- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Hurma falan takılsan aslında bı kac gun uzak dursan alısmaz mı bünye yayok onuda denedim o iyice şekerimi düşürüyor benim daha beter titreme geliyor
o yüzden az ve sık yemem lazım ama o sık kısmında daha sağlıklı şeyler olmalı farkındayım
kaynasın veriyim hemen.sen tvyi aç ben de sütüne ilaç atıp geliyorumAhahahacanım süt çekti
Günaydın canımGünaydınlar
Ahahah Günaydın canımGunaydin millet sabahları gecmisı okumuyorum terbiyem izin vermiyor
başın ağrıyosa iyi gelirGünaydın canım
Ahahah Günaydın canım
Töbe o ne ki
aa nasıl olduki ooGünaydın.
Dünle bugün arasında - 1200 fark var. Cumaya gire artıydım zaten.
O kadar tıkınmadan sonra, sağlıklı beslenince gitti . Ödemdir zaten çoğuaa nasıl olduki oo
Saglik siz beslenip diyete girince oluyor zaten oyle asıl mesele sonrasıO kadar tıkınmadan sonra, sağlıklı beslenince gitti . Ödemdir zaten çoğu
akşam yemeğin nerde gız.bi tabak yiyeydin bişe olmazdı ki
Ağrımıyo kız nereden çıkardığını ağrıdığınıbaşın ağrıyosa iyi gelir
Kıvırmalar başladı
Sonrası da bizim elimizdeSaglik siz beslenip diyete girince oluyor zaten oyle asıl mesele sonrası
evet ya ne kadar nankörüz.vücut ne kadar vefalı hakkat ya iki üç gün bile dikkat etsek hemen düzenini buluyo ama biz napıyoz habire yeme derdindeyizO kadar tıkınmadan sonra, sağlıklı beslenince gitti . Ödemdir zaten çoğu
Harika olmuş canım genelde öyle oluyor en azından hemen yolluyoruzO kadar tıkınmadan sonra, sağlıklı beslenince gitti . Ödemdir zaten çoğu
kıvırmıyom kız valla evel gün gelmesi lazımdı gelmedi dahaKıvırmalar başladıtabi canım tabi
Öyle ya . Kafamız atıyor yemeye veriyoruz kendimizi. Sonunda yinr biz üzülüyoruz boş yereevet ya ne kadar nankörüz.vücut ne kadar vefalı hakkat ya iki üç gün bile dikkat etsek hemen düzenini buluyo ama biz napıyoz habire yeme derdindeyiz
iş stresi olmuşundur sen gel maşaj da yapim
üzülüyo muydukÖyle ya . Kafamız atıyor yemeye veriyoruz kendimizi. Sonunda yinr biz üzülüyoruz boş yere
iş stresi olmuşundur sen gel maşaj da yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?