Ben de seniSeni severim ben
Ben de seniSeni severim ben
Bu hafta detoks falan yapalımbaşka çaremiz yok
Oyle bi mesaj yazmisim ki gercekten kararsiz oldugum belli bi ordan bi burdan yazmisimTakım hakkındaki gorusumu belirteyim.Acikcasi benim icin cok farketmiyor diyet konusunda bi liste sorumlulugunda olmasam da kendimi koruyabiliyorum.bi de miu aus yok.. beni o takima miu cekerek goturdu resmen.soyle bisey de var ki takima girerken hedefim 65ti.mezun olabilecekken olmadim.7.takim mezunu olmak isterim.
Bi de tabi liste sorumlulugu çok ayri bisey.o olmadan toparlanamam diyen arkadaslar varsa acikca soylesin bence de.
Takim açılırsa ben hemen mezuniyet isterim zaten.acilmazsa da buradan devam ederim ortadayim bu konuda.
Canım normal bi insanda fazla kolesterolü parçalayan enzimler var, böylece kandaki kolesterol belli düzeyde tutuluyor.400 ciddi bir rakam nasıl o kadar yükseldi spor geçmişin vardı diye hatırlıyorum ondan dolayi yüksek geldi
begum75 canım kendine haksızlık etme uzun zamandır aynı kiloda kalmakta bir başarı
Ayrıca cok güzel spor takibi yapıyorsun hani hiç bişey gecenedim gibi bişey dedin onun için dedim birde gerçek hayatta tanısak beylerine şahit oluruz
ben detoksta zorlanıyorum canım. karboyu minimum düzeyde tutacağım.Bu hafta detoks falan yapalım
Cakil bu sekilde spor puanini hesaplayamamGunun menüsü
13.00
1tane yumurta
2 tane burgu peynir
Yeşillik
1 domates
4 adet grisini
15.00
1tane muz
3 adet ceviz
Yarım çikolata kaplı eti form dünkü paketin yarısı
19.00
2 kase Şehriye corbasi
500 ml ayran
Spor a gelince toplam
14.000 adım
500 ip atlama=100 puan
150 zıplama
Diğerlerini hesaplayamadim kaç puan olduğunu
@Lunyabegum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?