diyet kardeşliği

Hımmm anladımmm..
Ama paketli ürün niye?
Mesela hurma falan yesen?

paketli ürün hata kabul ediyorum flawır,normalde gerçekten karşıyım,diyetti geçtim sağlık açısındanda düşününce yememeliyiz
hurma olayını konuştuk şuan alabileceğim hurmanın kilosu 60 tl den başlıyo,alamam yani..

Kahvaltiyi gec yapmistim begus.2 öğünle idare ederim bugun.kv benle dönecek kp icin biseyler yapmistir ya da yapacaktir diye umuyorum.

o zaman inşallah yapmıştır
senin bugün okul yokmu bu arada?

en kötüsüde o dayy,kıyafetler olmuyor
ama tabikide herşeyin başı sağlık,sorunu buldunuz ee ilaçlarınıda kullanıyosun,diyete başlamak için bahanen yok aslında,ramazana kadar hedef belirle ve başla derim

Ouwww o kadar pahalı mı yaw orada?
Burda 200 gramlık hurma paketlerde 2 euro,o zaman kuru üzüm falan daha sağlıklı birşeyler bul bence , evde bulunsun ihtiyaç anı için.. sana diyorum ama ben de aynısıyım, ama evde kuru kayısı, kuru erik falan olunca en kötüsü ağzıma bir tane atıyorum

flawır en uygun iran hurması var oda sadece ramazanda getiriyolar,15 tl idi bu sene kilosu,şunun şurasında ramazana ne kaldı demi ama :)) diğerleri kudüs hurması onlar çok pahalı malesef
hesap yapınca sizdekinin kilosuda 45 tl ye civarında ama oranın parası değerli o yüzden dokunmaz tabi

kuru üzüm var varda olunca aklıma düşüyo yiyorum olmayınca ara öğüne aranıyor,dengeyi kurmak sıkıntı

Neresi kiz UK de isen atlar gelirim bak.
Uk değilim, Portekizdeyim ben, ama ikisi de aynı saat diliminde , sonunda Benimle aynı zamanda olan biri var :) :)
Genelde kızlar öğle yemeği yerken ben kahvaltı yApıyorum,onlar uyumaya giderken ben işleri yeni bitirip geliyorum falan

Aaa ne guzel o zaman tatile gelirim.

takıma mı sızmaya çalışıyosun
Sizdim bile .

Evet bizimki de 45 liraya denk geliyor ama burası için 2 euro pahalı değil..
Ramazan’da stok yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…