tamamdır anlaştıkhiç sıkma canını yerken doyacağını düşün.
Bugün işten çıkınca ayva alayım. en son 3-4 sene önce tatlısını yemiştim herhalde
Cuma'ya parti var mı apla ona göre hazırlık yapayım
Normalde hepfit fıytınasın dedi. Ben de menüleri fıytınaya bildirdim. Ama sporu Begüşe şeyetmişim... Dün gece farkettim de iyi böyle sanki ya
İyiyim canım hamdolsun
İnşallah cumaya eksi gelirim bakalim ne kadar olacak
Öyle demeee Mersini seçerim
Mendilleri hazırlıyorum ben o zaman
Öyle demeee Mersini seçerim
Kız normalde farketmez de sizin kasıgalarda bi Lunya var ne yapsam beğenmiyor ya bi mana buluyor o sıkıntı
Dır arkasından konuşmak gbi olmasın @Lunya
Kilondurumlarim kotu..hasimoto tiroidi cikti tedaviye basladim..kilo aldim ve vermek icin hic motivasyonum yok ne yazik ki..spor yapasim yok diyet yapasim yok. Kisir bir dongudeyim.Teşekkürler Hülya ablacım.
Eeee kilo ne durumda
Korumadakileri de ayırdı ya bizim başganlar...benim menüler hep sıkıntılı olduğundan ne tarafa gitsem laf yiyorum o yüzden bana her yol angara
benim dünkü menüyüde görmedi arada kaynadı sanırım
bence sen korumadasın taraf niye seçiyon ki?
Cumaya belgeleri tamamla bi gruba alalım benceKilondurumlarim kotu..hasimoto tiroidi cikti tedaviye basladim..kilo aldim ve vermek icin hic motivasyonum yok ne yazik ki..spor yapasim yok diyet yapasim yok. Kisir bir dongudeyim.
Yaz gelmeden fit olmak istiyorum tatile gideceğim yeni kıyafetler alacağım ins. Sıkıldım artık şu yaglardanCumaya belgeleri tamamla bi gruba alalım bencebegum75
Başlamak lazım abla ipin ucu kaçıyor. Yaz gelince zaten bi rehavet çöküyor. En güzel zamanlar...
Çok geçmiş olsun bi de...
belgeler tamamsa her türlü bi yer buluruz ama birde istemek lazım,seninde dediğin gibi yaza ne kaldı şunun şurasında bundan alaa sebep mi olurCumaya belgeleri tamamla bi gruba alalım bencebegum75
Başlamak lazım abla ipin ucu kaçıyor. Yaz gelince zaten bi rehavet çöküyor. En güzel zamanlar...
Çok geçmiş olsun bi de...
Tabi canım biz dönüp de bakmayız bile bunlar ne kiEki Görüntüle 2113611 KASIRGALAR
Tabisi fırtınasınFırtınalar hep öyle yaaaa
Bizim için bir yaşam tarzı oldu artık
Sen kendin aslında biliyorsun kendini kuzum yoksa metan çok iyi bunun da farkındasınSağol canım ..haklısın o olmasa da olurdu neyseki 1 y kaşığı di. Kuruyemiş ler iyi hoş da işte saati yanlış
Begüş aslında çok güzelmiş biliyor musun acayip ara öğünler tok tutar özellikle yoğurt meyve ve ceviz bildiğin benim bazı akşamları öğünüm ana öğünümaynen iğde,kötü olmadan yemem lazım yoksa kurtarmıyo
hissediyorum tabi hissetmem mi
şekersiz süt+meyva demiş
yoğurt+meyva/2 tüm ceviz demiş
2 grissini yada diyet bisküvi yanında yeşil çay veya bitki çayı demiş
bugün için hiçbiri yok sadece yanımda zeytin,peynir,1 ayva,1 portakalım var
sedece ayva yiyebilirim
yarından itibaren planlı olmalıyım
Aklını karıştırma o bir fırtına
Diyette benEki Görüntüle 2113611 KASIRGALAR
Hımmm anladımmm..cakılcım 152 dakika normal yürüyüşse 152 puan yapıyor,ordaki 130 puan sadece 500 ip +130 zıplama içindi,şimdi ona 152 puan daha ekliycem 282 puanın oldu
ya makbule akşam yemeğinden sonra çoğu zaman canım acayip tatlı çekiyo,yemeyince sinirli gergin oluyorum hiç birşeye konsantrem kalmıyoaşamadım bu olayı
morti menünü beğendim,afiyet olsun
sanırım dün spor yapamadın,olsun hergün spor olmaz zaten,haftada 1 gün sana yeter
flawır genelde akşam yemeğinden sonra tatlı krizi yaşıyorum ben
aşamadım şu sorunumu
AA ne güzel :)Enerji n supersin
Başın sağolsun canım
Kuzuya geçmiş olsun
Aaa mende boğayı m
Hoşgeldiniz canım
Nasılsın
Aaa bizim evlilik yıldönümü muz
Gece gene +18baglamisdiniz
Aleykum selam canim
Teşekkürler açıklama için..ama nasıl helva hala anlamadım..Selamın aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah hepimiz için bol eksili ve çok güzel bir gün olur
Sağ olsun büyük kızdan ancak sabahları fırsat oluyor da laptobdan bakabiliyorum
Umarım herkes çok iyidir
Seviliyorsunuz çıtır kızlar
Canım Karatay teyze bir kibrit kutusu kadar helvaya izin veriyor oda balığın içindeki belli bir maddenin zehirlenmeyi önlesin diyeben geçmişte fırına verip de yerdim ama tabi sıcak olunca Gİ daha yüksek oluyor o yüzden sıkıntılı olabilir sen yine olduğu gibi herhangi bir işlem yapmadan ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?