- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Hoşbuldum cnm..Oooo hoşgeldin kuzum
NasılsınHoşbuldum cnm..
Bunlar kalıcı değil hülyam
burdayım canım nevomm
Sabahki kahvaltim
Eti form uzerine findik ezmesi
Gebertin beni
Midem yaniyor
Hoşgeldin canımburdayım canım nevomm
çok çok çok doluyum ama içime akıttım
aus,miu sizleri çok seviyorum
takım arkadaşlarım hepinizi çok seviyorumbirbirimizi bırakmayalım
takımca kurallarımız olsun, menü vermek,kilo bildirmek,yine isterseniz spor gruplarımız olur,bunları belirlemek bizim elimizde,fikri olan paylaşsın kızlar....
takımımızı yeniden ayakta tutmak bizim elimizde sizlere güveniyorum
Kendine güven niye güvenmiyorsun bakalım kişi kendinin aslında kaptanıdır kendimizi bilelim sonra tabi ki birbirimize desteğizBunlar kalıcı değil hülyam
nazar boncuğuna gerek yok
3 ay sonra yine görürüm ben 90 ları
zerre güvenim kalmadı kendime
miu beni engelliyodu hırs vardı azim vardı
al hepsi uçtu gitti
depresyondayım mutluda değilim zaten
kadın az önce gitti işi gücü bıraktım size koştum kuzumHoşbuldum NevomBegüş yoğun denetimden kadın gelmiş yarın gelebilecek sanırım Nasılsın
Her zaman
Ballı çörekim benimkadın az önce gitti işi gücü bıraktım size koştum kuzum
Hepfitim grubun adını büyük haflerle filan yazdana d sini k sini kalp malp koy bişilrr yap garip kalmasın hatta diyet kardeşliği-miu kaptan sponsorluğunda yazhandeeeee dövecek gücüm Yok, döv kendini
benim için uygundur,spor yapmak isteyenler etiket yapsın,nilişkomla ayarlarız biz
Hazır miuda yok kaptanda yok bi içli köfte mi patlatsam kiii
Önce herkes kilosunu ve hedefini yazsın ilk sayfa güncellensinbenim için uygundur,spor yapmak isteyenler etiket yapsın,nilişkomla ayarlarız biz
menü takibinide ortilikler yaparız isterseniz herkes birbirininkini takip eder,1 kişiye yüklenmeyiz,tabi bu sadece fikir,yeni fikirlerede açığız
onu üzecek birşeyi asla yapmayız,emeği hakkı o kadar büyükki üzerimizdeMiu 'yu böyle mi üzeceksin
grup kurucusu hepfit olduğu için ilk sayfayı düzenlesinÖnce herkes kilosunu ve hedefini yazsın ilk sayfa güncellensin
Kim var kim yok bilelim
Sonra spor puanları ve spor listesi düzenlensin..Morti ve orti olsun dediğiniz gibi takip edelim.4-5 kişilik gruplar kurup aramızda yarışalım.Her takımda 50--60-70-80-90 kilo olan kişiler olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?