Hı benim tam tersi . Kaburgalar hep sayilir ama alttan yer kalmasa sırta giderCanim benin toto eskiden de kucuktu.gobekten kilo alirim gobekte yer olmayinca sirta giderdi.orda da yer kalmayinca bacaklara inmişti artik
Trend konularda birrr numarayız
Sporu ben de cok bosladim su tasinma telasinaHı benim tam tersi . Kaburgalar hep sayilir ama alttan yer kalmasa sırta gideray çok istiyorum 59 yaa ben spor yapmaliiyimmmmm. Dün evi temizledim belim ağrıdı . Böyle hareketsiz
He mi havuç çok tukeyiom kız. Zarar mı ki.yok yeşillik süt yapsın diye yiyorumBal kaymağa gerek yok bi de havuca da gerek yok. Ya meyce ya havuç etipufum. İkisi de şekerli çünki
Yumurtadan peynirden korkma güzelce ye yanına zeytinin boll yeşilliğin (emzirirken sıkıntı vermiyorsa tabi)
Tabaktaki fazla peynirlerin yerine 1 yumurta koysan güzel olurdu.Bu da benim az önceki tabağım . Yanıma da mantarlı yumurta 2 yumurta ile 1 çay kaşığı balkaymk. Çok mu neEki Görüntüle 2112342
kötü bi niyetim yokki.takılıcaz sadece
Canim benin toto eskiden de kucuktu.gobekten kilo alirim gobekte yer olmayinca sirta giderdi.orda da yer kalmayinca bacaklara inmişti artik
İnşallah tekrar etmez masumum...
İnsan o durumda kendini suçluyor sabah ama gece neden uykudan uyanıp gözünü açmadan yemek yedin deseler verecek cevabın yok...
Midemden dolayı 5-6 sene oldu kola içmeyeli. Bir yudum dahi gazlı içecek içmiyorum...
Ailemle olan problemlerden sonra gece uykudan kalkıp yarım ekmek ve yarım litre kola içmiştim... Ve bunu ev arkadaşım görmüş o söyledi. Hatırlamıyorum bile...Bayağı ekmeği kolaya banıp yemişim. Kombinasyonum mikemmel
Trend konularda birrr numarayız
TeşekkürlerBi dusun listeden sizi gormekten biktim.
Ziyaretciniz bol olsun gencler.
yeni gelenin menü takibini sana verceklermiş verooTeşekkürlergeleni de alın bence listeye gelen basustune
Mantarlı yumurta 2 yumurta ile yapıldı yani.Tabaktaki fazla peynirlerin yerine 1 yumurta koysan güzel olurdu.
2 yumurta + mantarlı yumurta ?
Bal kaymağa değinmiyorum artık.
Teşekkürlergeleni de alın bence listeye gelen basustune
Yok laaa şaka şaka .yani. Liste dışı olsun . Ay ne bilim yazık gelené git demeyek içim yaniuiiuuyeni gelenin menü takibini sana verceklermiş veroo
naapsam yaranamıyorumbi ara performanstan düşmüştün ama görüyorum ki eski performansına döndün mali
yayılma politikası izlemiş namızsızlar
yok artık
ekmeği kolaya banıp yemek mii
nerden nereyeeee
Zararı kan şekerine datlım. Hani o akşam bi türlü doymamaların canının hep bişey istemesi var ya... Onun bir sebebi güne bol şekerle başlaman. Sen hem bal yiyorsun hem meyve hem havuç. Üçü de şekerli gerek yok.He mi havuç çok tukeyiom kız. Zarar mı ki.yok yeşillik süt yapsın diye yiyorum
Midesizlikbi ara performanstan düşmüştün ama görüyorum ki eski performansına döndün mali
yayılma politikası izlemiş namızsızlar
yok artık
ekmeği kolaya banıp yemek mii
nerden nereyeeee
yazık tabiYok laaa şaka şaka .yani. Liste dışı olsun . Ay ne bilim yazık gelené git demeyek içim yaniuiiuu
Bazı bazi katilicum diyenler oluoda git doluyuz dioz da . gitmesinler Die şey ettimDiyet gunlukleri kismi cok pasifti baya bir havalandirdiniz burayi iyi oldu.
Gelen derken?
Salamı da altlara saklamış görmedik mi sandınBu da benim az önceki tabağım . Yanıma da mantarlı yumurta 2 yumurta ile 1 çay kaşığı balkaymk. Çok mu neEki Görüntüle 2112342
Taaam yaaa. Milleti benle sismanlaatcaniz mi.. benim yaptığım takipte tombak olur onlaryazık tabi
sen yorumlarsın menüleri,spor listesinide sana vercez
yazık olmasın demi ama ilgilenmek lazım
hiç biride pas vermiyo ama deminaapsam yaranamıyorum
Gündüz size ,akşam kasapa sarıyom napim
Şimdi anladım canım. Güzel o zaman.Mantarlı yumurta 2 yumurta ile yapıldı yani.dün haşlama yumurta olunca bugün böyle oldu. Bal kaymak eşimin oyunları işte
Aynen kizzz. Yaa 1 tane . He bi da yemem . IgyySalamı da altlara saklamış görmedik mi sandın
salamı yeme ihtiyacın yok ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?