- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Bizim eve de ekmek girmiyorBi tost yapsana yiyim
Aynı ben kesinlikle turist gibi gezsem sadece fotoğraf çeksem oraları
Ata 2 kg almış ama boyu 10 cm uzadı...avantajı var Adamın :))
Bizim eve de eşim sebebiyle giriyor o da yarısını akşam yarısını da sabah kahvaltıya yiyor öyle devir daimBizim eve de ekmek girmiyor
Şansına küs mali
Ama sıcak bir çorba yapayım
Ay ben de herşeye ok de çamaşıra karşıyım..Yıkanmış bulaşık makinesini boşaltmakkuruyan çamaşırları da almaya zorlanıyorum katla yerine koy Diğer şeyleri severim yani aslında iş sevmiyorum ama elim hızlı yapıyorum
Hayaller ne kadar güzelbende yaaa
gezsem dolansam fotoğraf çeksem yesem içsem kilo almasam
oo maşallah ataya
o zaman sen onu baya kilo verdi say,ergenler biranda uzuyolar işte
Tüh sağlık olsun napakBizim eve de ekmek girmiyor
Şansına küs mali
Ama sıcak bir çorba yapayım
Benimki bildiğimden beri 78 kg gram oynamıyor adamBizim eve de eşim sebebiyle giriyor o da yarısını akşam yarısını da sabah kahvaltıya yiyor öyle devir daimadam anca 62 kilo olmuş 3 sene de sıksa az 60-58 geliyor evlenirken çıtır 57 idi ben 55 düşün
Evet ya onları katlamak ne zor geliyor 1-2 gün çamaşırlıkta bana bakıyorlar bende onlara ama sonra kafamı çeviriyorum puzzle yapıp kitap okuyorumAy ben de herşeye ok de çamaşıra karşıyım..
Hele kurumuşlardı toplamak ölüm yaw
İyi yapıyorsunuz canım çokta sağlıklı değil zaten tam tahıl buğday olmadığı süreceBenimki bildiğimden beri 78 kg gram oynamıyor adam
Tek iyi yönü ekmek yemez,beni de o alıştırdı sağolsun, ekmek alırız eve küflenir gider.. önceleri ziyan olmasın diye yerdim
tam bana cuk oturdu
Ahahha ciddi misin bu kadar olurtam bana cuk oturdu
sanayideyim ya şimdi
hemen hayat öpücüğü verim yanaş
igdedali hiç yiyesim yoktu ama ayvamı yiyiyorum şimdi
pazarda şekerim oynar falan cız coza gözüm kaymasın
Çıkardın mı
çocuk olmayınca rahat oluyo evet
yazın oğlum ananesindeyken evde yemek varmış yokmuş hiç gerilmiyorum ama oğlum evdeyken hep telaş,napalım bunlarda tatlı telaşlar,canı sağolsun
hemen hayat öpücüğü verim yanaş
Çıkardın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?