hayırdır ne sınavı dayyGünaydınnnnn
igdedali hayrişim iyiyim şükür..dün bütün işleri bitirdim bugün yayılmaca :)) Ata sınava girecek ya stresi yaşayan ben..off ergenlere sınav yapılmasın kampanyası başlatacağım o derece..
Sen neler yapıyorsun?
Liseye giriş sınavı Can'ım..haziranda...dün evde hasta çocuğa arkadaşların test çözüyor şimdi diye sanırım 300 soru çözdürdümhayırdır ne sınavı dayy
başarılae dilerim ataya
Liseye giriş sınavı Can'ım..haziranda...dün evde hasta çocuğa arkadaşların test çözüyor şimdi diye sanırım 300 soru çözdürdümzalım ana
Baktır baktır ben aynı çıktım bir kraliyet soyu bekliyordum ama nasip değilmiş kesin 1836 yıl öncesinde vardır bir şey göremiyorum
kardeşim baktırdıda 1841 de kalmış bizimkide,öncesinde vardır bi sarayala alakamız ama bizden saklıyolar gibime geliyorBaktır baktır ben aynı çıktım bir kraliyet soyu bekliyordum ama nasip değilmiş kesin 1836 yıl öncesinde vardır bir şey göremiyorum
Bence de saklıyorlarkardeşim baktırdıda 1841 de kalmış bizimkide,öncesinde vardır bi sarayala alakamız ama bizden saklıyolar gibime geliyor
soyumuz hürrem sultana kadar dayanıyor diyolardı ama göremedik
Afiyet olsun canım makarna tadımlık olmuş herhalde gayet güzel menüMenüm gelsin..
Uyanınca 1 incir yarım ceviz
Kahvaltı 12yi geçiyordu..
2 yumurta ile domatesli biberli omlet
Peynir
7 zeytin
Yarım salatalık
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
1 incir
1 kayısı
2 ceviz
Akşam 18.30da..
Yarım kase mercimek çorbası
1 kaşık makarna
Kereviz salatası
Su 2 yi geçti daha 2 içerim..
hepfit
Maşallah Eflalim bayağı adaptasyonlu gördüm seni yalnızz19 şubat menüsü
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, biber, 5 zeytin, 2 dilim kepek ekmeği
Ara : 7-8 yer fıstığı çiğ
Öğlen : Tavuklu salata, pul biberli yoğurt
Ara: 3 er minik hurma
Akşam : 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık taze fasulye
Su: 3 litre
Spor: 40 dk leslie yapmaya çalışıcam. Sabote edildi sporum sürekli
İlk gün adaptasyon menüsü
mortim mali @malipina
Afiyet olsun canım çok güzel bana az geldi ama sen doyduysan harikaMenü vereyim sıcağı sıcağına
Sabah 11.00
2 yumurtalı tereyağlı kaşarlı omlet
2 bardak çay
Akşam 18.30
1 tabak suluköfte
Salata
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
@Lunya
Harikasın abla o böreği yemedin ama çok şey kazandınMenü veriyorum
Sabah
Kefir
1 elma
Tarçın 2 ceviz
1 cb kadar sut
Öğle
Y.fasulye
Yoğurt
Ara
2 ceviz
Portakal yarım veya 1 havuc
Akşam
Mercimek çorbası
Salata
Ara
Yoğurt kuru
Şu 2.5 cuvacivar
Bir ısırık börek ilk yaptığım bı borekti nasıl olduğunu merak ettim
Buraya menü verecek olmadan bayagi yerdim cok şükür yemedim
Hayırlı akşamlar
hepfit baskanim
İstikrarlı nevo yine harikasın menün şahane
Afiyet olsun canım çok güzelMenu paylasayim
Sabah 2 yumurta 2 kivi 10 badem
Oglen 3 yk karabugday 1 kase yogurt 3 köfte koca kase salata
Ara 2 ceviz 1 elma 1 bardak kefir
Aksam 2 kepçe buğday corbası 1 kase salata 2 yk yogurt
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Su 3 lt
hepfit nehirnil111
Pankekin ununu anlamam tam ama sağlıklı bir şey herhalde kuzuiyi akşamlar kızlar
sabah 08.30
3 adet siyez unlu peynirli pankek
domates
1 küçük kuru incir
öğlen 13.30
zeytinyağlı pırasa
ev yoğurdu
1 adet siyez unlu peynirli pankek
ara 16.00
1 küçük kuru incir
1 ceviz
akşam 19.15
4 köfte
maydanozlu kırmızı lahana salatası
yatana kadar 2 ltden fazla su
20+20= 40 dk tempolu yürüyüş
@Lunyahepfit
Sabah çok az geldi gözüme doydun mu kuzum afiyet olsunSabah
Tavada yumurta maydanoz biber peynir domates sos 1 dilim ekmek
Ara kk peynir
Akşam
1 kase yalancı işkembe çorbası
3yk patlıcanlı kıymalı yemek
Marul yoğurt
Spor
4 mil leslie
40 dk zumba
5 dk kol
1000 ip
nehirnil111 hepfit begum75
Kocam yengeç töbebütün seri katiller yengeçlerden çıkıyomuş
Zararlı şeylerin üzerine bir cızık çektim öyle okudum@LunyaEsra_4378 @Floweroflife
Sabaha (07:30)
1 dilim ekmek
Peynir çeşitleri
Zeytin (yesil+siyah)
Maydanoz
Öğlen (12:00)
Kuru fasulye
Ara öğün (15:00)
1 dilim ekmek arası peynir
Zeytin
Ara öğün (17:00)
2 kombo
Aksam (18:30)
2 kepçe tarhana çorbası
4 kofte
Lahana tursusu
Ayran
Eti popkek limonlu
Son ogun (21:00)
Yarim elma
Yarim portakal
Yarım kivi
igdedali seker seysi gitti sen beni unut
Ahahah ne zorun var yengeçlerle yükselenim de başakonları biliyoz canım.ama seri katillerin çoğu yengeç ve başaktan çıkıyomuş.geçenlerde okudum
Afiyet olsun canım çok güzel menü spor da eklenince var ya tutmasınlar seni
Ahahaha yok artık bende Akrep burcuyumpardon düzeltiyorum en psiko burçlar yengeç ve akrepmiş
Afiyet olsun canım gayet güzel menüMenü de vereyim
Sabah 07.30
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazı
7 zeytin
Salatalık
Ceyrek elma
Ara 08.40
Sde nescafe
Ara 10.45
3/4 elma
7 cig badem
Öğlen 13.15
Ton balikli salata
Uzerine yesil cay
Ara 15.15
1 kucuk muz
8 cig badem
Aksam 17.30
Yarim kase ezogelin corba
1 tabak kiymali ispanak
Salata
Birazdan az sutlu nescafe icerim islerim var uykum acilsin 5 bucuktan beri uyanigim..
Su 2 olmustur.
Spor 90 dk yürüyüş =90 puan
@Lunyabegum75
Spor yaparim belki yaparsam eklerim tekrar.
Canım 1 kaşım bala limon sıkıp yiyebilirsin. Bala karabiber serpiştirip yiyebilirsin.ballı zencefilli bol limonlu çay çok iyi gelir özellikle ıhlamur da tercih edersen direncini yükseltir geçmiş olsun kuzumkızlaaaaaaaaarr napıpsunuz boğazım çok ağrıyo ne yapsam bi söleyin bana
Akrepppp ben akrepFBI ‘ın veritabanı üzerinde suçlulara dayalı yapılan analizler sonucu en çok psikopat ve seri katil barındıran burçlar açıklandı. Liste yer yer şaşırtmakla beraber, yer yer de insana “ben zaten biliyordum” dedirten cinsten;
2. Psikopatlıkta rakipsiz burç; Akrep!
Gizemli yapıları ve korkusuzlukları herkesçe malum olan akrep burcu istatistiksel olarakta en tehlikeli ikinci burç. Kendilerine yapılan kötülüğü asla unutmayan ve merhametsizliğe misli ile karşılık vermesi ile ünlü akrep burcuna mensup suçluların korkutucu yanı ise işledikleri cinayetlerin çoğunu kurban için acı verici ve sadistçe yöntemlerle gerçekleştirmeleri. Dünyanın en ünlü psikopatlarından Charles Manson’ın da bir akrep burcu olması tabi ki tesadüf değil. Yani uzun lafın kısası öfkesi yıkıcı olan akrep burcu bir düşman edinmemeye bakın…
1. Psikopatlıkta bir numara olan burç; Yengeç!
Evet yengeç burçları kimi zaman verdikleri ani tepkilerle insanları şaşırtmakta ancak en fazla psikopatı barındıran burç olması gerçekten de şaşırtıcı bir sonuç. Ancak istatistikler asla yalan söylemez. Aslında yengeç burcunun ani parlayan tepkisel yapısı göz önünde bulundurulduğunda en çok cinayeti bu burcun mesuplarının işlemesi o kadar da garip gelmiyor. Yani bir yengeç burcunun kafasını attırırsanız, tehlikeli sularda yüzüyorsunuz demektir. Ayrıca bu burcun işlediği cinayetlerin çoğu diğer burçların aksine kıskançlık gibi duygusal temellere dayanan şeylerden kaynaklı. Yani hayatının akışını duygularıyla yöneten yengeçlere gerçektende uyan bir tanım… Alıntıdır ..
Ahahha benden de kork Maliakrep fena yaa
annem akrep.yükseleni de akrep.abooo
Muzlar fazla olmuş sende biliyorsun canım bir de sabah meyve yerine sağlam sağlıklı bir kahvaltı bu menüye nasıl güzel giderdi biliyor musun
Ooo canım akşam çok fazla 3 tane sarma okey 2 tane dolmabiber dediğin dolmamı bir diyette bu fazla karbon demek ve senin kilo vermeni engellerBugünkü menüm
Sabah 08.00
6tane zeytin 3dilimn peynir donates marul 1dilşm çavdar ekmek
Öğlen 14.00menemen 1dilşm çav ekmek,2dilim peynir,2çay kaşığı tereyağı,2bardak çay
Akşam 19.00
3tane sarma 2tane dolma 1kase yoğurt
2,5litre su
@Lunya
Afiyet olsun canım çok mantıklı aç olman çünkü bir şey girmemiş midene
Afiyet olsun canım emzirdiğin için çerezler sana gerekli sağlıklı yemişsin sadece erişte olmamış sende biliyorsun onsuz da zaten doyardın sen etle yoğurt salata bile varmışMenu yazayim
Sabah 12.30
2 kk beyaz peynir 3 4 tel kaşar peyniri
4siyah 2 yeşil zeytin
1 kaşık yumurta li ıspanak
Havuç yeşillik turp domates yarım portakal
2 yumurta kavurma etli 1 çay kaşığı bal kymak
Aksam 18.30
2 büyük parca antrikot et
Yoğurt salata 1 yk erişte
SPOR YÖK SU 2.5
Saat 22.00 cay. Bu avüç dut uzum findk 2 ceviz
Afiyet olsun kuzum çok güzel menüMenüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 11:00
2 yumurtalı ıspanak
Yarım kk peynir
Öğle 14:30
6 yk portakallı kereviz yemeği
2 yk yoğurt
Akşam 20:30
Şiş kebap
Ayran
Salata, turşu
2,5 lt su
Spor yok , temizlik var.
hepfit
Afiyet olsun canım o aradaki bittere hiç gerek yokmuş gerisi güzelMenü vereyimhepfit
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 8.15: 2 haşlanmış yumurta
Biraz maydanoz 1 tatl i k zeytinyağı
Ara saade kahve iki ceviz ve 1 kaşık.kuru üzüm
Ogle: 1 kepçe çorba
1 kaşık.has tavuk 2 kaşık turşu
Ara türk kahvesi 1 dilim bitter
Akşam 20.00: karışık ızgara porsiyon
( yarim adana, 6 ciğer, yarim sis tavuk)
Salata ve az ezme
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüşnehirnil111
Menü bildirimim (bu ara pro çok yedim acilen sebzelerime kavuşmalıyım... Akşam dışardaydım mecburen gene pro oldu...)
Kahvaltı (07:00)
kelleevet dayanamadım bugün artık burnuma burnuma koktu gittim aldım
Ekmek yemedim
Domtis yeşillik
Öğlen(12:30)
karnabahar ya da karnıbahar ama bence karnabahar yemeği
yoğurt
salata
Ara(15:00)
yalancı sütlaç
(2 yk yulaf ezmesi ve 1 bardak süt ve 1 cennet hurmasıynan damak çatlatan eşsiz lezzet)
3 de badem vardı yanında
Akşam(19:00)
Sivas köfte,
Ayran
Salata
Su: 2 lt oldu anca... Daha içer 3 yaparım
Spor:
2000 ip atlama: 400
30 dk callan: 90
Toplam 490
begum75 hepfit
İşte bunlar hep şekersizlikten... Menünü beğendim cici kızCooookkkk uykum var, modum düşük
08:00
1 haşlanmış yumurta
1 minik dilim beyaz peynir
7 siyah zeytin
12:00
Menemen 4-5 kaşık
Et biftek
18:00
Mantar kavurması
Yoğurt
Şeker orucu 3. Gün ohmmm
Sporu yapınca yazayımhiç yapasım yok
@Lunyaigdedali @Floweroflife
Allah önce Ata'ya sonra siz ebeveynlerine yardım etsinGünaydınnnnn
igdedali hayrişim iyiyim şükür..dün bütün işleri bitirdim bugün yayılmaca :)) Ata sınava girecek ya stresi yaşayan ben..off ergenlere sınav yapılmasın kampanyası başlatacağım o derece..
Sen neler yapıyorsun?
Liseye giriş sınavı Can'ım..haziranda...dün evde hasta çocuğa arkadaşların test çözüyor şimdi diye sanırım 300 soru çözdürdümzalım ana
Rabbim yolunu açık etsin inşallahLiseye giriş sınavı Can'ım..haziranda...dün evde hasta çocuğa arkadaşların test çözüyor şimdi diye sanırım 300 soru çözdürdümzalım ana
Var canim olmak zorunda..isteyen girecek. %10 luk dilime giren cocuklar sinavla digerlere adrese dayali yerlesecek.sınavlar hala varmı?
kaldırıldı diye biliyorum ama sanırım fen lisesi için devam ediyor sadece değil mi?
AminnnnRabbim yolunu açık etsin inşallah
Kolay gelsin sana da hayrisim.İşte bunlar hep şekersizlikten... Menünü beğendim cici kız
Spora da şartlama kendini belki bi callan yaparsın belli mi olur
Benim 6 oldu sanırsam bugün. Buralar çoh güzel
boncuk bulmuş gibi sırıtıyorum sürekli
Allah önce Ata'ya sonra siz ebeveynlerine yardım etsin
Bizim evde de var bi sınavlı...
Annem sınava kadar kafama huni takıp gezmeye başlarım diyor
Ben de hala Sivas... Çalışıyorum akşamları dersaneye gidiyorum kppss var bu sene... Eylül'den beri bi koşturmacanın içindeyim... Sınav bitince feraha çıkarım diye ümitliyim bakalım...
Var canim olmak zorunda..isteyen girecek. %10 luk dilime giren cocuklar sinavla digerlere adrese dayali yerlesecek.
Canım neyi hatirlatiyorsun popkek yiyerekmi kilo vereceksin komboda ne ya tadı çok elzem birseymi değil bence hepimizin canı çekiyor bence olmamış ortin olarak yikildimhurma kesmiyo ki makbule illa böyle kek,bisküvi çekiyo canım,bide her zaman olmasada sık sık oluyo
bide ramazanda satılan iran hurmasından olsa alırdım ama şuanda pahalı hurmalar var 60 lira lık olan,onu alamam
Eki Görüntüle 2113524
bidaha hatırlatayımda şimdiden mendilleri hazırlayın anacım
Ben etiketliyorumGörmedim beni etiketlesene kimse beni etiketlemiyor menü de vermiyorum çünkü benimle menü mortisi olan yok kii
Begüüüüşanladım canım
hadiş hayırlısı inşallah gönlünüze göre olur
ideee
Canım neyi hatirlatiyorsun popkek yiyerekmi kilo vereceksin komboda ne ya tadı çok elzem birseymi değil bence hepimizin canı çekiyor bence olmamış ortin olarak yikildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?