eylulde basladim canim :) ilk 3 haftasi kacamakli adapte süreci olarak gecti 15 ekimden sonra tam diyet modundayim.4 ayda tam 20 kg olmustu.Kalan 2.5 kilo da son 20 gunde gitti.

Hocam seninde bı basari hikayen varmış kutlarik

merhaba komşular kolay gelsin:)

Merhaba canım teşekkürler sanada kolay gelsin

Ben de bu yıl ilk defa gönüllüleri tutuyorum ama diğer takımda ümit karahanla murat i seviyorum tabi izleyebildigim kadar

Ayy ben hep gönüllüleri tutarım murat o takımda evet en iyi çocuklardan biri huy olara

Tamam canım dediklerini yapicam cuma tartiya kadar söz uyanıp yemek yemiycem inşallah

@Lunya

Sabah
3 dl ekmek
Peynir
Zeytin

Öğlen ve ara karışık kuruyemiş

Akşam
Dolma
Salata

Karişik kuruyemiş

Ayyyy yazdığına inanamıyorum.

Kuruyemisi bende çok seviyorum ama hep yanında kola ictigimden artık carisim yapmasın diye yemiyorum yoksa 1 büyük kase Kuruyemisi 1 litre kola ile içerdim. Hatta sabah kahvaltıda bile böyle beselenebilirdim

Tsrtilmadim

İgdem ekmek ve meyve yemiyorsun dimi
Bugün iki kare Çiko yedim sabah regliden tavan yaptı yarin başlayım cnm eminim kacamsksiz yapsam çok iyi gelecek
Ekmek yemiyorum meyve de yemedim daha ama bugün yerim bi muz...
Yarın haberini beklyorum

MENÜ YOK,SPOR YOK,LİSTE DIŞIYIM ,HEDEF KİLODAYIM
ANLADIN
Biz de hedef kilodayız liste dışıyız ama her gün menü bildirip sporumuzu yapıyoruz cici kız

ekmekli yapaydınız katılmaya çalışırdım ama ekmeği asla bırakamadım
paketli gıda yokluğu insana kriz geçirtir buda zor
pirinç patates kolay
İlk günler zoruluyor ama sonrası ferah biliyorum. Daha önce de yapmıştım...
Sen paketli gıda yemiyordun sanki yanlış mı hatırlıyorum ?

Tamam canım dediklerini yapicam cuma tartiya kadar söz uyanıp yemek yemiycem inşallah
Abla bu gece kalkıp yemek işi iradenin biraz dışında. Dün gün içinde canını sıkan bişey mi oldu ? Ya da son günlerde?
Ayağın için de geçmiş olsun çok

Dövsen daha iyiydi

Sabah belimden dusen esofman icin
Annem:donun dusuyo Bernaaaaa
Babam:icinde bisey kalmamis ondandir

Sağol Begüşüm sen ne yapıyorsun bugün çalışıyorsun he

Spora eklememişim ahahh ekliyorum kuzu

çok işim var gelmek zorunda kaldım

İlk günler zoruluyor ama sonrası ferah biliyorum. Daha önce de yapmıştım...
Sen paketli gıda yemiyordun sanki yanlış mı hatırlıyorum ?

paketli gıdaya karşıyım
ama arada kaçamağım oluyo(çikilata gibi)

Dövsen daha iyiydi
Kurşuna gerek yok sözlerim vaaaar ya deynep

çok işim var gelmek zorunda kaldım

paketli gıdaya karşıyım
ama arada kaçamağım oluyo(çikilata gibi)
Ciddi yoksunluk çekiyorum şu an. Yaparsın be begüşüm. Bi gayret yarın masumla başlayın bence. Çok güzel olacak. Hem bu hafta vermen gereken çooooook gram var

Kurşuna gerek yok sözlerim vaaaar ya deynep

Ciddi yoksunluk çekiyorum şu an. Yaparsın be begüşüm. Bi gayret yarın masumla başlayın bence. Çok güzel olacak. Hem bu hafta vermen gereken çooooook gram var
yarın mı bugün neden olmasın ama bencede olmasın öbür yarın başlarım
ekmek yerim ama paketli gıda içinde mücadele vericem söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…