Teşekkürler Hülya ablacım.Kolay gelsin sana da hayrisim.
Bende seni görünce ekstra seviniyorum leyla mecnunu da görmüş gibi
Ben etiketliyorum
Begüşüm acep senn bu lacın dozu filan değiştirilebilir mi? (Bilmediğimden soruyorum, titreme geliyor demişsin ya)
Çünkü yediğin şeyler seni her defasında daha kötü yapar biliyorsun... Şeker paradoksu yedikçe yiyesin geliyor ama yersen de iyileşmiyorsun. Naapsak ki sana?begum75
Içine o zararlı şeyler oturacağına ben oturayım bu kacamaklarla süreci boşuna uzatiyorsun ve vucuduna bi katkısı yok zaten korumaya geçinde evinde yapıp mis gibi yersin dün eşim ve oğlum çok sever revani yaptim kız bile yedi ellerimle yedirdim düşün can çeker yapcak birşey yok sonuçta bu yiyecekler hep hayatımızda olacak
sen böyle diyince içime oturdu esra
Bende seninkileri canim
esra sen bana böyle şeyleri hep söyle belki akıllanırım benIçine o zararlı şeyler oturacağına ben oturayım bu kacamaklarla süreci boşuna uzatiyorsun ve vucuduna bi katkısı yok zaten korumaya geçinde evinde yapıp mis gibi yersin dün eşim ve oğlum çok sever revani yaptim kız bile yedi ellerimle yedirdim düşün can çeker yapcak birşey yok sonuçta bu yiyecekler hep hayatımızda olacak
O 4 te acıkma olayı çoğu insanda var galiba ya. Spor ne durumda senin ? Yapıyor musun ?ilacı öğlen yemeğinden sonra alıyodum mesela saat 14,30 dan sonra titreme geliyodu, ilacı kesince yine 16,30-17,00 gibi gelmeye başladı,doktora söyleyince araya öğün ekle dedi bende 15-15,30 gibi ara öğün yapmaya çalışıyorum ilacı da tamamen kestim iğde
ya bide bende mi oluyo bitek anlamıyorum,mesela 12 de yemek yedim ya saat 4 de ki ara öğün beni kesmiyo ben baya bildiğin acıkıyorum,midemde kurt var sanki
napcağımı bilsem çözemedim gitti
şeker kısır döngüsünü biliyorum çok okudum video izledim,aşmam lazım biliyorum ama ben bir ömür bunları hayatımdan çıkaramam çıkarmakta istemiyorum sıkıntı burda zaten
Nasılsın canım
Cuma'ya parti var mı apla ona göre hazırlık yapayımİyiyim canım hamdolsun
Menülerine yorumlamassın ellerine sağlık canım
Valla ben bayılıyorum komboya. Begüş yazınca ağzımın suyu bilem aktıCanım neyi hatirlatiyorsun popkek yiyerekmi kilo vereceksin komboda ne ya tadı çok elzem birseymi değil bence hepimizin canı çekiyor bence olmamış ortin olarak yikildim
Şununla bayılmak ister misin cici kızValla ben bayılıyorum komboya. Begüş yazınca ağzımın suyu bilem aktı
Cuma fırtınalar fena esecekCuma'ya parti var mı apla ona göre hazırlık yapayım
Fırtınalar hep öyle yaaaaCuma fırtınalar fena esecek
O 4 te acıkma olayı çoğu insanda var galiba ya. Spor ne durumda senin ? Yapıyor musun ?
Aa aşk olsun iğdem hiç yer miyim öyle şeylerŞununla bayılmak ister misin cici kız Eki Görüntüle 2113579
Kız sen nerlerdensin ? Fırtına mıydın sen ?Fırtınalar hep öyle yaaaa
Bizim için bir yaşam tarzı oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?