diyet kardeşliği

He ya düşünüyorum ilk oğlanı doğurdum kilo verme mücadelem başladı 7 sene olacak yuhhh
Hayır ona hamile iken aldığım 16 kiloyu da meyve kraker elma ayva ve haşlanmış patates ile aldım adam gibi gömebilseydim bari yemekleri ikinci oğlan da iyi gömdüm ama 9 kilo aldım onda da şaka gibi

Çok iyi yaa ama o onları seviyoruuuu ya biz ya biz ozlettin kendini
Hep kocamın yüzünden . Bi de organik olunca şey ettimdi
Organik olunca kilo yapmiyormu canim kocanı suçlama yarın birgunde cocuklarimi suclayacaksin benim oğlan pastasız tatlısız durma yemekle arası yok pek eee ona yaptiklarimi bende onlan yediğim için böyle oldun o şekilde devam edebilirmiyim
8 den oncede olsa çok ayarini kaçırıyorsun bence hiç bir şey alma cayın yanına 2 gündür biraz daha iyisin ama heran çiş cos mos ekleyebilirsin gibi geliyor bana

Göreceksin inşallah ablacım... Menü verdin mi dün ?
Yumurtalı köfte bırakmış Dün konuştuk
Epey artısı var ama dün bi gazladım bugün başlayacaktı.
Bi arayayım hemen

Ayy inşallah ablacm
Dün kacaktim kacirdigim için
Anacinda inşallah zayıflar canim

Çok haklısın. Acıktım bile ben. ve şerbetli tatlı çekio canım . Yemem tabı de çok musaitim cis cos à dedgin gbi .
Yemem asla temam

Benim hamilelikle başladı kilo serüveni. Öncesinde evlendikten sonra dört bez kilo almış ilk kez ömrü hayatımda bilinçsiz hemen vermiştim farkına varınca . Bekarken çok zayıfım diye isteyerek 10 kilo almıştım salak kafam 45 le evlenseymisim şimdi mantıken 55 kilo olacaktım kilo almış halimle

Ben evlenince de 59 58 dim hamilelikten once _AYNURA_ ile sonra Ausencia ile verdim 58 oldum . Simdi de Miu ile vercedim amma burda da veririm.sizinle hepfit im Esra_4378 ile 59 olacam inşallah.

Canım ben 71 kiloydum evlendigimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…