diyet kardeşliği

Se.kuymak yapmisti madem ekmek yemiyosun bundan ye dedi tamam dedim ama oglunla ugrasirken yemedim araya kaynadim. Esra_4378 cok haklisin canim o liste sorumluluğu gidince bend de gevseme modu var kendimi ciddi anlamda zor dizginliyorum.
Bir çatal bile yememis iste taviz vermeyen arkadaş ekmekte yok 1 çatal alabilirdi onu bile almamış iste size kısa sürede fazlaliklarindan kaçamak yapmadan kurtulan arkadasimiz
Çok sasirdim iyi randevuyu bekle bakalım ne olacak ama kaçamak varmış der kilo veremezsen sucu sana kalır para çöpe

Çok duygulandım nice yaşları olsun kızının canım. Genç anne olmanın avantajı seninki de

Bakalim kurabi yediğim belli olacak mı birebir liste var yoksa 15 gün deneyecegim olmazsa psikolaga gidip sonra eski doktoruma gidecegim. Arkadaşım hala ısrar ediyor vereceksin sabret diyor o da yeniden baslayacak ay sonu ona 10 kilo verdirdi. Şimdi 50 kilo olmak istiyor bence kilosu çok iyi ama o daha zayıf olmak istiyor.

İşte aradığım istediğim evlilik

Vayyyyyy kötü olmuş tüh :)) haftaya eşime diyeyim de bizde yiyeli ya aklıma gelse bu sabah yerdik
Ben de artık haftaya yerim sanıyorum
Hafta içi ev arkadaşım sabah evde. Eğer onun karşısında yersem beni evden atabilir

hepfit menünü beğendim canım da şey diyecem. Pekmez şart değil. Yeşilliklerde (tere roka nane maydanoz vs) bool miktarda demir var. Ciğerde var, kuruyemişlerde vaaar. Her sabah pekmez içersen kan şekerin zıp zıp zıplar bi de sevmiyormuşsun.
Benim de demir bi düzelir sonra hemen düşer çözümü her kahvaltıda yeşilliğe kuruyemişe abanmakta buldum...

İşte aradığım istediğim evlilik

Ben de artık haftaya yerim sanıyorum
Hafta içi ev arkadaşım sabah evde. Eğer onun karşısında yersem beni evden atabilir
Bazılarına iğrenç geliyor benim içinde mumbar işkembe öyle saygı duyuyorum o yüzden

Gözünde canlandır hayvanın yanaklarini elleri ile kopararak yiyen bir adam ve mum ışığı
Bence bi ilişkinin en önemli testi kelle yerken yanındaki adamın hayvanın beynini senle paylaşması ve son lokmayı sana bırakmasıdır

Bazılarına iğrenç geliyor benim içinde mumbar işkembe öyle saygı duyuyorum o yüzden
Onları da yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…