diyet kardeşliği

ekmekli yapaydınız katılmaya çalışırdım ama ekmeği asla bırakamadım
paketli gıda yokluğu insana kriz geçirtir buda zor
pirinç patates kolay

Tamam beee... şişko ol sen

işim var şimdi çıkıyorum.
bu hafta rezaletti
pazartesi HERKESTEN kontrol kilo bildirimi bekliyorum.

kontrollü olmak için, birbirimizden çekinmek adında istiyorum bunu(yoksa herkesin kilosunu toparlamak baya zor oluyor, ben sizin için uğraşıyorsam sizde kendiniz için özen gösterin olur mu?)
hepinizi çoooookkkkk seviyorum

YAZ GELDİ,YAZ GELDİ, YAZ GELDİ

hepfit başkanım burdasın sucumu itiraf Edip cezami çekip cumaya hedefime gelmek istiyorum
Dün gece uykudan uyanıp tam buğday ekmeği ile peynir zeytin yedim
Bu sabah kahvaltımı beyaz ekmek le yaptım
Canım pazar günü ayağımı fırının kenarına vurdum bir ses geldi çit diye hatta oğlum bile duymuş küçük parmağım şişti morardi bir haftadır hala agriyoa
Ayakkabı gitmeden terlikler gittim markete
Sonra çıktığımda ayakkabının üstüne basarak gittim gidicem yere
Bunu spor yapamadığını anlatmak için yazdım
Ama PC gelsin nce oğlumda götürdü LEsli yapayım diyorum dışarı çıkmadan
Cezami kes baskannnnnn

Tamam beee... şişko ol sen
Millet sana ne olmuş erimişsin diyor verdiğim 6 kiloya
63.5 ta böyle derseler 60 olsam ne diyecekler kimbilir
Kilo değil de sıkılaşmam şart
Sabahları oğlum kursa gitmeden çıkıyordum yürüyüşe ,şimdi sabahları karanlık ,soğuk az havalar ısınsın devam.
Mekik çekemiyorum ,çok zor geliyor,yatınca kalkması zor geliyor

Hosgeldin yine biraradayiz haftaya cuma bizi takip et olur mu donusumuz nasıl olacak merak ediyorum

Abla uykudan uyanıp yemek yemeyeceğine söz ver lütfen, bu kadar zararlı başka bişey olamaz herhalde.
ayağının üstüne basmadan yer hareketleri muhakkak yapıyorsun bugün. bol su içiyoruz ve bugün ve yarın ekmeksiz beslenmeye çalış, pazartesi kilona göre tekrar yorum yapacağım

Yaa cnm bende çok üzüldüm ama ölmemiş taburcu edilmiş çocuk.. evdeymiş.. 3 günde e aynı haber.. gebersinler..
Ben de okudum midem almadı raporu gördüm o çocuk o vahseti hep taşıyacak bunu kabullenmek çok zor kisasa kısa isteyenleri anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…