diyet kardeşliği

hayırdır ne sınavı dayy
başarılar dilerim ataya

Son düzenleme:
Baktır baktır ben aynı çıktım bir kraliyet soyu bekliyordum ama nasip değilmiş kesin 1836 yıl öncesinde vardır bir şey göremiyorum
kardeşim baktırdıda 1841 de kalmış bizimkide,öncesinde vardır bi sarayala alakamız ama bizden saklıyolar gibime geliyor
soyumuz hürrem sultana kadar dayanıyor diyolardı ama göremedik

Afiyet olsun canım makarna tadımlık olmuş herhalde gayet güzel menü
Maşallah Eflalim bayağı adaptasyonlu gördüm seni yalnızz
Menü vereyim sıcağı sıcağına

Sabah 11.00
2 yumurtalı tereyağlı kaşarlı omlet
2 bardak çay

Akşam 18.30
1 tabak suluköfte
Salata
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt

@Lunya
Afiyet olsun canım çok güzel bana az geldi ama sen doyduysan harika

Harikasın abla o böreği yemedin ama çok şey kazandın
İstikrarlı nevo yine harikasın menün şahane
Afiyet olsun canım çok güzel
Pankekin ununu anlamam tam ama sağlıklı bir şey herhalde kuzuAfiyet olsun diğer her şey harika
Sabah çok az geldi gözüme doydun mu kuzum afiyet olsun
bütün seri katiller yengeçlerden çıkıyomuş
Kocam yengeç töbe
Zararlı şeylerin üzerine bir cızık çektim öyle okudum
onları biliyoz canım.ama seri katillerin çoğu yengeç ve başaktan çıkıyomuş.geçenlerde okudum
Ahahah ne zorun var yengeçlerle yükselenim de başak
Afiyet olsun canım çok güzel menü spor da eklenince var ya tutmasınlar seni
pardon düzeltiyorum en psiko burçlar yengeç ve akrepmiş
Ahahaha yok artık bende Akrep burcuyumiki psikopat aynı evde miyiz hiç haberimiz yok görende bizi melek sanır
Afiyet olsun canım gayet güzel menü
kızlaaaaaaaaarr napıpsunuz boğazım çok ağrıyo ne yapsam bi söleyin bana
Canım 1 kaşım bala limon sıkıp yiyebilirsin. Bala karabiber serpiştirip yiyebilirsin.ballı zencefilli bol limonlu çay çok iyi gelir özellikle ıhlamur da tercih edersen direncini yükseltir geçmiş olsun kuzum
Akrepppp ben akrep minnoş gibiyim ben eşim yengeç korktum ondan şuanda oysa ki çok naif evde kedi gibi kendi mutlu takılır
akrep fena yaa
annem akrep.yükseleni de akrep.abooo
Ahahha benden de kork Mali
Muzlar fazla olmuş sende biliyorsun canım bir de sabah meyve yerine sağlam sağlıklı bir kahvaltı bu menüye nasıl güzel giderdi biliyor musun
Ooo canım akşam çok fazla 3 tane sarma okey 2 tane dolmabiber dediğin dolmamı bir diyette bu fazla karbon demek ve senin kilo vermeni engeller Akşama acıkıyorsan sabahına ve öğlene destek verebilirsin ara öğün koyabilirsin kendine hiç ara öğün göremedim
Afiyet olsun canım çok mantıklı aç olman çünkü bir şey girmemiş midene sabah kahvaltın nerede öğle sadece çorba detoks mu yapıyorsun böyle akşam saldırmadın inşallah insanın şekeri düşer
Afiyet olsun canım emzirdiğin için çerezler sana gerekli sağlıklı yemişsin sadece erişte olmamış sende biliyorsun onsuz da zaten doyardın sen etle yoğurt salata bile varmış
Afiyet olsun kuzum çok güzel menü
Afiyet olsun canım o aradaki bittere hiç gerek yokmuş gerisi güzel

Afiyet olsun iğdem sağlıklı yemişsin kaçamak yalancı sütlaç bile sağlıklıkelle kalorisi bol ama yakarsın sende bir meta var ki maşallah

Son düzenleme:
İşte bunlar hep şekersizlikten... Menünü beğendim cici kız
Spora da şartlama kendini belki bi callan yaparsın belli mi olur
Benim 6 oldu sanırsam bugün. Buralar çoh güzel
boncuk bulmuş gibi sırıtıyorum sürekli

Allah önce Ata'ya sonra siz ebeveynlerine yardım etsin
Bizim evde de var bi sınavlı...
Annem sınava kadar kafama huni takıp gezmeye başlarım diyor
Ben de hala Sivas... Çalışıyorum akşamları dersaneye gidiyorum kppss var bu sene... Eylül'den beri bi koşturmacanın içindeyim... Sınav bitince feraha çıkarım diye ümitliyim bakalım...

Liseye giriş sınavı Can'ım..haziranda...dün evde hasta çocuğa arkadaşların test çözüyor şimdi diye sanırım 300 soru çözdürdüm zalım ana

Kolay gelsin sana da hayrisim.

Canım neyi hatirlatiyorsun popkek yiyerekmi kilo vereceksin komboda ne ya tadı çok elzem birseymi değil bence hepimizin canı çekiyor bence olmamış ortin olarak yikildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…