- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
işte biyerde ikram olunca kaçamaklar oluyo malesefEvet
O olmasaydı örnek öğrenci menüsü olacaktı..ama kayınvalide yapmış, koydu önüme. , normalde meyve de koyar ama herkes yerken tamamen kendi iradesizliğim yedim
hafta sonu evde çok zor atlatıyorum benAbowwww
Bugün ikimiz de olmadık..
Yarın yemeyelim tamam mı?
Aslında bir dilimden de az.. minik karelere kesmişti omdan bir kare yedim.. sabah 55 i zorluyordum ama yarın gitti 55işte biyerde ikram olunca kaçamaklar oluyo malesef
1 dilim yediysen eritirsin onu
Evet yarın daha güzel olacak!!hafta sonu evde çok zor atlatıyorum ben
yarınki menümüz daha güzel olacak inşallah
benim bişeyide tam becerdiğim görülmedi zatenEvet yarın daha güzel olacak!!
İkimizin menü de güzel aslında cıslar olmasaydı süper menüler olacaktı
Bir üst
mesajda iletmiş olduğum teklife binaen herhangi bir geri dönüş olmamıştır.
lunyacım ben 7. takıma sizlerle dönmek istiyorum. oranın motivasyonu daha fazla. bir de anılar var tabi. ama ben listede değil de böyle devam etmek istiyorum şimdilik. izinde olan üyeyim zaten.Teklifi, bir son başvuru tarihi belirleyerek yinelemek isterim:
7. Takım çatısı altında yarışmaya devam etmek isteyenler aralarında organize olup, yönetim kadrolarını belirleyebilirler.
Konuyla ilgili aranızda görüşüp, son kararınızı, bana tek bir kişi özel mesaj ile iletsin lütfen.
Gerekli gördüğüm incelemeyi yapacağım.
Konuyla ilgili son başvuru 28 Şubat 2018 tarihidir.
Bu tarihe kadar başvuru yapılmaması durumunda, 7. Takım resmi olarak kapatılmış olacak, takım üyeleri de yarışmadan ayrıldı statüsünde değerlendirilecektir.
Bilginize.
seaBahAR kaptanın grubumuza yaptığı son bildirimdir. Bilginize..
Ablam bosaniyor ya, karşısında adam yok ki
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. açgözlülük yalancılık böyle bir şey işteKarakol du avukattı arada gezip duruyoruz , iftiralara atti, yalan olduğu çıktı. Babamdan BENİM payına düşen parayı bizim evlilik sürecinde biriktirdiği mız para diye yalan beyanda bulundudaha yeni 1 aydır evliydiler para miras hukugu ile ziraatte adıma yatarken
ben de iki gün simit, makarna, pide, kısır yedim artıdayım nevomYok canım ne pasta ,böreği ben geçen hafta kuru fasulye,bulgur yemeği yedim ve artıdayım kafayı yiyeceğim bir de pasta börek yersem
iyi akşamlar tatlımİyi akşamlar hanımlar
İyiyim hemşerim sağol sen nasılsınİnşaallah hemşerim
benim bişeyide tam becerdiğim görülmedi zatenzaten görülseydi hedefe vardıydım 0n kere
Offff canım ya niye o kadar yüklendinlunyacım ben 7. takıma sizlerle dönmek istiyorum. oranın motivasyonu daha fazla. bir de anılar var tabi. ama ben listede değil de böyle devam etmek istiyorum şimdilik. izinde olan üyeyim zaten.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. açgözlülük yalancılık böyle bir şey işte
ben de iki gün simit, makarna, pide, kısır yedim artıdayım nevom
iyi akşamlar tatlım
Allah iyilik versinİyiyim canım hamdolsun hafta sonu çocuk lar lvde koşturuyor uz
valla sorma yedimOffff canım ya niye o kadar yüklendin
Tamam toparlayalımvalla sorma yedimtoparlayacağım hemen
Misafirim akşam gitti,kız kardeşim ve annem
Size bir bakayım derken son yazılanları gördüm ...
Kaç gündür aus ve miuylada görüşemedim telefona bakma imkanım olmadı ...
Hanımlar son yazdıklarınıza istinaden takım üyesi olarak bende fikrimi belirtmek isterim .
Burayı açan sizleri boşta bırakmayan başta hepfit ve lunya olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ...
Ama bi gerçek varki takım olmadan yarış olmadan o ruhu yakalamak vede disiplini zor, başta kendi adıma takımın kapanması yaşanan olaylar ve misafiriminde gelmesiyle bende diyeti bırakmış durumdayım .
Bu rehavet eminim çogunuzda var.
Diyet grupları ayrı bir olay...
Ben henüz takım açılsa döner miyim bunca olaydan sonra bilemiyorum
Yazılanlar haklı yahut haksız çok ağırdı hele kazenin. Neyse artık bunlara değinmek istemiyorum .
Yarın günüm var ve temizlik vs yapıcam pek burayada bakamam .
Aranızda konuşun takımı hiç açtırmayalım böyle iyiyiz yahut takıma dönmek isteyen vede kaptan olmak isteyenler lütfen açık olun, ister özelden götüşün bi karara varın ...
Takım kapansada diskalifiye yahut atılma yok başka istediğiniz takımlarada geçme imkanınız var .
Dediğim gibi ben kaç gündür kimseyle görüşmedim bu konuda burda bulunan yahut bulunmayan arkadaşlar ne düşünüyor bilemem ..
Öpüyorum hepinizi
400 ciddi bir rakam nasıl o kadar yükseldi spor geçmişin vardı diye hatırlıyorum ondan dolayi yüksek geldiKuzu kolesterol hastasiyim(400 lerde)
Sakatat, fazla kuruyemiş yasak
Cevizi bile sayarak yiyorum ben
Meyve yemiyorum diye pekmez yedim, kuru üzüm yiyim o zaman
Yok canım ne pasta ,böreği ben geçen hafta kuru fasulye,bulgur yemeği yedim ve artıdayım kafayı yiyeceğim bir de pasta börek yersem
başka çaremiz yokTamam toparlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?