diyet kardeşliği

Bana ara öğün gitmiyo kuzum. Sabahki meyve cevizi bile yememem lazım. Hipoglisemi ataklarına sebep oluyo ara öğünler. normalde ben karatay yapıyorum iki öğün. bi süredir meta şaşırsın diye ara koymuştuk öğünlere, onu da kaldırmaya uğraşıyorum bu ara.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı pazarlar

Yine bir pazar ve ben yine erkenden hortladım Kuzunun yüzme kursu için birazdan evden çıkıyorum çok isterdim biraz daha uyumayı diyeceğim ama evde de olsak erkenden hortlarım ben kesin
Bakalım bu haftada yoğun ama kesinlikle an itibaren cumaya kadar kaçamaksız devam edeceğim inşallah artık şu 8lerden bıktım yaza kadar 7leri en azından yarılamak istiyorum

Evet resmen uyuyan canavarı uyandırdık
Votka da çekiyo benim canım

Fiski+caklit

Cnm azcık tükenmişlik sendromu yaşıyorum yaa 1 yıldır diyetteyim 33 kilo verdim.. tabi ara ara sıkıldım bıraktım ama.. uff ne bilim yaa... bari 66 olsaydım..

Kuzu boyun uzun, kilo vermek istiyorsun diye dedim, yoksa bu kilo da senin için kötü bi kilo değil ama sporu bırakma olur mu???
Uyumuştum bebeemmm

Beğendim kuzucum, SPOR bugün senin işler oldu
Kızlar farkındamısınız hep kaçamak hep yarın duzelticem yenmemesi gereken sağlıksız şeyler falan filan lafta cuma başlıyordum start veriyorduk bambaşka bir hafta bizi bekliyordu
Sence canim hepfit
Esracim cuma günü neden zayıflayamadım denirse itinayla cevaplarimiz olacak. Ama herkes ne yaparsa kendine yapar, biz sadece yol gösterebiliriz canını sıkma sen, her koyun kendi bacağından asılacak

Oyy accık dolandım da geldim... Çok zorladı bugün. Bi de evde olunca sürekli mutfakta oturuyorum.... Ama yemedim temizim bugünü de atlattım şükür
@Lunya menü yorumunu bekliyorum datlım

Ben de şeker orucuna başlıyorum, azcik sinirli olabilirim takıma duyurulur

Esraaa kız bana kurabiye yedim birtane

Allaahhıımmmmm niye yedim yaf
Ay şu kurabiyeler öldürecek beni

ben şuraya şeker orucu menüsü bırakayım

sabah uyanır uyanmaz 1 tatlı kaşığı zeytinyağı (ekmeği bırakınca kabız oluyorum onun için içtim)

saat 10:00
1 kk beyaz peynir
2 kaşık kavurmalı yumurta
4 zeytin
2 yemek kaşığı ağuz(ineğin ilk sütünü kaynatarak elde ediliyor, şekersiz, sulu lor gibi)
1 tatlı kaşığı pekmez(demir için içmeye çalışıyorum, nefret ederim)
bol yeşillik

ara
sütlü neskafe+2 ceviz

akşam
sebze yemeği+ 1kase yoğurt

spor dün yapamadım
bugün hem eliptik, hem callenetics yapacağım yapınca dakikaları yazarım

su en az 3 litre

@Lunya igdedali Floweroflife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…