- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Ev ve okul arasında sıkıstım kaldım resmen günde 3 mile leslıe yapıyorum ya son 10 dk sını falan kız durmasını İÇİN kucagımda birlikte yapıyoruzBennn üstelik çocukta yokneredeysem orda kalmak istiyorum
Ekmek yemiyom, şeker orucuuuuu, ohmmmmmmmşöyle bi tost olsa yesem
Ev ve okul arasında sıkıstım kaldım resmen günde 3 mile leslıe yapıyorum ya son 10 dk sını falan kız durmasını İÇİN kucagımda birlikte yapıyoruz
He he 10 kilo ağırlık Bı de tek kolumdaOoooo ağırlıkla leslie, süper
ben bugün hiçbişe yemedim bi yudum su da içmedim ölü gibiyimEkmek yemiyom, şeker orucuuuuu, ohmmmmmmm
Ah yawruummm kuramam sana ben, at bişeyler ağzınaben bugün hiçbişe yemedim bi yudum su da içmedim ölü gibiyim
Tek kol kötüymüşHe he 10 kilo ağırlık Bı de tek kolumda
Ille tost mu yicen, güzel bi kahvaltı yapben bugün hiçbişe yemedim bi yudum su da içmedim ölü gibiyim
Hiç iştah yok kuzum. Normalde şu an canımın tatlı çekmesi lazım onu bile istemiyoAh yawruummm kuramam sana ben, at bilirler ağzına
Ay fırsatı değerlendir yeme mi desem yoksa kıyamayıp yengiye baskı mı yapsam bilemedim arada kaldımHiç iştah yok kuzum. Normalde şu an canımın tatlı çekmesi lazım onu bile istemiyo
Ekmek yok evde
Hepfit hatun zor mu geliyor şeker orucu?
Benım gibi olan var mı ya sabah okula gidiyorum gidesim gelmiyor okuldan eve gelecegım gelesim gelmiyor ikisi de birbirinden yorucu sureklı Bı mal gibiyim omrum geciyor her sey yarim yamalak kalıyor Allahım su donem bitsin su Çocuklar buyusın
He valla bu seferki çok ağır başladı niyeyse. Adım attırmıyo şerfsizAy fırsatı değerlendir yeme mi desem yoksa kıyamayıp yengiye baskı mı yapsam bilemedim arada kaldım
..
O zaman meyve ye evde varsa , iki kaşık da yoğurt hop..
Niye böyle teyzeden mi??
Ekmek yok evdeMutfağa gidebilsem yapcam da çakıldım yatağa. Herife dedim yemek yapcak halim yok otelden bişeyler getir. Hani otel babamızın ya
Ahahahaben halayı burda duydum kendimi bildim bileli teyze
ben demedim valla öyle yazıyo.karıkoca ona göre ayağınızı denk alın birbirinize karşı
Oyyyy yat dinlen madem, sıcak su torbası çok işe yarıyor..He valla bu seferki çok ağır başladı niyeyse. Adım attırmıyo şerfsiz
Hepfit hatun zor mu geliyor şeker orucu?
Bana da ilk günler çok zor gelmişti..
Ben tatlandırıcı almıştım bir iki kullandım sonra tadı çok kötü diye bıraktım amma işr yaradı tatlı krizini geçirmeye
Benimde yemegim Yok, eve gidince koş koş mutfağa
beeennn
sabah zorla geliyorum işe,akşamda eve gidesim gelmiyo,evde çok yoruluyorum,hele yemeğim yoksa
Allahtan bugün yemeğim var ama bugünde pazara çıkmam lazımbitmiyorduuu
Yok kuzu bizim eve ekmek girmiyo. Haftada bir bi tane, o da herif izinli olduğunda kahvaltıda yesin diye. Başka da alınmaz. Ekmek arası bişey yeme kaçamağı şansım yok yaniBi rahatladım niyeyse, demek ekmek yok evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?