aşırı romantiksiniz
Bir çatal bile yememis iste taviz vermeyen arkadaş ekmekte yok 1 çatal alabilirdi onu bile almamış iste size kısa sürede fazlaliklarindan kaçamak yapmadan kurtulan arkadasimizSe.kuymak yapmisti madem ekmek yemiyosun bundan ye dedi tamam dedim ama oglunla ugrasirken yemedim araya kaynadim.Esra_4378 cok haklisin canim o liste sorumluluğu gidince bend de gevseme modu var kendimi ciddi anlamda zor dizginliyorum.
Çok sasirdim iyi randevuyu bekle bakalım ne olacak ama kaçamak varmış der kilo veremezsen sucu sana kalır para çöpeKurabi haricini doktor listesi verdi ben de dün onu sorguladim doktor listesi böyle bu liste ile cuma ya 1 kilo verecekmisim ben de anlamadım. Ctesi doktor kontrolü var yine bakalım yeni liste ne olacak Kanıma göre liste veriyor. Hamilelik Öncesi diye doktor kontrolüne basladim yanlış birsey yapmayim diye hamilelikte de kontrol devam edecek. Doktor yaşam koçu ve hamilelik beslenmesinde uzmanmis. Daha ilk haftam. Umarım yanlış doktor secmemisimdir. Canan Karatay dan randevu aldım 2019 ocak ayına verdiler en yakın tarih. Kitabını aldım onu da okuyacagim dün gece gündem özelde vardı
Içinde siyameki varsa o yapıyormuşkızlar form çayının kısır döngüsüne girdim sanırım.bi hafta içince barsaklar tembelleşti
sana da yaranılmıyo haYaaa ne romantik korku filmi gibi
Çok duygulandımGeçmişse çok dalamıyorum mutfak beni bekliyor TEPRİKLERDE UNUTDUĞUM VARSA HERKESE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH SİZLERLE BİRLİKTE OLUR.
19 sene ne ara geçti bilmiyorum bugün anlamlı birde hediye verdim ona ben onun yaşındayken 2 yaşında bir kızım vardı bu yüzde kızımın doğumundan sonra giydiğim pijama takımını verdim o da duygulandı saklayacağını söyledi. Bugün duygulu bir gündü anlayacağınız.
evet sinameki var içinde.kiraz sapı çayı bulamadım diye kiraz saplı form çayı aldım işimi görür dedim.keşke almasaydımIçinde siyameki varsa o yapıyormuş
Bir çatal bile yememis iste taviz vermeyen arkadaş ekmekte yok 1 çatal alabilirdi onu bile almamış iste size kısa sürede fazlaliklarindan kaçamak yapmadan kurtulan arkadasimiz
Çok sasirdim iyi randevuyu bekle bakalım ne olacak ama kaçamak varmış der kilo veremezsen sucu sana kalır para çöpe
İşte aradığım istediğim evlilikKelle demeyin bana kelle demeyin evliliğimizin ilk aylarında eşim mum ışığında bana kelle hazirlatmisti. Tabağın kapağını bir açtım hayvan bana bakıyordu mum isiginda olursaniz yiyemem aman allahım bi de eşim hepsini yedi canı gibi gorunuyordu mum isiginda
Ben de artık haftaya yerim sanıyorumVayyyyyy kötü olmuş tüh :)) haftaya eşime diyeyim de bizde yiyeli yaaklıma gelse bu sabah yerdik
Gözünde canlandır hayvanın yanaklarini elleri ile kopararak yiyen bir adam ve mum ışığısana da yaranılmıyo ha
mum ışığı eşliğinde kelle yapmış sana adam ne güzel işte
hannibal lecter geldi gözümün önüneGözünde canlandır hayvanın yanaklarini elleri ile kopararak yiyen bir adam ve mum ışığı
Bazılarına iğrenç geliyorİşte aradığım istediğim evlilik
Ben de artık haftaya yerim sanıyorum
Hafta içi ev arkadaşım sabah evde. Eğer onun karşısında yersem beni evden atabilir
Bence bi ilişkinin en önemli testi kelle yerken yanındaki adamın hayvanın beynini senle paylaşması ve son lokmayı sana bırakmasıdırGözünde canlandır hayvanın yanaklarini elleri ile kopararak yiyen bir adam ve mum ışığı
Onları da yerimBazılarına iğrenç geliyorbenim içinde mumbar işkembe öyle saygı duyuyorum o yüzden
Oy beynini yiyemem bendeBence bi ilişkinin en önemli testi kelle yerken yanındaki adamın hayvanın beynini senle paylaşması ve son lokmayı sana bırakmasıdır
Onları da yerim
Limonlu limonlu...Oy beynini yiyemem bendemümkün değil yiyemem
beyin derkenBence bi ilişkinin en önemli testi kelle yerken yanındaki adamın hayvanın beynini senle paylaşması ve son lokmayı sana bırakmasıdır
Onları da yerim
Kuzu ya da dana beynibeyin derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?