bariz şu var diyemem,genel olarak iş yapmak bünyeme tersKızlar en sevmediğiniz ev işi hangisi??
Benimki açık ara çamaşır yıkamak :)
HepsiKızlar en sevmediğiniz ev işi hangisi??
malicim,bi duş al,sıcacık giyin yat aşağıyaHe valla bu seferki çok ağır başladı niyeyse. Adım attırmıyo şerfsiz
bende zengin olmalıymışımHepsierkek olmalıymışım ben
Yok kuzu bizim eve ekmek girmiyo. Haftada bir bi tane, o da herif izinli olduğunda kahvaltıda yesin diye. Başka da alınmaz. Ekmek arası bişey yeme kaçamağı şansım yok yani
Bi tost yapsana yiyimOyyyy yat dinlen madem, sıcak su torbası çok işe yarıyor..
Geçmiş olsun kuzucuuumm
bende zengin olmalıymışım
sırtıma çanta diyar diyar gezmeliymişim
Benimde yemegim Yok, eve gidince koş koş mutfağa
De mi bak doğru diyon saldırırım valla. Gidim yımırta kırim yiyimmalicim,bi duş al,sıcacık giyin yat aşağıya
bide çok geç olmadan çorba bişey ye,ileriki saatlerde şekerin oynarda yemeğe saldırırsın maazallah...
ayy tam çıldırmalık
hani temizlik olsa ertelersinde yemek olmayınca erteliyemiyorsunda
HepsiKızlar en sevmediğiniz ev işi hangisi??
Panter emel aramızdaAhahaha
Oo söyleyeyim o zaman denk alsın ben daha fenayımdırkedi gibiyimdir aslında ama vardır bir bildikleri panter miyim yoksa o da kedigillerden
Kızlar en sevmediğiniz ev işi hangisi??
Taklitlerimden sakınınızPanter emel aramızda
Şiddetinden sakınınız
Ben de ben de. Hiç sevmem makine boşaltmayı. Çamaşırın her olayına gıcığım..Yıkanmış bulaşık makinesini boşaltmakkuruyan çamaşırları da almaya zorlanıyorum katla yerine koy Diğer şeyleri severim yani aslında iş sevmiyorum ama elim hızlı yapıyorum
Allah'tan çocuk Yok, eşim ne yapsam yerüşenirsem peynir ekmek gecistirir de
Taklitlerimden sakınınız
Aynı ben kesinlikle turist gibi gezsem sadece fotoğraf çeksem oralarıbende zengin olmalıymışım
sırtıma çanta diyar diyar gezmeliymişim
İşte ekmek de karbonhidrat, karbonhidrat da şeker, senin vucüt şeker istiyor canım, bişey dicem yalnız Şevkini kırmak istemem ama sen zaten kilo verdin, spor da yapıyorsun, kas gelişimi için az da olsa karbonhidrat Alman gerek ya da kendini çok zorlayıcı spor yapma bence..Kuzum ben tatlı istemiyorum ki, ekmek istiyorum
Benimde yemegim Yok, eve gidince koş koş mutfağa
Ben de ben de. Hiç sevmem makine boşaltmayı. Çamaşırın her olayına gıcığım..
Ata 2 kg almış ama boyu 10 cm uzadı...avantajı var Adamın :))atada bi ara diyet yapıyodu
başlayın ikinizde yine yeniden.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?