diyet kardeşliği

Şeker varmış kremada da
Bugün tüm marketleri gezdim diyabet hastaları için de üretilen ürünler dahil içinde şeker olmayan abur cubur bulamadım. Çıbık krakerde bile varmış
Glutensiz ürünlere de güvenmemek lazımmış. Hepsi tuzakmış. Diyabetik ürünler de çok tehlikeliymiş

Keeşkee nerde o günler valla pastanelerden çıkmazdım
Hade yattım ben o zaman

Buranın temizliği de mi bana kaldı
Neyse bari üşengeç avrat işi bi süpür sil yapıp çıkayım ben de

Accık dinleneyim oyhhh
Şu son sayfaları da temizleyeyim Nuri amca her yere gazoz dökmüş sinekler gelmesin

Bitti
Haydiyin geceniz hayrolsun
Yağlarınız kaybolsun
Kaslarınız bol olsun
Bu da gecenin manisi olsun

Bence daha önceki günlerden çok daha iyi menü

sen de niyeti bozmuşun baksana adamın günahı yok
Hep bizim içimizin pisliği valla
Peki ilk sevgilisini kendi evine Çağıran ben ne düşüneyim şimdi?!
Teeee geçmiş zaman, üniversitede ilk gerçek sevgilim, hani lisedeki gibi ders arasında bahçede turladığım, beraber dershaneye gittiğim sütten sevgili değil, beraberce kampa gittik döndük, dedim gelin bana(yalnız yaşıyorum) herkes tamam mamam derken bir baktım otobüste yalnız kalmışız, dedim noldu, neyse gidek bari
Tey tey geçmiş zaman, nasıl elim ayağım dolanmıştı eve geri postalayana kadar

Sonra baktım zarar gelmez, sürekli bendeydi

Son düzenleme:
Selamın aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah hepimiz için bol eksili ve çok güzel bir gün olur
Sağ olsun büyük kızdan ancak sabahları fırsat oluyor da laptobdan bakabiliyorum
Umarım herkes çok iyidir

Seviliyorsunuz çıtır kızlar

Wayyyy Karatay teyze helvaya tamam demiş mi??
Nasıl helva??

Canım Karatay teyze bir kibrit kutusu kadar helvaya izin veriyor oda balığın içindeki belli bir maddenin zehirlenmeyi önlesin diye ben geçmişte fırına verip de yerdim ama tabi sıcak olunca Gİ daha yüksek oluyor o yüzden sıkıntılı olabilir sen yine olduğu gibi herhangi bir işlem yapmadan ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…