Vayy canını yidigimkadını izliyom
cakılcım 152 dakika normal yürüyüşse 152 puan yapıyor,ordaki 130 puan sadece 500 ip +130 zıplama içindi,şimdi ona 152 puan daha ekliycem 282 puanın oldu
ya makbule akşam yemeğinden sonra çoğu zaman canım acayip tatlı çekiyo,yemeyince sinirli gergin oluyorum hiç birşeye konsantrem kalmıyoaşamadım bu olayı
morti menünü beğendim,afiyet olsun
sanırım dün spor yapamadın,olsun hergün spor olmaz zaten,haftada 1 gün sana yeter
flawır genelde akşam yemeğinden sonra tatlı krizi yaşıyorum ben
aşamadım şu sorunumu
Degil mi? dizi yavas yavas insani isliyorArif çok duygusal konusmadi mi ya
Suya 3+ de yaz mutlaka ki birisi menunu incelediğinde su yok demedin, ben kahvalticiyimmm anammm, usenmem yarında sorarım öbür gündeN Nana cnö teşekkür ederim yorumların için.. ben okuyorum ve dikkate alıyorum ..
Şimdi sorularını hemen cevapliyorum
Kahvaltım geç oluyo çünkü 1.5 yaşında oğlum var.. gece uyuyo uyanıyo sabah kalkıyorum bazen geri uyuyoruz ora karışık .. sonra bebeği emzir altını değiştir mama yedir ayıptır sölemesi ben wc ye gidiyorum.. kahvaltı geçe kalıyo.. onun için uyanır uyanmaz incir ceviz yiyorum ki metam çalışsın
Makarnanın da tadına baktım yemesem de olurdu
Suyu yazamıyorum çünkü çok içiyorum en az 3 lt.. sayamıyorum valla..
Spor maalesef ihmal ediyorum çoğu zaman yetişemiyorum yada geç yapıyorum geç ekliyorum..
Başka sorun var mı lunyam ♡♡♡
yürü be kim tutar seniGerçekten mi ay ben hepsi sandim ay çok sevindimmalipina yi gecmeliyim sporda ay hemen kalkim devam edim yürümeye birakmayim
içim şişti gene bu bölümde yarabbimArif çok duygusal konusmadi mi ya
hee biz istiyok da olmuyo.biz de sizin gibi ilk üç sene istemedik,yani ben istemedim.sonra da olmadı zaten .şimdilik düşünmesenizde gene de kontrolden geçin derim kuzu.ne kadar erken kontrol olursa o kadar iyi kuzum.Allah dilediğin zamanda nasip eder inşallah
Menu bildirim
Sabah 10.00
1 haşlama yumurta
1 koz biber
1 kaşık ıspanak kavurma
4 siyah 3 yeşil zeytin
2 kk süzme peynir
4 tel kaşar peyniri
Domates
1kuru kayısı
Ara 1 kupa dibek kahve
Biraz k.üzüm 1 k.kayisi 1 ceviz
Aksam 18.30
1 tabak kabak yemeği
3 tavuk but haşlama
Yoğurt salata
Çay 20.00 1 k.kayisi bi avuç dut uzum 1 avuç çiğ fındık
Spor yok su 3 lt olur
Aa unuttum sabah 1 kepekli grissini yedimhepfit
pko geçici bişey zaten halledilir o kuzum takma pkoyu kafanaHayırlısı be kuzum, pko yüzünden dr sıkıntı olup olmayacağını bilemem diyor, yanı kontrolünde anlamı yok. Biz karı koca çok düşkün değiliz, bizim için olmasa da olur durumunda, o yüzden acele etmiyoruz. Allah isteyene hayırlı bir şekilde nasip etsin
Şu çay yanını yarim avuç fındık, yarim avuç kuru dut, uzum yap bak nasıl zayıflayacaksın. Sağlıklı besinleri yeterli miktarda almak önemli kuzu. Menün çok güzel, şu çay yanını düzenlersen süper olacak. Bi de çay kahve çok tüketme, emziriyorsun ve sütünden kafein geçiyor, bebeğin huzursuz olur
aynen valla .hala meraktayım anasına mı geldi Bahara mı
Anası zengin hayati yaşıyo zati..aynen valla .hala meraktayım anasına mı geldi Bahara mı
ne ayak bu adam
yere batsın böyle koca
Yanlış anlamayin kimsenin işine karismak değilde yumurtaliklarin kusmesi diye bir tabir var ne kadar doğru bilmiyorum ama benim abimlerde 2 sene istemedi sonra istediler olmadi 4 sene sonra tüp bebek yaptırdılar o tuttu çok sukurhee biz istiyok da olmuyo.biz de sizin gibi ilk üç sene istemedik,yani ben istemedim.sonra da olmadı zaten .şimdilik düşünmesenizde gene de kontrolden geçin derim kuzu.ne kadar erken kontrol olursa o kadar iyi kuzum.Allah dilediğin zamanda nasip eder inşallah
Kelin merhemi olsa başına sürermişNevroş ben menüleri topladım , yorumlayana kadar sende bana fikir ver, yarın sana çorba yapayım da ne çorbası yapayım
PıhaahhaaaFloweroflife canim ya ne güzel menüler veriyorsun maşallah kız k.cini kası da nazar değmesin
Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum.kısmet bu işler biz elimizden geleni yaptıktan sonra takdir Allah'ın .Olmazsa da hayata küsmemek lazımYanlış anlamayin kimsenin işine karismak değilde yumurtaliklarin kusmesi diye bir tabir var ne kadar doğru bilmiyorum ama benim abimlerde 2 sene istemedi sonra istediler olmadi 4 sene sonra tüp bebek yaptırdılar o tuttu çok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?