diyet kardeşliği

Hurma falan takılsan aslında bı kac gun uzak dursan alısmaz mı bünye ya

hurma kesmiyo ki makbule illa böyle kek,bisküvi çekiyo canım,bide her zaman olmasada sık sık oluyo
bide ramazanda satılan iran hurmasından olsa alırdım ama şuanda pahalı hurmalar var 60 lira lık olan,onu alamam

Harika olmuş canım genelde öyle oluyor en azından hemen yolluyoruz bende cuma gün ki kilomdayım bu sabah artılarım gitmiş hafta sonu abartmıştım ama artık kasırgaları yenebilirim begum75

bidaha hatırlatayımda şimdiden mendilleri hazırlayın anacım

Bende hatırlatma yapayım

reglin yaklaştıysa onun açlığıdır kuzum,se benim dünkü menümü gördün mü? düşün ben o menüye aç kaldım
ay fazlada yazmak istemiyorum topa tutacaklar yoksa beni
Görmedim beni etiketlesene kimse beni etiketlemiyor menü de vermiyorum çünkü benimle menü mortisi olan yok kii

Ben İran hurması alıyorum o 12 lira falan bizim burda var ama bulabilir misin acaba Bı de bimde falan da oluyor ya onun fiyatını bilmiyorum gerçi ama bu İran hurmasını bulabilirsen o cok guzel

Görmedim beni etiketlesene kimse beni etiketlemiyor menü de vermiyorum çünkü benimle menü mortisi olan yok kii

dünkünü görme boşver
bugünden itibaren etiketlerim o zaman

Ben İran hurması alıyorum o 12 lira falan bizim burda var ama bulabilir misin acaba Bı de bimde falan da oluyor ya onun fiyatını bilmiyorum gerçi ama bu İran hurmasını bulabilirsen o cok guzel

işte onu seviyorum bende iran hurmasını ama burda birtek ramazanda oluyor sonra getirmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…