Mali hiçbir fırsatı kaçırmıyorduiçi dışı bir adamdan korkma ya.dürüst olsun yeter.
biz yan odaya geçiyoduk arada kaynadı sankim
Soğuk suyla nası oluyor yav
ben de yaptım küçük fincanda soğuk suyla
kahve kreması olsa çok güzel olur da.sadece neskafe su buzla içiyom mecburMali hiçbir fırsatı kaçırmıyordu
Soğuk suyla nası oluyor yav
Şeker varmış kremada dakahve kreması olsa çok güzel olur da.sadece neskafe su buzla içiyom mecbur
Glutensiz ürünlere de güvenmemek lazımmış. Hepsi tuzakmış. Diyabetik ürünler de çok tehlikeliymişŞeker varmış kremada da
Bugün tüm marketleri gezdim diyabet hastaları için de üretilen ürünler dahil içinde şeker olmayan abur cubur bulamadım. Çıbık krakerde bile varmış
Şaka maka adım ayrancıya çıkacak yakındaGlutensiz ürünlere de güvenmemek lazımmış. Hepsi tuzakmış. Diyabetik ürünler de çok tehlikeliymiş
Ben de ayran yapacak yoğurt da kalmadı yarın süt alıp mayalamam lazım.Şaka maka adım ayrancıya çıkacak yakında
Başka içecek bişey kalmadı zira
Uyu anam uyu. Bu saatte yenen herşey ya döte ya göbeğe... Görmedk ki bi vitamin olsun efenime söyliyim bi bilim insanı çıkıp desin ki kandırdııııııııııııııık gece gündüz farketmez yiyin gaariAy ben çok acıktım
Keeşkee nerde o günler valla pastanelerden çıkmazdımUyu anam uyu. Bu saatte yenen herşey ya döte ya göbeğe... Görmedk ki bi vitamin olsun efenime söyliyim bi bilim insanı çıkıp desin ki kandırdııııııııııııııık gece gündüz farketmez yiyin gaari
Keeşkee nerde o günler valla pastanelerden çıkmazdım
Hade yattım ben o zaman
Bence daha önceki günlerden çok daha iyi menüMenu yazayim
Sabah 12.30
2 kk beyaz peynir 3 4 tel kaşar peyniri
4siyah 2 yeşil zeytin
1 kaşık yumurta li ıspanak
Havuç yeşillik turp domates yarım portakal
2 yumurta kavurma etli 1 çay kaşığı bal kymak
Aksam 18.30
2 büyük parca antrikot et
Yoğurt salata 1 yk erişte
SPOR YÖK SU 2.5
Saat 22.00 cay. Bu avüç dut uzum findk 2 ceviz
Öenğlerim çok güzel geliyorMenüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 11:00
2 yumurtalı ıspanak
Yarım kk peynir
Öğle 14:30
6 yk portakallı kereviz yemeği
2 yk yoğurt
Akşam 20:30
Şiş kebap
Ayran
Salata, turşu
2,5 lt su
Spor yok , temizlik var.
hepfit
Peki ilk sevgilisini kendi evine Çağıran ben ne düşüneyim şimdi?!
sen de niyeti bozmuşun baksana adamın günahı yok
Hep bizim içimizin pisliği valla
Wayyyy Karatay teyze helvaya tamam demiş mi??balıktan sonra karatay teyze bile bi kibrit kutusu kadar helva öneriyo
Wayyyy Karatay teyze helvaya tamam demiş mi??
Nasıl helva??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?