diyet kardeşliği

burdayım canım nevomm
çok çok çok doluyum ama içime akıttım
aus,miu sizleri çok seviyorum
takım arkadaşlarım hepinizi çok seviyorumbirbirimizi bırakmayalım

takımca kurallarımız olsun, menü vermek,kilo bildirmek,yine isterseniz spor gruplarımız olur,bunları belirlemek bizim elimizde,fikri olan paylaşsın kızlar....
takımımızı yeniden ayakta tutmak bizim elimizde sizlere güveniyorum

Hoşgeldin canım nehirnil111 ve sen spor kaptanımız olmaya devam ederseniz memnun oluruz

Kendine güven niye güvenmiyorsun bakalım kişi kendinin aslında kaptanıdır kendimizi bilelim sonra tabi ki birbirimize desteğiz Miu gelecek inşallah bekleyelim zaman herşeyin ilacı hala umudum bitmediEngellemeye gelince merak etme hepimiz engelleriz burada bunun için toplanmadık mı

Hoşgeldin canım nehirnil111 ve sen spor kaptanımız olmaya devam ederseniz memnun oluruz
benim için uygundur,spor yapmak isteyenler etiket yapsın,nilişkomla ayarlarız biz
menü takibinide ortilikler yaparız isterseniz herkes birbirininkini takip eder,1 kişiye yüklenmeyiz,tabi bu sadece fikir,yeni fikirlerede açığız

Önce herkes kilosunu ve hedefini yazsın ilk sayfa güncellensin
Kim var kim yok bilelim
Sonra spor puanları ve spor listesi düzenlensin..Morti ve orti olsun dediğiniz gibi takip edelim.4-5 kişilik gruplar kurup aramızda yarışalım.Her takımda 50--60-70-80-90 kilo olan kişiler olabilir...

grup kurucusu hepfit olduğu için ilk sayfayı düzenlesin hepfit olur demi?
spor puanları eskisi gibi devam edebilir,ilk sayfaya sana zahmet hepfit onuda eklermisin?
kişiler belli olduktan sonra gruplamaları yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…