diyet kardeşliği

Evet
O olmasaydı örnek öğrenci menüsü olacaktı..ama kayınvalide yapmış, koydu önüme. , normalde meyve de koyar ama herkes yerken tamamen kendi iradesizliğim yedim
işte biyerde ikram olunca kaçamaklar oluyo malesef
1 dilim yediysen eritirsin onu

mesajda iletmiş olduğum teklife binaen herhangi bir geri dönüş olmamıştır.
lunyacım ben 7. takıma sizlerle dönmek istiyorum. oranın motivasyonu daha fazla. bir de anılar var tabi. ama ben listede değil de böyle devam etmek istiyorum şimdilik. izinde olan üyeyim zaten.
Ablam bosaniyor ya, karşısında adam yok ki
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. açgözlülük yalancılık böyle bir şey işte
Yok canım ne pasta ,böreği ben geçen hafta kuru fasulye,bulgur yemeği yedim ve artıdayım kafayı yiyeceğim bir de pasta börek yersem
ben de iki gün simit, makarna, pide, kısır yedim artıdayım nevom

İyi akşamlar hanımlar
iyi akşamlar tatlım

pazar menüm gelsin

sabah 10.30
1 beyaz ve 1 tam yumurtadan omlet
1/2 kk peynir
5-6 parça salçalı sucuk

domates
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen 14.30
2,5 kepçe mısır çorbası
1 kupa kabuk tarçın-ananas kabuğu çayı

ara 16.00
1 avuç çekirdek

akşam 19.15
balıklı peynirli lahana salatası

ara 20.30

2 dilim ayva

yatana kadar 2,5 lt su
3 mil leslie @Lunya hepfit

begum75 canım kendine haksızlık etme uzun zamandır aynı kiloda kalmakta bir başarı
Ayrıca cok güzel spor takibi yapıyorsun hani hiç bişey gecenedim gibi bişey dedin onun için dedim birde gerçek hayatta tanısak beylerine şahit oluruz

Offff canım ya niye o kadar yüklendin

Misafirim akşam gitti,kız kardeşim ve annem

Size bir bakayım derken son yazılanları gördüm ...

Kaç gündür aus ve miuylada görüşemedim telefona bakma imkanım olmadı ...

Hanımlar son yazdıklarınıza istinaden takım üyesi olarak bende fikrimi belirtmek isterim .

Burayı açan sizleri boşta bırakmayan başta hepfit ve lunya olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ...

Ama bi gerçek varki takım olmadan yarış olmadan o ruhu yakalamak vede disiplini zor , başta kendi adıma takımın kapanması yaşanan olaylar ve misafiriminde gelmesiyle bende diyeti bırakmış durumdayım .

Bu rehavet eminim çogunuzda var .
Diyet grupları ayrı bir olay...

Ben henüz takım açılsa döner miyim bunca olaydan sonra bilemiyorum

Yazılanlar haklı yahut haksız çok ağırdı hele kazenin . Neyse artık bunlara değinmek istemiyorum .

Yarın günüm var ve temizlik vs yapıcam pek burayada bakamam .

Aranızda konuşun takımı hiç açtırmayalım böyle iyiyiz yahut takıma dönmek isteyen vede kaptan olmak isteyenler lütfen açık olun, ister özelden görüşün bi karara varın ...
Takım kapansada diskalifiye yahut atılma yok başka istediğiniz takımlarada geçme imkanınız var .
Dediğim gibi ben kaç gündür kimseyle görüşmedim bu konuda burda bulunan yahut bulunmayan arkadaşlar ne düşünüyor bilemem ..

Öpüyorum hepinizi

Kizlar pazar yoğunluğundan gelemefim.annem babam kardesim kuzenim bizdeydi disari ciktik gezdik fln.

Menü vereyim

Sabah 10.30
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
8 zeytin
Salatalik

Ara 13.00
1 kucuk elma

Ara 14.30
10 cig badem

Aksam 17.30
7-8 izgara kofte
Salata

Simdi yesil cay iciyorum

Su 2.5 oldu
Spor malesef yok kendimi iyice hantal hissediyorum.

@Lunya

Misafirim akşam gitti,kız kardeşim ve annem

en mantıklısı 7. takımı açtırmak canım. başka takımlara gerek yok. zaten açılırsa topluca geçeriz . kolay gelsin sana

Kuzu kolesterol hastasiyim(400 lerde)
Sakatat, fazla kuruyemiş yasak
Cevizi bile sayarak yiyorum ben
Meyve yemiyorum diye pekmez yedim, kuru üzüm yiyim o zaman
400 ciddi bir rakam nasıl o kadar yükseldi spor geçmişin vardı diye hatırlıyorum ondan dolayi yüksek geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…