Valla ben bayılıyorum komboya. Begüş yazınca ağzımın suyu bilem aktı
Yeme bebem yemeyazsam olmuyor..
yazmasam olmaz....
en iyisi yememek ve yazmamak
sen fırtınamısın?Fırtınalar hep öyle yaaaa
Bizim için bir yaşam tarzı oldu artık
Sen sağol canımİyiyim canım hamdolsun
Menülerine yorumlamassın ellerine sağlık canım
@eflalim canim o nasıl bir ekşi insan gibi zayıfla kız
@Floweroflife eleştirilerimizin coooookk olumlu sonuç verdiğini gördüm menunden senin için seni dusundugumuz için canim
vorones canim diğer günlere gire menun gayet iyi dahada iyi olacak ins.
nehirnil111 kahvaltım iyi yani tok tutuyor yeterli geldi
@malipinaigdedali kızım siz neyin kafasindasiniz ya neler yazmissiniz öyle dans super ama çok erötük ve içiniz fesatmis bunuda öğrenmiş olduk
Sağol Canım. . sabah gene tartildm gram oynama yok. Ben de bugun saat 10 da kahvaltı yaptım. Yani birz farklı strateji yapayım dedim. Bi de 0 ekmek zor oluo ya. Ben 1 griisini yedim kepekli . Bakalım ne olacak@eflalim canim o nasıl bir ekşi insan gibi zayıfla kız
@Floweroflife eleştirilerimizin coooookk olumlu sonuç verdiğini gördüm menunden senin için seni dusundugumuz için canim
vorones canim diğer günlere gire menun gayet iyi dahada iyi olacak ins.
nehirnil111 kahvaltım iyi yani tok tutuyor yeterli geldi
@malipinaigdedali kızım siz neyin kafasindasiniz ya neler yazmissiniz öyle dans super ama çok erötük ve içiniz fesatmis bunuda öğrenmiş olduk
Kız sen nerlerdensin ? Fırtına mıydın sen ?
Sağol canım ..haklısın o olmasa da olurdu neyseki 1 y kaşığı di. Kuruyemiş ler iyi hoş da işte saati yanlışAfiyet olsun canım makarna tadımlık olmuş herhalde gayet güzel menü
Maşallah Eflalim bayağı adaptasyonlu gördüm seni yalnızz
Afiyet olsun canım çok güzel bana az geldi ama sen doyduysan harika
Harikasın abla o böreği yemedin ama çok şey kazandın
İstikrarlı nevo yine harikasın menün şahane
Afiyet olsun canım çok güzel
Pankekin ununu anlamam tam ama sağlıklı bir şey herhalde kuzuAfiyet olsun diğer her şey harika
Sabah çok az geldi gözüme doydun mu kuzum afiyet olsun
Kocam yengeç töbe
Zararlı şeylerin üzerine bir cızık çektim öyle okudum
Ahahah ne zorun var yengeçlerle yükselenim de başak
Afiyet olsun canım çok güzel menü spor da eklenince var ya tutmasınlar seni
Ahahaha yok artık bende Akrep burcuyumiki psikopat aynı evde miyiz hiç haberimiz yok görende bizi melek sanır
Afiyet olsun canım gayet güzel menü
Canım 1 kaşım bala limon sıkıp yiyebilirsin. Bala karabiber serpiştirip yiyebilirsin.ballı zencefilli bol limonlu çay çok iyi gelir özellikle ıhlamur da tercih edersen direncini yükseltir geçmiş olsun kuzum
Akrepppp ben akrepminnoş gibiyim ben eşim yengeç korktum ondan şuanda oysa ki çok naif evde kedi gibi kendi mutlu takılır
Ahahha benden de kork Mali
Muzlar fazla olmuş sende biliyorsun canım bir de sabah meyve yerine sağlam sağlıklı bir kahvaltı bu menüye nasıl güzel giderdi biliyor musun
Ooo canım akşam çok fazla 3 tane sarma okey 2 tane dolmabiber dediğin dolmamı bir diyette bu fazla karbon demek ve senin kilo vermeni engellerAkşama acıkıyorsan sabahına ve öğlene destek verebilirsin ara öğün koyabilirsin kendine hiç ara öğün göremedim
Afiyet olsun canım çok mantıklı aç olman çünkü bir şey girmemiş midenesabah kahvaltın nerede öğle sadece çorba detoks mu yapıyorsun böyle akşam saldırmadın inşallah insanın şekeri düşer
Afiyet olsun canım emzirdiğin için çerezler sana gerekli sağlıklı yemişsin sadece erişte olmamış sende biliyorsun onsuz da zaten doyardın sen etle yoğurt salata bile varmış
Afiyet olsun kuzum çok güzel menü
Afiyet olsun canım o aradaki bittere hiç gerek yokmuş gerisi güzel
Afiyet olsun iğdem sağlıklı yemişsin kaçamak yalancı sütlaç bile sağlıklıkelle kalorisi bol ama yakarsın sende bir meta var ki maşallah
Senin ara öğünleri arttırmak lazım Begüşüm eğer 4 teki yetmezse 5 te bi tane daha...4 deki acıkmayı çoğu kişi atlatıyo ben yemezsem titriyorum,hatta unutmuyorum baya önce teee @Ausenciakaptanımızken masumla titreme konusunda konuşmuştuk, günlerden salı,ben ogün ara öğünsüz atlatırım sandım yemedim,pazarda bi titreme gel,elim ayağım koyverdi gözlerim karardı,pazaryerine giderken yol üstü marketten çerez aldım yoğurtçu ablamın orda oturdum yedim geçsin diye
geçiyo ama sonrasında dayak yemiş gibi bitkin oluyorum,halsiz bırakıyo beni,ve yemeğe oturuncada doymak bilmiyorum
dünkü yediklerimden sonra 1 saat eliptik 20 dakika bölgesel çalıştım
Ayy umit oldu oluo bana yorumlarinz sanki yolunda gitmeyen şeyleé r var gibi . 66.9 kilom . 100 gr oynamamis yav. sinir etti . Artı dà değil yaniBence daha önceki günlerden çok daha iyi menü
Canım şu sisene çubuk tarçın at o gercekten tokluk hissi veriyorilacı öğlen yemeğinden sonra alıyodum mesela saat 14,30 dan sonra titreme geliyodu, ilacı kesince yine 16,30-17,00 gibi gelmeye başladı,doktora söyleyince araya öğün ekle dedi bende 15-15,30 gibi ara öğün yapmaya çalışıyorum ilacı da tamamen kestim iğde
ya bide bende mi oluyo bitek anlamıyorum,mesela 12 de yemek yedim ya saat 4 de ki ara öğün beni kesmiyo ben baya bildiğin acıkıyorum,midemde kurt var sanki
napcağımı bilsem çözemedim gitti
şeker kısır döngüsünü biliyorum çok okudum video izledim,aşmam lazım biliyorum ama ben bir ömür bunları hayatımdan çıkaramam çıkarmakta istemiyorum sıkıntı burda zaten
İgdem ben de 3 öğün é mi çıksam diorum. . Bi de karatay takiliodum kismen hani. Onu da biraksam mi. Hani vücudu sasirtin falan denio ya duraklama olunca sence ne dersinSenin ara öğünleri arttırmak lazım Begüşüm eğer 4 teki yetmezse 5 te bi tane daha...
Yeme demek çözüm değil senin için...
Sık ara öğünlü. Ve hatta keşke bunun için bi diyetisyenle görüşsen. Yaptın mı hiç bilmiyorum
1 hafta temiz beslen ve hiç tartılma bak nası oynarAyy umit oldu oluo bana yorumlarinz sanki yolunda gitmeyen şeyleé r var gibi . 66.9 kilom . 100 gr oynamamis yav. sinir etti . Artı dà değil yani
Evet canım. Çok haklısın . Hareketsizlik de etkili. Bi de hemen motivasyon um düşüyor. Ya. İyi madem ben de böyle 2 çocuk annesi tombak birı olurum diorim1 hafta temiz beslen ve hiç tartılma bak nası oynar
Canavar gibi metan var yahu. Hareketsizsin ve bu yemeyle sabit geliyorsun başkası olsa artılıydı kesin... Ve kıymetin bilmiyorsun voronesim... Yavaş yavaş toparla emzirmenin zayıflamaya olan etkisini iyi kullanırsan mis gibi de iner tartın
Kız senin karataylı halin miydi grissini yemişsin bal var ....İgdem ben de 3 öğün é mi çıksam diorum. . Bi de karatay takiliodum kismen hani. Onu da biraksam mi. Hani vücudu sasirtin falan denio ya duraklama olunca sence ne dersin
O da bir tercih elbette... Ama ileride ya pişman olursan elinde böyle meta varken dişini sıkmadığına?Evet canım. Çok haklısın . Hareketsizlik de etkili. Bi de hemen motivasyon um düşüyor. Ya. İyi madem ben de böyle 2 çocuk annesi tombak birı olurum diorim
Senin ara öğünleri arttırmak lazım Begüşüm eğer 4 teki yetmezse 5 te bi tane daha...
Yeme demek çözüm değil senin için...
Sık ara öğünlü. Ve hatta keşke bunun için bi diyetisyenle görüşsen. Yaptın mı hiç bilmiyorum
Canım şu sisene çubuk tarçın at o gercekten tokluk hissi veriyor
He işte atlama ara öğününü... Kötü olmayı beklemeden hemen atıştır bişeyler... Anlarsın zaten o açlık hissinin geleceğini... Atladığından olabilir diye düşündüm. Bi de böyle deneyelim. Bugün ne var mesela aralarda? Planın ne ?gittim iğde,sabahla öğlenki ara öğünü kaldırdı,öğlenle akşam arasına iki tane koydu normalde
bende arada kendimi deniyim yemeden atlatayım az kalori alayım düşüncesiyle hareket ediyorum ama genelde başarılı olmuyor,aslında ara öğünü atlamasam belki akşamdan sonraki şeker yeme isteğimde geçer
esra onu çok denedim,hiç bi etkisi yok varsada çok az vardı hissetmedim hiç
He işte atlama ara öğününü... Kötü olmayı beklemeden hemen atıştır bişeyler... Anlarsın zaten o açlık hissinin geleceğini... Atladığından olabilir diye düşündüm. Bi de böyle deneyelim. Bugün ne var mesela aralarda? Planın ne ?
hiç sıkma canını yerken doyacağını düşün.aynen iğde,kötü olmadan yemem lazım yoksa kurtarmıyo
hissediyorum tabi hissetmem mi
şekersiz süt+meyva demiş
yoğurt+meyva/2 tüm ceviz demiş
2 grissini yada diyet bisküvi yanında yeşil çay veya bitki çayı demiş
bugün için hiçbiri yok sadece yanımda zeytin,peynir,1 ayva,1 portakalım var
sedece ayva yiyebilirim
yarından itibaren planlı olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?