düzen iyidir ama çoğu zaman sıkıcıdırBen de kardeşim gelince aman düzgün yesin diye uğraşıyorum, ordan biliyorum çocuk olan evde düzenli mama pişiyor
Malidirhanginiz vurdu len sırtıma küttt diye
o vuruşla indi cuk diye mideme
İşte ekmek de karbonhidrat, karbonhidrat da şeker, senin vucüt şeker istiyor canım, bişey dicem yalnız Şevkini kırmak istemem ama sen zaten kilo verdin, spor da yapıyorsun, kas gelişimi için az da olsa karbonhidrat Alman gerek ya da kendini çok zorlayıcı spor yapma bence..
benim şiddetle işim olmaz.öpücük verdim benhanginiz vurdu len sırtıma küttt diye
o vuruşla indi cuk diye mideme
ne anladık o zaman, 21 günü de yapma o zaman geri dönüceksenYok kuzu bunu 21 gün yapıp bırakıcam, sürekli yapamam zaten
Sonra normal beslenmeme dönerim
Malidir
benim şiddetle işim olmaz.öpücük verdim ben
Benimki bi beyaz ekmeğin ucunu koparıp geri kalanını yiyor tek oturuştaBenimki bildiğimden beri 78 kg gram oynamıyor adam
Tek iyi yönü ekmek yemez,beni de o alıştırdı sağolsun, ekmek alırız eve küflenir gider.. önceleri ziyan olmasın diye yerdim
ne anladık o zaman, 21 günü de yapma o zaman geri dönüceksen
düzen iyidir ama çoğu zaman sıkıcıdır
ne anladık o zaman, 21 günü de yapma o zaman geri dönüceksen
yapYapacam
Begüm sende çılgın bir hatun yatıyor derinlerde seziyorum bendüzen iyidir ama çoğu zaman sıkıcıdır
Tamamdır ama sporu çoook abartma tamam mı?Yok kuzu bunu 21 gün yapıp bırakıcam, sürekli yapamam zaten
Sonra normal beslenmeme dönerim
kulakları çınlasınBegüm sende çılgın bir hatun yatıyor derinlerde seziyorum ben
şeker orucunun sevabı var mıben zaten şeker orucuna karşıyım
en sağlıklısından hemdekızlar sağlıklı yağ tüketiyosunuz di mi?
yağ tüketmezseniz şekere karbona saldırıyo vücut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?