diyet kardeşliği

Gerçekten mi ay ben hepsi sandim ay çok sevindim malipina yi gecmeliyim sporda ay hemen kalkim devam edim yürümeye birakmayim

N Nana cnö teşekkür ederim yorumların için.. ben okuyorum ve dikkate alıyorum ..

Şimdi sorularını hemen cevapliyorum

Kahvaltım geç oluyo çünkü 1.5 yaşında oğlum var.. gece uyuyo uyanıyo sabah kalkıyorum bazen geri uyuyoruz ora karışık .. sonra bebeği emzir altını değiştir mama yedir ayıptır sölemesi ben wc ye gidiyorum.. kahvaltı geçe kalıyo.. onun için uyanır uyanmaz incir ceviz yiyorum ki metam çalışsın

Makarnanın da tadına baktım yemesem de olurdu

Suyu yazamıyorum çünkü çok içiyorum en az 3 lt.. sayamıyorum valla..

Spor maalesef ihmal ediyorum çoğu zaman yetişemiyorum yada geç yapıyorum geç ekliyorum..

Başka sorun var mı lunyam ♡♡♡

Suya 3+ de yaz mutlaka ki birisi menunu incelediğinde su yok demedin, ben kahvalticiyimmm anammm, usenmem yarında sorarım öbür günde

Hayırlısı be kuzum, pko yüzünden dr sıkıntı olup olmayacağını bilemem diyor, yanı kontrolünde anlamı yok. Biz karı koca çok düşkün değiliz, bizim için olmasa da olur durumunda, o yüzden acele etmiyoruz. Allah isteyene hayırlı bir şekilde nasip etsin

Aa unuttum sabah 1 kepekli grissini yedim hepfit

Şu çay yanını yarim avuç fındık, yarim avuç kuru dut, uzum yap bak nasıl zayıflayacaksın. Sağlıklı besinleri yeterli miktarda almak önemli kuzu. Menün çok güzel, şu çay yanını düzenlersen süper olacak. Bi de çay kahve çok tüketme, emziriyorsun ve sütünden kafein geçiyor, bebeğin huzursuz olur

pko geçici bişey zaten halledilir o kuzum takma pkoyu kafana

Yanlış anlamayin kimsenin işine karismak değilde yumurtaliklarin kusmesi diye bir tabir var ne kadar doğru bilmiyorum ama benim abimlerde 2 sene istemedi sonra istediler olmadi 4 sene sonra tüp bebek yaptırdılar o tuttu çok sukur

Floweroflife canim ya ne güzel menüler veriyorsun maşallah kız k.cini kası da nazar değmesin
Pıhaahhaaa
Kaşıyım dimi?
Ama önceden izin istiyorum, yarın kocamın Doğum günüsü sebebiyle 1 silim pasta yiyeceğim.. anlaştık mı?(merk etmeyin ben onu hallederim sporla)

Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum.kısmet bu işler biz elimizden geleni yaptıktan sonra takdir Allah'ın .Olmazsa da hayata küsmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…