Günaydın tatlimGünaydın herkese
Mesai basladi mi.Günaydın herkese
Hımmm anladımmm..
Ama paketli ürün niye?
Mesela hurma falan yesen?
Iradene hayranım ya nasıl hedefe odaklanmissinSrlam kızlar. Köye geldik kv ye bugun annem babamla.kv yemek pide yaptirmis yedim elmami oturdumaksama napcam bilmem
çorba salata olabilirmi öğretmenimSrlam kızlar. Köye geldik kv ye bugun annem babamla.kv yemek pide yaptirmis yedim elmami oturdumaksama napcam bilmem
Günaydın canımGünaydın herkese
Srlam kızlar. Köye geldik kv ye bugun annem babamla.kv yemek pide yaptirmis yedim elmami oturdumaksama napcam bilmem
Sagol canımIradene hayranım ya nasıl hedefe odaklanmissin
Kahvaltiyi gec yapmistim begus.2 öğünle idare ederim bugun.kv benle dönecek kp icin biseyler yapmistir ya da yapacaktir diye umuyorum.çorba salata olabilirmi öğretmenim
ama öğlen için sadece elma az olmuş
Kahvaltiyi gec yapmistim begus.2 öğünle idare ederim bugun.kv benle dönecek kp icin biseyler yapmistir ya da yapacaktir diye umuyorum.
Bugun bos günüm canim diger gunler 9 5 calisinca 1 günümü bosalttilaro zaman inşallah yapmıştır
senin bugün okul yokmu bu arada?
Ouwww o kadar pahalı mı yaw orada?paketli ürün hata kabul ediyorum flawır,normalde gerçekten karşıyım,diyetti geçtim sağlık açısındanda düşününce yememeliyiz
hurma olayını konuştuk şuan alabileceğim hurmanın kilosu 60 tl den başlıyo,alamam yani..
Yarı başladı.. hala gözüm tam açık değil, bedenim burada olabilir ama ruhum hala rüyalarda geziyor..Mesai basladi mi.
Neresi kiz UK de isen atlar gelirim bak.Yarı başladı.. hala gözüm tam açık değil, bedenim burada olabilir ama ruhum hala rüyalarda geziyor..
Bu arada senşnle aynı saat dilimindeyiz, hhheejjewe
flawır en uygun iran hurması var oda sadece ramazanda getiriyolar,15 tl idi bu sene kilosu,şunun şurasında ramazana ne kaldı demi ama :)) diğerleri kudüs hurması onlar çok pahalı malesefOuwww o kadar pahalı mı yaw orada?
Burda 200 gramlık hurma paketlerde 2 euro,o zaman kuru üzüm falan daha sağlıklı birşeyler bul bence , evde bulunsun ihtiyaç anı için.. sana diyorum ama ben de aynısıyım, ama evde kuru kayısı, kuru erik falan olunca en kötüsü ağzıma bir tane atıyorum
Uk değilim, Portekizdeyim ben, ama ikisi de aynı saat diliminde , sonunda Benimle aynı zamanda olan biri var :) :)Neresi kiz UK de isen atlar gelirim bak.
takıma mı sızmaya çalışıyosunNeresi kiz UK de isen atlar gelirim bak.
Uk değilim, Portekizdeyim ben, ama ikisi de aynı saat diliminde , sonunda Benin’le aynı zamanda olan biri var :) :)
Genelde kızlar öğle yemeği yerken ben kahvaltı yApıyorum,onlar uyumaya giderken ben işleri yenş bitirip geliyorum falan
Sizdim bile .takıma mı sızmaya çalışıyosun
Evet bizimki de 45 liraya denk geliyor ama burası için 2 euro pahalı değil..flawır en uygun iran hurması var oda sadece ramazanda getiriyolar,15 tl idi bu sene kilosu,şunun şurasında ramazana ne kaldı demi ama :)) diğerleri kudüs hurması onlar çok pahalı malesef
hesap yapınca sizdekinin kilosuda 45 tl ye civarında ama oranın parası değerli o yüzden dokunmaz tabi
kuru üzüm var varda olunca aklıma düşüyo yiyorum olmayınca ara öğüne aranıyor,dengeyi kurmak sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?