- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Hurma falan takılsan aslında bı kac gun uzak dursan alısmaz mı bünye ya
Harika olmuş canım genelde öyle oluyor en azından hemen yolluyoruzbende cuma gün ki kilomdayım bu sabah artılarım gitmiş hafta sonu abartmıştım ama artık kasırgaları yenebilirim begum75
hurma kesmiyo ki makbule illa böyle kek,bisküvi çekiyo canım,bide her zaman olmasada sık sık oluyo
bide ramazanda satılan iran hurmasından olsa alırdım ama şuanda pahalı hurmalar var 60 lira lık olan,onu alamam
Eki Görüntüle 2113524
bidaha hatırlatayımda şimdiden mendilleri hazırlayın anacım
reglin yaklaştıysa onun açlığıdır kuzum,se benim dünkü menümü gördün mü? düşün ben o menüye aç kaldım
Görmedim beni etiketlesene kimse beni etiketlemiyor menü de vermiyorum çünkü benimle menü mortisi olan yok kiireglin yaklaştıysa onun açlığıdır kuzum,se benim dünkü menümü gördün mü? düşün ben o menüye aç kaldım
ay fazlada yazmak istemiyorum topa tutacaklar yoksa beni
Ben İran hurması alıyorum o 12 lira falan bizim burda var ama bulabilir misin acaba Bı de bimde falan da oluyor ya onun fiyatını bilmiyorum gerçi ama bu İran hurmasını bulabilirsen o cok guzelhurma kesmiyo ki makbule illa böyle kek,bisküvi çekiyo canım,bide her zaman olmasada sık sık oluyo
bide ramazanda satılan iran hurmasından olsa alırdım ama şuanda pahalı hurmalar var 60 lira lık olan,onu alamam
Eki Görüntüle 2113524
bidaha hatırlatayımda şimdiden mendilleri hazırlayın anacım
ay buna bakim derken süt taştı şakır şakırhttp://www.mynet.com/haber/foto-analiz/tam-208-kilo-verdi-muthis-degisim-3751016-1#6655319
Resmen bambaşka insan olmuşlar
ay buna bakim derken süt taştı şakır şakır
Bi bardak süt boşa gitti
Af buyur bebemÖenğlerim çok güzel geliyor
Bana verdiğine say artık ciddi ciddi içmiş oldumBi bardak süt boşa gitti
Görmedim beni etiketlesene kimse beni etiketlemiyor menü de vermiyorum çünkü benimle menü mortisi olan yok kii
Ben İran hurması alıyorum o 12 lira falan bizim burda var ama bulabilir misin acaba Bı de bimde falan da oluyor ya onun fiyatını bilmiyorum gerçi ama bu İran hurmasını bulabilirsen o cok guzel
Anladım canımdünkünü görme boşver
bugünden itibaren etiketlerim o zaman
işte onu seviyorum bende iran hurmasını ama burda birtek ramazanda oluyor sonra getirmiyolar
Eki Görüntüle 2113534
Biri begüşe biri sana.siz çok acıkıyonuz mideyi tutarBana verdiğine say artık ciddi ciddi içmiş oldum
balıktan sonra evet kuzum.Wayyyy Karatay teyze helvaya tamam demiş mi??
Nasıl helva??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?