ne çektik beeBizde neyseki o da tombikha hiç diyet yapmadı vermek için uğraşmadı, uğraşan tek benim o ayrı
İNşallah canım çok teşekkür ederim hoşbuldum :)He miii tamam. Ben eski üye şeysi sandımDilarassd canım inşallah beben Olur hoş grldin
He ya düşünüyorum ilk oğlanı doğurdum kilo verme mücadelem başladıne çektik bee
Çok iyi yaa ama o onları seviyoruuuu ya biz ya biz ozlettin kendiniHe yav neyseki bu sefer çok almadımeşime pazartesi başlayalım varmısın iki ayda 10 kilo vermeye dedim. E pazartesi otelde olucam dedi . İyi ya işte bol bol et yersin dedim , sen menü söyle bana ben derim şunları ye diye dedim . Ne yemiycem ki dedi, abur cubur, beyaz ekmek, pilav , hamur işi yok dedim, e ben onları çok seviyorum dedi hadi canm ben sevmiyorum sanki dedim
Dört gün yok Antalya ya eğitime gitti
Organik olunca kilo yapmiyormu canim kocanı suçlama yarın birgunde cocuklarimi suclayacaksin benim oğlan pastasız tatlısız durma yemekle arası yok pek eee ona yaptiklarimi bende onlan yediğim için böyle oldun o şekilde devam edebilirmiyimHep kocamın yüzünden . Bi de organik olunca şey ettimdi
Göreceksin inşallah ablacım... Menü verdin mi dün ?
Yumurtalı köfte bırakmışDün konuştuk
Epey artısı var ama dün bi gazladım bugün başlayacaktı.
Bi arayayım hemen
Abla dün nasıldı menün çiş cos varmiydiAyy inşallah ablacm
Dün kacaktim kacirdigim için
Anacinda inşallah zayıflar canim
Abla dün nasıldı menün çiş cos varmiydi
Şu an yikildim sende mi brutusVardı ablacm ama cumaya eksiyle gelicem inşallah
Çok haklısın. Acıktım bile ben.Çok iyi yaa ama o onları seviyoruuuu ya biz ya biz ozlettin kendini
Organik olunca kilo yapmiyormu canim kocanı suçlama yarın birgunde cocuklarimi suclayacaksin benim oğlan pastasız tatlısız durma yemekle arası yok pek eee ona yaptiklarimi bende onlan yediğim için böyle oldun o şekilde devam edebilirmiyim
8 den oncede olsa çok ayarini kaçırıyorsun bence hiç bir şey alma cayın yanına 2 gündür biraz daha iyisin ama heran çiş cos mos ekleyebilirsin gibi geliyor bana
Benim hamilelikle başladı kilo serüveni. Öncesinde evlendikten sonra dört bez kilo almış ilk kez ömrü hayatımda bilinçsizNego canim benim taa üni. De başladı 3 te falan kilo sikintim ha pek diyet yapabildim soylenemez ama yıl 2009 falan 9 yıl olmus sanirim 38 beden etek giyiyordum kalcalarimi sevmiyordum kollar bide üni. 1 2 de falan bide şu halime bak
Ben evlenince de 59 58 dim hamilelikten onceBenim hamilelikle başladı kilo serüveni. Öncesinde evlendikten sonra dört bez kilo almış ilk kez ömrü hayatımda bilinçsizhemen vermiştim farkına varınca . Bekarken çok zayıfım diye isteyerek 10 kilo almıştım salak kafam 45 le evlenseymisim şimdi mantıken 55 kilo olacaktım kilo almış halimle
Canım ben 71 kiloydum evlendigimdeBenim hamilelikle başladı kilo serüveni. Öncesinde evlendikten sonra dört bez kilo almış ilk kez ömrü hayatımda bilinçsizhemen vermiştim farkına varınca . Bekarken çok zayıfım diye isteyerek 10 kilo almıştım salak kafam 45 le evlenseymisim şimdi mantıken 55 kilo olacaktım kilo almış halimle
Cokmussun .Canım ben 71 kiloydum evlendigimde
Günaydın canimooooTünaydın
Yemedim kiiii niye kızıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?