diyet kardeşliği

Begüşüm acep senn bu lacın dozu filan değiştirilebilir mi? (Bilmediğimden soruyorum, titreme geliyor demişsin ya)
Çünkü yediğin şeyler seni her defasında daha kötü yapar biliyorsun... Şeker paradoksu yedikçe yiyesin geliyor ama yersen de iyileşmiyorsun. Naapsak ki sana? begum75

ilacı öğlen yemeğinden sonra alıyodum mesela saat 14,30 dan sonra titreme geliyodu, ilacı kesince yine 16,30-17,00 gibi gelmeye başladı,doktora söyleyince araya öğün ekle dedi bende 15-15,30 gibi ara öğün yapmaya çalışıyorum ilacı da tamamen kestim iğde

ya bide bende mi oluyo bitek anlamıyorum,mesela 12 de yemek yedim ya saat 4 de ki ara öğün beni kesmiyo ben baya bildiğin acıkıyorum,midemde kurt var sanki

napcağımı bilsem çözemedim gitti

şeker kısır döngüsünü biliyorum çok okudum video izledim,aşmam lazım biliyorum ama ben bir ömür bunları hayatımdan çıkaramam çıkarmakta istemiyorum sıkıntı burda zaten

sen böyle diyince içime oturdu esra
Içine o zararlı şeyler oturacağına ben oturayım bu kacamaklarla süreci boşuna uzatiyorsun ve vucuduna bi katkısı yok zaten korumaya geçinde evinde yapıp mis gibi yersin dün eşim ve oğlum çok sever revani yaptim kız bile yedi ellerimle yedirdim düşün can çeker yapcak birşey yok sonuçta bu yiyecekler hep hayatımızda olacak

esra sen bana böyle şeyleri hep söyle belki akıllanırım ben

O 4 te acıkma olayı çoğu insanda var galiba ya. Spor ne durumda senin ? Yapıyor musun ?

O 4 te acıkma olayı çoğu insanda var galiba ya. Spor ne durumda senin ? Yapıyor musun ?

4 deki acıkmayı çoğu kişi atlatıyo ben yemezsem titriyorum,hatta unutmuyorum baya önce teee Ausencia kaptanımızken masumla titreme konusunda konuşmuştuk, günlerden salı,ben ogün ara öğünsüz atlatırım sandım yemedim,pazarda bi titreme gel,elim ayağım koyverdi gözlerim karardı,pazaryerine giderken yol üstü marketten çerez aldım yoğurtçu ablamın orda oturdum yedim geçsin diye

geçiyo ama sonrasında dayak yemiş gibi bitkin oluyorum,halsiz bırakıyo beni,ve yemeğe oturuncada doymak bilmiyorum
dünkü yediklerimden sonra 1 saat eliptik 20 dakika bölgesel çalıştım

@eflalim canim o nasıl bir ekşi insan gibi zayıfla kız

Floweroflife eleştirilerimizin coooookk olumlu sonuç verdiğini gördüm menunden senin için seni dusundugumuz için canim
vorones canim diğer günlere gire menun gayet iyi dahada iyi olacak ins.

nehirnil111 kahvaltım iyi yani tok tutuyor yeterli geldi

malipina igdedali kızım siz neyin kafasindasiniz ya neler yazmissiniz öyle dans super ama çok erötük ve içiniz fesatmis bunuda öğrenmiş olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…