diyet kardeşliği

benim menüler hep sıkıntılı olduğundan ne tarafa gitsem laf yiyorum o yüzden bana her yol angara
benim dünkü menüyüde görmedi arada kaynadı sanırım
bence sen korumadasın taraf niye seçiyon ki?

Teşekkürler Hülya ablacım.
Eeee kilo ne durumda
Kilondurumlarim kotu..hasimoto tiroidi cikti tedaviye basladim..kilo aldim ve vermek icin hic motivasyonum yok ne yazik ki..spor yapasim yok diyet yapasim yok. Kisir bir dongudeyim.

benim menüler hep sıkıntılı olduğundan ne tarafa gitsem laf yiyorum o yüzden bana her yol angara
benim dünkü menüyüde görmedi arada kaynadı sanırım
bence sen korumadasın taraf niye seçiyon ki?
Korumadakileri de ayırdı ya bizim başganlar...

Menü yorumlamadı daha fırsat bulamadı zaar

Kilondurumlarim kotu..hasimoto tiroidi cikti tedaviye basladim..kilo aldim ve vermek icin hic motivasyonum yok ne yazik ki..spor yapasim yok diyet yapasim yok. Kisir bir dongudeyim.
Cumaya belgeleri tamamla bi gruba alalım bence begum75
Başlamak lazım abla ipin ucu kaçıyor. Yaz gelince zaten bi rehavet çöküyor. En güzel zamanlar...
Çok geçmiş olsun bi de...

Başlamak lazım abla ipin ucu kaçıyor. Yaz gelince zaten bi rehavet çöküyor. En güzel zamanlar...
Yaz gelmeden fit olmak istiyorum tatile gideceğim yeni kıyafetler alacağım ins. Sıkıldım artık şu yaglardan

belgeler tamamsa her türlü bi yer buluruz ama birde istemek lazım,seninde dediğin gibi yaza ne kaldı şunun şurasında bundan alaa sebep mi olur Daydream- hadi gel başlıyalım
bu arada geçmiş olsun

Fırtınalar hep öyle yaaaa
Bizim için bir yaşam tarzı oldu artık
Tabisi fırtınasın
Sağol canım ..haklısın o olmasa da olurdu neyseki 1 y kaşığı di. Kuruyemiş ler iyi hoş da işte saati yanlış
Sen kendin aslında biliyorsun kendini kuzum yoksa metan çok iyi bunun da farkındasın

Begüş aslında çok güzelmiş biliyor musun acayip ara öğünler tok tutar özellikle yoğurt meyve ve ceviz bildiğin benim bazı akşamları öğünüm ana öğünümSen düzene koyarsan böyle yap derim akşama hissetmezsin
böyle olmaz tarafını seç litfen

Eki Görüntüle 2113593
birisini seç lütfen
Aklını karıştırma o bir fırtına
Diyette ben

Hımmm anladımmm..
Ama paketli ürün niye?
Mesela hurma falan yesen?

Teşekkürler açıklama için..ama nasıl helva hala anlamadım..
Un helvası mı, irmik helvası mı yoksa şu satılan tahin helvası mı?(ay umarım satılan tahin helvasıdır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…