diyet kardeşliği

İyiyim canım hamdolsun
Menülerine yorumlamassın ellerine sağlık canım
Sen sağol canım

Afiyet olsun canım güzel o vakit

Sağol Canım. . sabah gene tartildm gram oynama yok. Ben de bugun saat 10 da kahvaltı yaptım. Yani birz farklı strateji yapayım dedim. Bi de 0 ekmek zor oluo ya. Ben 1 griisini yedim kepekli . Bakalım ne olacak

Sağol canım ..haklısın o olmasa da olurdu neyseki 1 y kaşığı di. Kuruyemiş ler iyi hoş da işte saati yanlış

Senin ara öğünleri arttırmak lazım Begüşüm eğer 4 teki yetmezse 5 te bi tane daha...
Yeme demek çözüm değil senin için...
Sık ara öğünlü. Ve hatta keşke bunun için bi diyetisyenle görüşsen. Yaptın mı hiç bilmiyorum

Canım şu sisene çubuk tarçın at o gercekten tokluk hissi veriyor

İgdem ben de 3 öğün é mi çıksam diorum. . Bi de karatay takiliodum kismen hani. Onu da biraksam mi. Hani vücudu sasirtin falan denio ya duraklama olunca sence ne dersin

Ayy umit oldu oluo bana yorumlarinz sanki yolunda gitmeyen şeyleé r var gibi . 66.9 kilom . 100 gr oynamamis yav. sinir etti . Artı dà değil yani
1 hafta temiz beslen ve hiç tartılma bak nası oynar
Canavar gibi metan var yahu. Hareketsizsin ve bu yemeyle sabit geliyorsun başkası olsa artılıydı kesin... Ve kıymetin bilmiyorsun voronesim... Yavaş yavaş toparla emzirmenin zayıflamaya olan etkisini iyi kullanırsan mis gibi de iner tartın

Evet canım. Çok haklısın . Hareketsizlik de etkili. Bi de hemen motivasyon um düşüyor. Ya. İyi madem ben de böyle 2 çocuk annesi tombak birı olurum diorim

İgdem ben de 3 öğün é mi çıksam diorum. . Bi de karatay takiliodum kismen hani. Onu da biraksam mi. Hani vücudu sasirtin falan denio ya duraklama olunca sence ne dersin
Kız senin karataylı halin miydi grissini yemişsin bal var ....
Senin vücudun akçam çaylarında yediklerini yememeye ihtiyacı var. Kuru yemiş de olsa başka bişey de olsa ya çay içmeyeceksin ya da iradene hakim olup yanına bişey yemeyeceksin. Çok canın çekerse e bi de emziriyorsun... O zaman belki 3-4 badem ya da 2 ceviz- 1-2 hurma... Başlarda yetmez ama birkaç gün alışınca fazla bile gelir

Evet canım. Çok haklısın . Hareketsizlik de etkili. Bi de hemen motivasyon um düşüyor. Ya. İyi madem ben de böyle 2 çocuk annesi tombak birı olurum diorim
O da bir tercih elbette... Ama ileride ya pişman olursan elinde böyle meta varken dişini sıkmadığına?
Yemenin de kilonun da sonu yok...

gittim iğde,sabahla öğlenki ara öğünü kaldırdı,öğlenle akşam arasına iki tane koydu normalde
bende arada kendimi deniyim yemeden atlatayım az kalori alayım düşüncesiyle hareket ediyorum ama genelde başarılı olmuyor,aslında ara öğünü atlamasam belki akşamdan sonraki şeker yeme isteğimde geçer

Canım şu sisene çubuk tarçın at o gercekten tokluk hissi veriyor

esra onu çok denedim,hiç bi etkisi yok varsada çok az vardı hissetmedim hiç

He işte atlama ara öğününü... Kötü olmayı beklemeden hemen atıştır bişeyler... Anlarsın zaten o açlık hissinin geleceğini... Atladığından olabilir diye düşündüm. Bi de böyle deneyelim. Bugün ne var mesela aralarda? Planın ne ?

aynen iğde,kötü olmadan yemem lazım yoksa kurtarmıyo
hissediyorum tabi hissetmem mi

şekersiz süt+meyva demiş
yoğurt+meyva/2 tüm ceviz demiş
2 grissini yada diyet bisküvi yanında yeşil çay veya bitki çayı demiş

bugün için hiçbiri yok sadece yanımda zeytin,peynir,1 ayva,1 portakalım var
sedece ayva yiyebilirim
yarından itibaren planlı olmalıyım

hiç sıkma canını yerken doyacağını düşün.
Bugün işten çıkınca ayva alayım. en son 3-4 sene önce tatlısını yemiştim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…