diyet kardeşliği

Kızlar farkındamısınız hep kaçamak hep yarın duzelticem yenmemesi gereken sağlıksız şeyler falan filan lafta cuma başlıyordum start veriyorduk bambaşka bir hafta bizi bekliyordu
Sence canim hepfit
Haklısın cnm.. annemgil gittikten sonra 3 kilo verdim ama tekrar konsantre olamadım

Kırkta bir gorussende böyle kaçamak la olmaz menemen varmış miss onu yeseydin ye denilince yedim yedim derdin illa lokmanimi saydılar bari birini yeseydin kusura bakma ayıptı falan değil canim istemiş yemissin dun o yazdım yeme diye arkadaslarda diyor burda sorun sadece senin bugün yediğin pide değil grubun genel motivasyonu sonuçta birbirimize sözümuz var

Haklısın cnm.. annemgil gittikten sonra 3 kilo verdim ama tekrar konsantre olamadım
Ama şunu da dusunmeliyiz biz bir takımız benim de mesela 5 kilo fazlam kalsa çok takmam belki ama burda birbirimize destek oluyoruzya benim verecek 23 kilom var simdi ben yenmezken az şundan az bundan listeler kırıyor beni

Ama şunu da dusunmeliyiz biz bir takımız benim de mesela 5 kilo fazlam kalsa çok takmam belki ama burda birbirimize destek oluyoruzya benim verecek 23 kilom var simdi ben yenmezken az şundan az bundan listeler kırıyor beni
Çok haklısın esram . Dikkat etmek şart. BeBen de ayni kararlilikta değilm. Dünkü çay saatindn çok şikayetçi iken. Bugün yine aynıydm.
Su An cokkk acimmm ben ama.

Bi 5 Kilo vermem sartttt !!! 61 62 olsam yaa en az..

Bugün malum görümcem doğum yaptı bir kaç kişiyi okudum lafiim sadece makbukeyede değil özel olarak ona dün gece yaz mistim yazı hatirlatin demişti yoksa herkes uzerine alinabilir
Çok haklısın canım
Ben de bu hafta sağlıklı ama ödem yapıcı birşeyler yedim.Zaten tatilde aldım,böyle devam ederse fena olacağım
Toparlamam lazım ama nasıl

Çok haklısın esram . Dikkat etmek şart. BeBen de ayni kararlilikta değilm. Dünkü çay saatindn çok şikayetçi iken. Bugün yine aynıydm.
Su An cokkk acimmm ben ama.
Bende acım ve misafirlikteydim evde olsam istedigim kadar haşlanmış tavuk sonuçta yerdim ama ben başka birşey yemiyorum diyemedim o baklavalarin yanından 40 kere geçtim resmen boynum bukuldu ya
Bir avuç üzüm yani komposto yapsan 2 kase çıkacak nerdeyse bence sen ayarliyamiyorsun hiçbirşey yeme çayla eve geldim bayilcam açlıktan 2 kaşık yoğurt yedim acıktım emziriyorum bahane değil hurma süt yapar hadi ye
Şu saatte süt içsen yoğurt yesen yesillik tıkistirsan ağzı na kimse sana niye yedin demez ve bunlar süt yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…