diyet kardeşliği

Takım hakkındaki gorusumu belirteyim.Acikcasi benim icin cok farketmiyor diyet konusunda bi liste sorumlulugunda olmasam da kendimi koruyabiliyorum.bi de miu aus yok.. beni o takima miu cekerek goturdu resmen.soyle bisey de var ki takima girerken hedefim 65ti.mezun olabilecekken olmadim.7.takim mezunu olmak isterim.
Bi de tabi liste sorumlulugu çok ayri bisey.o olmadan toparlanamam diyen arkadaslar varsa acikca soylesin bence de.
Takim açılırsa ben hemen mezuniyet isterim zaten.acilmazsa da buradan devam ederim ortadayim bu konuda.

Oyle bi mesaj yazmisim ki gercekten kararsiz oldugum belli bi ordan bi burdan yazmisim

400 ciddi bir rakam nasıl o kadar yükseldi spor geçmişin vardı diye hatırlıyorum ondan dolayi yüksek geldi
Canım normal bi insanda fazla kolesterolü parçalayan enzimler var, böylece kandaki kolesterol belli düzeyde tutuluyor.
Ben de o enzim eksik, 22 yaşında rastgele öğrendim belki çok daha öncesinde de vardı ama dr a gitmediğim için bilinmiyordu
Benimki ailesel genetik bi hastalık yani

Merabalar bugun bi ara girdim gecmisi okudum baya bi tam yazcaltim.kizim uyandi sonrada bu vakit oldu firsat bulamadim herkes iyidid inşallah

arkadaşlar bence topluca 7. takıma geçelim. listeye girmek isteyenler girer. şu an burada olmayan diğer arkadaşlarımız da dönmek isterlerse aramıza katılırlar. belki biraz zamana ihtiyaçları vardır. 7. takımda motivasyonumuz daha artar diye düşünüyorum ben.
listeye girmek istesem hemen atlayacağım ama ben halen dışardan takip etmeyi yeğliyorum. şimdilik böyle motive oluyorum. hadi listeyi oluşturalım kızlar

Gunun menüsü

13.00
1tane yumurta
2 tane burgu peynir
Yeşillik
1 domates
4 adet grisini

15.00
1tane muz
3 adet ceviz
Yarım çikolata kaplı eti form dünkü paketin yarısı

19.00

2 kase Şehriye corbasi
500 ml ayran

Spor a gelince toplam

14.000 adım
500 ip atlama=100 puan
150 zıplama

Diğerlerini hesaplayamadim kaç puan olduğunu

@Lunya begum75

Son düzenleme:
O
Cakil bu sekilde spor puanini hesaplayamam
Napcaz saat olarak birşey soyleyemezmisin

7.takım diye bir şey kaldığını düşünmüyorum. O takım Ausencia ile @MiuLego ile yükseldi, bunca insan kazandı. Onların özverisi bizim de çabalarımızla.

Onlar artık yok , gelmeyeceklerde. Gelseler bile ki çooook isterim, takımlara dönüş söz konusu olmaz diye düşünüyorum.

Benim içinde takımlar bitmiştir. Maksat beraber olmaksa biz burda da oluruz. Burda da kilo veririz. Ki ben inanıyorum zamanla rayına oturacak burda da her şey.

Ben 7.takım da yokum.

Olaylarin cok icinde olmadim ama eski bir 7. Takim üyesiyim. Bnm içinde maksat sevdigim tanidigim insanlarla bir arada olmak beraber kilo vermek hertürlü uyarim çoğunluğa. Gerci suan liste vs asamasinda degilim ama yinede fikrimi yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…